Şimdi Ara

ALMAN KURDU BESLEYEN VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alman kurdu k9 besleyen var mı arkadaşlar aramızda nasıl bir köpek evde beslenir mi

• Besleyen var ama benim favorim

ALMAN KURDU BESLEYEN VAR MI
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Besleyen var ama benim favorim

kardeş ne bunun cinsi..
  • Bakmışlığım var benim. Evde besleme konusuna gelirsek eğer köpeğe ayıracak vaktin çok azsa alma derim. Ama düzenli olarak dışarı çıkarıp yürütebileceksen al.
  • Dostum ben 2 sene boyunca besledim. Ama yurttaydım haftada 2 gün görüyordum gerisine babam bakıyordu. Eğitimliyli.

Ama 2 senede çok hırçınlaştı Çorbalıkla besliyordum o et varya kilosu 1 liraydı et vere vere bana falan hırlamaya başladı millete saldırmaya başladı ondan bıraktık bizde

Babamla çarşıya giderdik 2 km yol köpekte bizle gelirdi. 2 km boyunca peşine 10 a yakın köpek takılır hiç biride yakalayamazdı. Arabayı parkedince 1 saat arabanın başında beklerdi valla çok mükemmel köpek
  • Evdr beslemek cok zor bence tercih etme hele ki ilk kopeginse ,Cok tuy doker,havlar,cok hareketli,disariyi ve egzersizi seviyor ama cok vakit ayirabilirim diyosan bakarsin ben rotweiller bakiyorum evde,dedigim gibi ilk kopekse kucuk tur evde kolayliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k9 diye bir köpek cinsi yoktur çok havlamayan bir köpek gerektiğinde havlıyo çok şirinler eniştemin açk-sibirya kırması var buz gibi gözleri var adıda buz zaten çok akıllılar mesela elimde mama var yemeye yelteniyo dur diyom duruyo bekle diyom kafasını başka yere çeviriyo yemeği görmemek için güzel hayvan bu arada konu uçar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst Komşusu Böyle Olan Var Mı?
    14 yıl önce açıldı
    Alman kurdu sahiplenmek istiyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaslar kopek evde koku yapmiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende beslemek istiyorum ama maddi sıkıntı işte köpeği alıyorsan hele bunun gibi enerjisi yüksek bir cins tam teşekkürlü bir egzersiz şart aşısız asla olmaz bizim köpecik iyi süt emememiş çok zayıf bir yavruydu iyi bir bakımla aslan gibi oldu şerefsizim herşey bakımla aylık bi 150 lirayı gözden çıkarcan ki evin içinde olmaz o iş ben sana söyleyim ya git balkona bi kulube al güzelcene yada açıksa balkon cam balkon yaptır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.