Şimdi Ara

ALMAN MI, JAPON OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
12
Favori
107.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet asıl önemli nokta hangi araca binerseniz binin ama allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin herkese..

    ee bu birazda kurallara uymakla bize de bağlı..
  • Alman arabaları verken Japon araba mı alınır?
    Maddi sıkıntı yoksa kesinlikle Alman arabaası alırım!
  • KALİTE VE MEKANİK DAYANIM DEĞERLERİ GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA TARTIŞMASIZ ALMAN FİYATIDA ONA GÖRE TABİ SONRA JAPON MARKALAR GELİR ALAMANDAN KASTIM OPEL,FORD GİBİ DEĞİL SAKIN YANLIŞ ANLAŞILMASIN MERCEDES BMV AUDİ GİBİ DİĞER İKİ ALMAN VASAT ÇİZGİSİNDE KALIR..
  • ucuz mal alacak kadar zengin değilim der gidip alman alırım gibi mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balanced blue


    quote:

    Orjinalden alıntı: Güneydoğu

    quote:

    Orjinalden alıntı: selim82

    cok paraya az donanım almak istiyorsan alman aracı alcaksın , az paraya cok sey almak istiyorsan japon alcaksın


    Özet olarak...

    cok da ucuk fiyat aralığı olduğunu sanmıyorum

    valla aynen öle alman aracı alcaksan opak metalik para verirsin . kesin aynı motorun yazılım farkı ile daha güçlü motoru vardır ona para verirsin . aracın fiyatını sorarsın 40 derler 3-5 opsiyon konur 50 olur . japaon araclarında bunlar olmaz civic corolla nın mazdanın 1.6 motorları standarttır ve en yeni motoru satalar . vw gibi kırktane 1.6 motor seceneği olmaz . 20 yıllık motor hayatta olmaz . 20 yıllık motoru baz modele koyup olması gereken standart modeli extra bedel ödeterek satmazlar .




  • Kesinlikle alman araçlarını tercih ederim..Sadece araba olarak değil.Alman üretimi olan çoğu mal alınır..Bir kere adamlarda iş disiplini var..Yaptıkları işin hakkını veriyorlar..Bir kaç sene önce çalıştığım şirkette almanlarla çalışma şansım oldu.işlerine son derece sadıklar..Sabah tam 8 de iş başı yapıyorlardı.8 'i 2 geçe geleni görmedim ben Ayrıca kesinlikle sallamasyon uydurmasyon iş yaptıklarınada rastlamadım..Japonlarda aynı şekilde ama bence alman araçları bir adım önde..
  • Japon ya da Kore
  • 124 KASA VE W 210 KASA KULANMA ŞANSIM OLDU BİRİ 1992 DİĞERİ 2000 MODEL FUL OLANIYDI E 2 PAKETLİ BİLENLER BİLİR BU ARABALAR MERCEDES BU ARADA BİR ÖN BİLGİ.BU İKİ ARABAYI SİZE ANLATABİLMEM İÇİN KELİMELER KİFAYETSİZ KALIR BU KASALARIN BİRİNİ ALMAK İÇİN ÇOK ÇABALADIMSADA BABAM MODELİ DÜŞÜK VE PARÇASI PAHALI OLDUĞU İÇİN ONAY VERMEDİ.MERCEDES İÇİN KONUŞUYORUM JAPON ARABALARI EN AZ BEŞ ADIM GERİDE
  • alman yaparsa tm yapar japon yaparsa sadece teneke :D
  • MADE İN GERMANY YAZIYORSA KORKMA
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT


    quote:

    Orjinalden alıntı: Rx8|CaRLioNe

    Son Söz : Paran Varsa Alman Paran Yoksa Japon !!!


    en güzel cevap işte, pederin arkadaşının çeşitli markalarda yetkili bayilik,servis vs. plazaları var, adamın citroen, skoda, honda plazaları vardı, honda bayiliğini iptal ettirmiş, nedenini sorduğumda, honda alanların bi daha servise uğramadığını, çok az kazandırdığını ve sorunsuzluğundan bahsetti, karlılık çok az olduğu içinde kapattığını söylemişti, gayet mantıklı cevap, yağı suyu bile eksilmez benzini koy git, ama diğer ülke arabaları yani japon dışındakiler kesinlikle demek yanlış olur ama genellikle, sürekli bakım ister, klima gazı biter, lambda bozulur, müşir bozulur vs. vs. daha sayamadığım bir sürü dandik dundik yerlerden bozulur, e senin ki araba da, bu japonların ki ney ??? ondakiler niye bozulmuyor, yine son söz olarak,

    para varsa alman, para sınırlıysa japon para yoksa japon demek isterdim ama öpücükle vermiyorlar, o nada para lazım



    paran varsa alman yoksa 2. el alman.

    bi de senin pederin şu arkadaşa sor bakalım hondacılar bi daha niye servise uğramıyormuş.
    Seçenekler:
    a: honda sorunsuz (diğerleri sorunlu)
    b: orjinal yedek parça fiyatları (ister forumda araştırın. jazzın aynaya 1100 tl diyen mi aran, fara 900 tl. ya da gidip bir honda servisinden fiyat alın.)




  • açın kendiniz sorun çelik motor - elazığ ...
  • Alamanlar soğuk kanlı adamlar, arabaları da kendileri gibi soğuk ve ruhsuz...


    B A N Z A I . . .

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?




  • saglamlikta uzun omur olayinda alman arabalarini tek gecerim saglam az yakan istenildigi fiyata istenildigi modeli bulunabilen arabalardir


    ama diyorsan ki ben artist bir adamim sekil yapmak istiyorum italyan arabalarini tek gecerim

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?
     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?




  • 2005 Civicim var komşunun 1994 e200 mercedesine binince anladım sadece Mercedes dahi bu kıyaslamada Alman demek için yeterli.
  • japonlardan şaşmayın derim
  • cıvıc ı olan arkadas ıtıraf etmıs

     ALMAN MI, JAPON  OTOMOBİL Mİ TERCİH EDİLMELİ?
  • Uçlara gitmeye gerek yok


    Almandan da olsun Japondan da fazla mal göz çıkarmaz olsunda ....
  • japonları 2. sıraya koyabileceğim ender durumlardan bir tanesi 1 numara tabiki alman hiç tartışmasız hemde..mercedes kullananlar daha iyi bilir bunu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OOGUZZ

    2005 Civicim var komşunun 1994 e200 mercedesine binince anladım sadece Mercedes dahi bu kıyaslamada Alman demek için yeterli.





    arkadaş söylenmesi gerekeni söylemiş ve en güzel şekilde özetlemiş. bende 94 model e200 var. sanrof, otomatik klima, kapı altı ışıkları, ısıtmalı koltuklar, deri döşeme, kapı altı ışıkları, far yüksekli ayarı, ısıtmalı silecek suyu, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, otomatik arka kafalıklar, merkezi kilit, hidrolik direksiyon ve üstün alman kalitesi. hangi arabada hele o yıllarda bu donanımlar vardı. ne torpidoda ne deri koltuklarda, ahşap kaplamalarda en ufak bi çatlak yok. ben 2006 megane alıyordum aslında arabanın kapı içi kollları soyulmuştu, kapı içi döşemeleri hemen soyulmuştu, plastiği zaten hepsinin taş gibi sert artık. maliyetten düşürmek için iyice kıstılar malzemeden. o model arabada elektrikli ayna yoktu ya böyle bişi olur mu? 30 bin liraya satıp elektrikli ayna koymuyorlar. valla ben aracımdan çok memnunum. asla da satmayı düşünmüyorum. hiç bir arabaya da değişmem. çok değişik araçlar kullandım, focus, passat, 307, megane, civic, corolla, bmw, primera vb. ama hiç birinde benim mercedesteki yol tutuşu, konforu, güven hissini, sürüş zevkini bulamadım. benim arabam böyle ise yüksek model mersoları düşünemiyorum bile... dünyada otomobilde alman kalitesini ve üstünlüğünü amerikalılar bile kabul ediyor. japonlar ise eskiden çok sorunsuz araçlar üretiyorlardı. yalnız dikkat edin sorunsuz. bu kaliteli ve dayanıklı anlamına gelmiyor. corolla örneğin ama yine sacı çok kalitesiz, malzeme kalitesi düşüktü. elektronik aksesuarları yoktu bile. bi elektirikli ön cam, manuel klima vardı o da varsa tabi. yenilerde o kadar kaliteli değil bence. bir yeni corolla ile mercedes e200ü, bmw 320 yi, audi a4 ü, opel insignia yı kıyaslayabilir misiniz?
    ama ben kısaca şöyle özetlemek istiyorum:
    ne demişler: dünyada iki tip araba vardır: mercedes ve diğerleri... başka söze gerek yok...




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.