Şimdi Ara

alman haribosunda domuz yagi var mi ? ss li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar. almanyadan bi koli cikilata jelibon parfum geldi. jelibon haribo . bunda domuz yagi var mi cokta canim cektiii

edit opera miniden giriyorum hayriniza resmi foruma eklersiniz

http://i.hizliresim.com/mLgG00.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Haribo ve Jelibonlarda Domuz Yağı

Haribo ve jelibonlar, dünya çapında sevilen popüler şekerlemelerdir. Ancak, bunların içeriğinde domuz yağı olup olmadığı sorusu sıklıkla kafa karışıklığına neden olmaktadır.

Haribo, şekerlemelerinde domuz yağı kullanmadığını açıkça belirtmektedir. Şirket, ürünlerinin helal sertifikalı olduğunu ve İslam dinine uygun olduğunu ifade etmektedir.

Jelibonlar, genel olarak domuz yağı içermezler. Ancak, belirli üreticiler veya markalar, farklı bileşenler kullanabilirler. Bu nedenle, jelibonların domuz yağı içerip içermediğini öğrenmek için etiketleri kontrol etmek önemlidir.

Domuz yağı alerjisi olanlar veya helal diyetine uygun yiyecekler tüketmek isteyenler, Haribo ve jelibonların içeriklerini dikkatlice incelemelidirler. Şüphe durumunda, üreticiyle doğrudan iletişime geçilmesi önerilir.

Önemli Not: Bu metin yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve tıbbi tavsiye niteliği taşımaz. Özel sağlık sorunlarınız varsa, bir tıp uzmanına danışmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • neden kısıtlıyorsun kendini? zararı yok nede olsa ye gitsin canın çekmiş.
  • Oh domuz yağı gibisi yoktur öyle lezzetlidir ki of benim de canım çekti bee.
  • SEA12 S kullanıcısına yanıt
    vaybe islama inceden inceye laf soktuğun için nekadar zeki kültürlü ve cool bi ateist olduğunu kanıtlamış oldun tebrik ediyorum çok havalısın insan gerćekten hayret ediyor

• Evet almanyada paketle satılan haribolarda domuz yağı var. Fakat gidip oradan açık olarak seçtiğin zaman yahudiler için domuz yağı kullanılmayan haribolar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha lan bunlar çok ekşi elmalı süper bişey fotoya bakınca bi garip oldum
  • Yok dayı manda taştaşı var içinde gönül rahatlığı ile götürebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olsa ne olacak ye gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEA12

artiladim kardes asrin liderinin fotografindan oturu

elimde olsa bende artılardım hocam dünya liderimizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.