Bildirim
alman kurdu + apartman....

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Evde bakilacak en kolay kopek turenden biridir Alman kurdu
Cok fazla havlamaz.Cok akillidir, mesela bazen bir komutu 5 kere verdikten sonra anlayabilecek kadar akillidir. -
Yalnız ev kokar onu söyliyim.Ben 4 aylık alman kurdu besliyorum.2 aydır benle gerçekten zeki ama benimki başına buyruk biraz ama yavru olduğundan kaynaklanıyor.Öncelikle evde ki herşeyi kemirir.Terlikler , halılar sandalye bacakları bu durumları yaşamak istemiyorsan 6 ay geçik olsun yaşı.(Dişler kaşınır o yüzden)Köpek bakmak hiç kolay değil yavruyken.Büyüyünce daha laf dinler oluyolar.Evde tuvalet eğitimi verecen tabii , gazete kağıdına 15 güne alışır.Ama gazete kağıdını yırtmaya başlarsa yandın.Yavruyken tuvaletlerini tutamazlar o yüzden 2-4 saat de bir tuvalet yaparlar.Genellikle öğünlerden 15- 30 dk sonra tuvalet yaparlar.Çiş pedi kullanacan 8-9 aylığa kadar çünkü bu yaşa kadar tuvalet tutamıyorlar.Bu yaştan sonra 6 -8 saat tuvaletini rahat tutarlar.Sabah akşam gezdirerek tuvalet eğitiminden anca 9 aylık gibiyken kurtarabilirsin.O yüzden sana tavsiyem 6 aylık den küçük köpek alma.Çünkü bakımı çok zor oluyor aşıları bi dünya para ,sonradan cebinden çok para çıkıyor.İkincisi kalça displasesi sorunu var bu hayvanlarda buda 4 aylıktan sonra belli oluyor hemde alırken hayvanı bunu da anlayan birisine baktırarak bu problemi minimuma indirirsin.Şimdi cumaya gidiyorum ondan sonra devam ederim.
-
ben bahçede baktığım halde tüy döktüğü zaman çok zor oluyor.evde düşünemiyorum.bahçe yoksa tavsiye etmem yazık hayvana da sana da. -
quote:
Orijinalden alıntı: Marksman84
Yalnız ev kokar onu söyliyim.Ben 4 aylık alman kurdu besliyorum.2 aydır benle gerçekten zeki ama benimki başına buyruk biraz ama yavru olduğundan kaynaklanıyor.Öncelikle evde ki herşeyi kemirir.Terlikler , halılar sandalye bacakları bu durumları yaşamak istemiyorsan 6 ay geçik olsun yaşı.(Dişler kaşınır o yüzden)Köpek bakmak hiç kolay değil yavruyken.Büyüyünce daha laf dinler oluyolar.Evde tuvalet eğitimi verecen tabii , gazete kağıdına 15 güne alışır.Ama gazete kağıdını yırtmaya başlarsa yandın.Yavruyken tuvaletlerini tutamazlar o yüzden 2-4 saat de bir tuvalet yaparlar.Genellikle öğünlerden 15- 30 dk sonra tuvalet yaparlar.Çiş pedi kullanacan 8-9 aylığa kadar çünkü bu yaşa kadar tuvalet tutamıyorlar.Bu yaştan sonra 6 -8 saat tuvaletini rahat tutarlar.Sabah akşam gezdirerek tuvalet eğitiminden anca 9 aylık gibiyken kurtarabilirsin.O yüzden sana tavsiyem 6 aylık den küçük köpek alma.Çünkü bakımı çok zor oluyor aşıları bi dünya para ,sonradan cebinden çok para çıkıyor.İkincisi kalça displasesi sorunu var bu hayvanlarda buda 4 aylıktan sonra belli oluyor hemde alırken hayvanı bunu da anlayan birisine baktırarak bu problemi minimuma indirirsin.Şimdi cumaya gidiyorum ondan sonra devam ederim.
Bende evde rottweiler besliyorum 5 aylık 3.5 aylıktan beri tuvalet eğitimi var ve sabahtan akşama kadar tuvaletini tutabiliyor 3 öğün verdiğimiz halde yani tuvalet eğitimini verebilirsin
Diğer konularda özellikle kalça çıkığı(halk adıyla) olayı gerçekten önemli köpeğin yürümesinde ve koşmasında ilerde büyük sıkıntılar çıkarabilir önlemi yine haplarla oluyor ama almadan dikkat etmek önemlidir bide almaya gittiğinde köpeği büyük diye kakalıyabilirler sakın kanma son olrak eğer maddi durumun yerinde ise profesyonel mama ile besle parası biraz fazla gelebilr ama içeriği sayesinde başka hiçbi vitamin vb. vermene gerek kalmıyor
-
apartman dairesinde zor olur. iş yerimin bahçesinde bakıyorum, arada içeri aldığımızda her yer kıl, tüy oluyor ve içerisi kokuyor. evde bakarsan bunların daimi ve çok daha fazla olacağını düşün. ayrıca daha önce köpek beslemediysen sana tavsiyem bir heves gidip alma. sonradan bakmak zor gelebilir ve pişman olup vermek zorunda kalabilirsin. gerçekten istiyorsan ve bakabileceğine inanıyorsan tüylü dostunu edin :) çünkü onunla beraber olduktan sonra sorumluluğun çok fazla artacak, daha önceden yaptığın bir çok sosyal aktiviteden feragat etmek zorunda kalabileceksin.(tek bakıyorsan)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X