Şimdi Ara

Alman'lar motor arızası açısından en kötüler arasında. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
9
Favori
11.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aya

quote:

Orijinalden alıntı: hakangunes40
    peki lexustaki hibrit teknolojisi bmwde var mı?

bunu mu kastetmiştiniz? biraz "talihsiz" bir soru oldu sanırım...

Alman'lar motor arızası açısından en kötüler arasında.

peki neden toyotayla ortaklık kuruyor bmw toyotanın teknolojisi yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Alman'lar motor arızası açısından en kötüler arasında. Alman'lar motor arızası açısından en kötüler arasında.

http://www.youtube.com/watch?v=jawrrtFy2x8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşat alp -- 22 Ocak 2013; 22:27:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Toyota kesinlikle doğru.2003 model yaris var bizde.2005 te almıştık hala kullanılıyor.Kaputu bugüne kadar 2 defa açıldı.2 sinde de akü ömrü dolduğu için değiştirildi.Onun dışında hiçbir arıza çıkarmadı. Maşşallah diyelimde nazar değmesin

Arada bir silecek suyu koyun hocam yaziktir. Bizde de yaris var saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OuL

quote:

Toyota kesinlikle doğru.2003 model yaris var bizde.2005 te almıştık hala kullanılıyor.Kaputu bugüne kadar 2 defa açıldı.2 sinde de akü ömrü dolduğu için değiştirildi.Onun dışında hiçbir arıza çıkarmadı. Maşşallah diyelimde nazar değmesin

ben koyuyorum hocam arada.Anneme kalsa lastige hava bile vuramaz bakımlarına ben götürüom derindereye.2-3 ayda bir rot balans ayarları , her ay lastik basıncını kontrol ediorum.Anne kullanıyor sonucta mecbur yapacaksın saygılar Az mı kahrımı cekti ehliyeti ilk aldığımda yaris.Hey gidi hey

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

Caponlar basit araba yapıyor bozulmaz tabi abi.aynı gün peşpeşe civic ile A8 e binin demek istediğimi anlarsınız abi.almanlarda Caponlar gibi dsg siz turbosuz yapsa onlarda bozulmaz.başka bozulan birşey yokki zaten alman arabalarında yanlışmıyım abi :)

Yuh karşılaştırmaya bak civic-a8 :)))

onun yerine a3 ile accordu karşılaştırsana...

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

Japonlar hamarat kadin gibi, Almanlar guzel alimli ama kaprisli kadinlar gibi

Dolayisi ile japon candir , almanlar vitrin süsü.

• quote:

quote:

quote:

ben koyuyorum hocam arada.Anneme kalsa lastige hava bile vuramaz bakımlarına ben götürüom derindereye.2-3 ayda bir rot balans ayarları , her ay lastik basıncını kontrol ediorum.Anne kullanıyor sonucta mecbur yapacaksın saygılar Az mı kahrımı cekti ehliyeti ilk aldığımda yaris.Hey gidi hey

Aynı adımları şu an ben de yaşıyorum. Ben de araba kullanmayı yariste öğrendim büyük ihtiamalle yaşadıklarımı 2-3 sene önceden yaşamışsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

mg rover araba üretiyormu hala?
    renault amerikada satan bir marka degil ki ?
    mitsubishi bu kadar kötü olamaz?

bu sorulara açıklık getirilmedikçe benim gözümde sıfır bir karşılaştırma...

1. MG ROVER diye bir firma uzunca bir süredir yok.

MG 2005'ten beri Çinli Nanjing firmasına ait.

Rover firması da 2006'da BMW tarafından Ford'a satıldı.

Ford da 2008'de Hintli Tata'ya sattı Rover'i.

2. Konunun ilk mesajında Warranty Direct firmasının uzatılmış garanti olayını İngiltere ve Amerika için uyguluyor olduğu yazıyor zaten.

Renault yarışmaya İngiltere'den katılmış yani.

3. Mitsubishi sürpiz yapmış görünüyor.

Üst düzey bir Mitsubishi yöneticisi mektup bırakıp harakiri yaparsa olayın nasıl ve neden gerçekleştiğini öğrenebiliriz belki.:)

Karşılaştırmanın gözünde biraz daha değer kazandığını ümit ediyorum arkadaşım.

aynı sitenin farklı bir tarafındada baska seyler yazıyor ve birinci sırada her ne hikmetse sizin listenizde olmayan mazda var... bidaha araştırın... ingilazcanın varsa !!!

aynı listede mercedes aşağılarda... ama en aşağıda degil...

aynı sitede bazı bolumlerde aracların jaç km ye kadar alınabilirlikleri yazıyor oradada clio 3 aracım için baktıgımda km bazında civic ile hemen hemen aynı km lere kadar alınabilecegi ancak masraf olarak daha az ödeyecegim yazıyor... tabi biraz ingilazca şart...

• konfor güvenlik lüks hız tutku.

mercedes benz

honda adım adım kararlı bir şekilde ilerliyor bence bu yüzden sorunsuz araç üretiyor. wv bu dsg leri tsi test ederken hiç patlamadımı acaba nasıl piyasaya sürebildiler anlamıs değilim. ve sunuda söylemeliyim ki honda yı duydugum zaman aklıma gelen tek şey motor.
  • quote:

quote:

quote:

ben bu sorudan hiç bir şey anlamadım.

her şeyden önce, ortaklık ne demek? birisiyle ortak olmak için diğer tarafın yokluk içinde mi olması lazım? öyle ise, varlığı olan adam yokluktaki ile niye ortak olsun? adı üstünde ortaklık; sen vereceksin, ben vereceğim ki ortak olalım. tek tarafın verdiği kaç ortaklık var?

ikincisi, ben toyota'nın teknolojisi yok mu dedim? sen lexus'ta olan BMW'de var mı diye sordun? ben de "al bak, var mı yok mu kendin karar ver" dedim. nerden çıktı toyota'da teknoloji olmadığı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben bu sorudan hiç bir şey anlamadım.

her şeyden önce, ortaklık ne demek? birisiyle ortak olmak için diğer tarafın yokluk içinde mi olması lazım? öyle ise, varlığı olan adam yokluktaki ile niye ortak olsun? adı üstünde ortaklık; sen vereceksin, ben vereceğim ki ortak olalım. tek tarafın verdiği kaç ortaklık var?

ikincisi, ben toyota'nın teknolojisi yok mu dedim? sen lexus'ta olan BMW'de var mı diye sordun? ben de "al bak, var mı yok mu kendin karar ver" dedim. nerden çıktı toyota'da teknoloji olmadığı?

Ben bunu japonların sorunsuzluğunu arabalarda kullanılan teknolojinin azlığına bağlıyan arkadaşlar için söyledim.sen tabiki toyotaya teknolojisi yok demedin ben de hibrit konusunda lexusun bmwden daha iyi olduğunu söylemek istedim.ortaklık konusunda tabiki karşılıklı bi şeyler vermek gerekir.bmw toyotaya dizel motor verirken toyota da hibriti teknolojisini paylaşacak.Benim demek istediğim eğer toyota teknoloji yoksunu olsaydu bmw ortaklığa girmezdi.Yani japonları teknoloji yönünden eleştirmek haksızlık

• quote:

quote:

quote:

mg rover araba üretiyormu hala?
    renault amerikada satan bir marka degil ki ?
    mitsubishi bu kadar kötü olamaz?

bu sorulara açıklık getirilmedikçe benim gözümde sıfır bir karşılaştırma...

1. MG ROVER diye bir firma uzunca bir süredir yok.

MG 2005'ten beri Çinli Nanjing firmasına ait.

Rover firması da 2006'da BMW tarafından Ford'a satıldı.

Ford da 2008'de Hintli Tata'ya sattı Rover'i.

2. Konunun ilk mesajında Warranty Direct firmasının uzatılmış garanti olayını İngiltere ve Amerika için uyguluyor olduğu yazıyor zaten.

Renault yarışmaya İngiltere'den katılmış yani.

3. Mitsubishi sürpiz yapmış görünüyor.

Üst düzey bir Mitsubishi yöneticisi mektup bırakıp harakiri yaparsa olayın nasıl ve neden gerçekleştiğini öğrenebiliriz belki.:)

Karşılaştırmanın gözünde biraz daha değer kazandığını ümit ediyorum arkadaşım.

aynı sitenin farklı bir tarafındada baska seyler yazıyor ve birinci sırada her ne hikmetse sizin listenizde olmayan mazda var... bidaha araştırın... ingilazcanın varsa !!!

aynı listede mercedes aşağılarda... ama en aşağıda degil...

aynı sitede bazı bolumlerde aracların jaç km ye kadar alınabilirlikleri yazıyor oradada clio 3 aracım için baktıgımda km bazında civic ile hemen hemen aynı km lere kadar alınabilecegi ancak masraf olarak daha az ödeyecegim yazıyor... tabi biraz ingilazca şart...

1. Listeyi ben hazırlamadığım için "sizin listeniz" ifadesi geçerli değil.

2. Aynı site başka bir haber kaynağından başka bir haber paylaşmıştır tabii ki.

Burada konu Warranty Direct isimli sigorta şirketinin verileri.

3. Doğu Karadeniz taraflarına birkaç kez gitmişliğim var ama İngilazca olayına giremedim henüz.

Vaktimi harcayarak, bir miktar da araştırma yaparak önceki sorularına vermiş olduğum cevaptan dolayı kuru bir teşekkür bile etmeden konuyu tamamen alakasız bir boyuta taşıyabildiğin için başarılarının devamını dilerim.

Bir de bundan sonraki yazışmalarımızda halihazırda benim de kullanıyor olduğum markayı bana savunmazsan sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı adımları şu an ben de yaşıyorum. Ben de araba kullanmayı yariste öğrendim büyük ihtiamalle yaşadıklarımı 2-3 sene önceden yaşamışsın :)

Aynen valla.ehliyeti ilk aldigimda(6 sene once) 21 yasima kadar yarisi kullandim otomatik vites.kick down yaparak egomu tatmin ediyorum motor sesiyle makaslari saymiuorum bile.resmen cahillikmis salaklikmis yaptigim.bu araba o zaman bozulmadiysa daha da bozulmaz kolay kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

istedikleri kadar sorunsuz olsunlar. hiçbiri bir mercedes ya da bmw etmez.

Gerçekten doğru ama...
  • Duyduğumuz kullanıcı deneyimleri, firmaların CO2 salınımı odaklı motor iyileştirmeleri ( motoru daha komplike yapmaları), satış fiyatları vs.. gibi konuları düşününce listedeki sıralama cuk oturmuş.

Honda, Toyota ve Mercedes. Kime sorsanız bu üçün en az ikisini söyler diye tahmin ediyorum.
  • Konu içeriği hakkında yazmak yerine konudaki üyeler hakkında yazma hatta onlara hakaret etme olayının bittiği gün bu forum adam olmuş demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

rover napmış öle ya

rover deyip geçme hocam İngiliz kraliyet e yapılmış bi araç ..
    amma parça dervis sıkıntılı gibi

http://forum.donanimhaber.com/m_12194842/tm.htm burdan daha ii bilgi alabilrisinzz..
  • quote:

Konu içeriği hakkında yazmak yerine konudaki üyeler hakkında yazma hatta onlara hakaret etme olayının bittiği gün bu forum adam olmuş demektir.

Bi incilazca bilmeysun hala vazur vuzur edeysun emice...

İncilazca bimeysen ogren daa, bilmemek degul, ogrenmemek ayuptur..takuldugun yerde sor baga, anadilum incilazcadur benum

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Konu içeriği hakkında yazmak yerine konudaki üyeler hakkında yazma hatta onlara hakaret etme olayının bittiği gün bu forum adam olmuş demektir.

İncilazca bimeysen ogren daa, bilmemek degul, ogrenmemek ayuptur..takuldugun yerde sor baga, anadilum incilazcadur benum

İlk firsatta Ciresun'a celeyrum daa.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

İlk firsatta Ciresun'a celeyrum daa.

giresunlular böyle konuşmaz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.