Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haklısnız.bilgiler için tekrar tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: only-e30

Biraz kas yapmış çokta güzel olmuş

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

Bence tasarım çok hoş olmuş. Eski kasasından daha sert duruyor bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Prozium

quote:

Katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı™

quote:

quote:

Katılıyorum

bence eski kasa daha bi gösterişli duruyodu. amam buda fena değil şimdi ilk görüyoruz ondan böyledir. gözümüz bunada alışır.. ne olsa o bir BMW......

• STONE_16 hocam aracının resimlerini koyman mümkünmü? e46 hastasıyımda
  • Ben geçen gün cevap yazdım ama sitedeki bir hatadan dolayı gitmemişti, tekrar yazayım;

1 serisini ben de ciddi olarak düşünmüştüm, bence malzeme kalitesi ve arka koltukların darlığı dışında bir handikabı yok gibi. Malzeme kalitesi dedim ama sakin yanlış anlaşılmasın, malzeme kalitesi kötü ama bir BMW'ye göre kötü, yoksa diğer rakipleriyle kıyaslandığında gayet iyi. 2.0lt dizel motor hakkında söylenecek çok fazla söz yok, söylenecek tek şey SÜPER olduğu. Benim de sana tek tavsiyem arabayı almak istedeğin donanımlarla al, sonradan takarım deme. Ve okan arkadaşın dediği gibi Otomatik vites al, ben 1 serisinin rakiplerinde birini manuel aldım ve pişmanım, keşke otomatik alsaydım diyorum, nedeni ise insan büyükşehirlerdeki trafikte arabasının zevkini yaşayamıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirli -- 5 Eylül 2006; 16:08:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirli

Ben geçen gün cevap yazdım ama sitedeki bir hatadan dolayı gitmemişti, tekrar yazayım;

1 serisini ben de ciddi olarak düşünmüştüm, bence malzeme kalitesi ve arka koltukların darlığı dışında bir handikabı yok gibi. Malzeme kalitesi dedim ama sakin yanlış anlaşılmasın, malzeme kalitesi kötü ama bir BMW'ye göre kötü, yoksa diğer rakipleriyle kıyaslandığında gayet iyi. 2.0lt dizel motor hakkında söylenecek çok fazla söz yok, söylenecek tek şey SÜPER olduğu. Benim de sana tek tavsiyem arabayı almak istedeğin donanımlarla al, sonradan takarım deme. Ve okan arkadaşın dediği gibi Otomatik vites al, ben 1 serisinin rakiplerinde birini manuel aldım ve pişmanım, keşke otomatik alsaydım diyorum, nedeni ise insan büyükşehirlerdeki trafikte arabasının zevkini yaşayamıyor...

cok tesekkurler.
    zaten alırsam full donanim orjinal alirim.
    xenon lu sunrooflu deri kıltuklu tripronik falan.paket 8 in uzerine bunlari eklettırmeyı dusundum hep.kosifler.com da konfigrasyondan cikmiorum
    motora zaten laf yok.super.
    dun capitolun orda bi tane gordum bizim yanımıza parketmiş.birazcık yapiştim camina
    arka koltuklar gercekten cok kucuk geldi bana.sankı bacaklar sıımıcakmis gibi geldi.
    neyse,incelemey devam edicez.
    bilgiler için cok tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

Katılıyorum

güzel tasarım çok hemde ne zaman yenilicekler die sorup duruodum herkese en sonunda güzel bir dizayn bmw nin designerı harika

• okaqn kardeş resimleri koyarmısın demişsin..

bi önceki sayfada ( 18. sayfada ) resimleri bulabilirsin. şimdi tekrar uğraşmıyayım.
  • ok ok hocam baktım... gerçektende çok güzel araban maşallah nazar değmesin... bişey sorucam angel ları kendin yaptırmışsın sanırım... orjinalinde böle diil... neon katodlulardan bunlar.... nerde yaptırdın ve nekadara yaptırdın acaba?
  • okan hocam farlar dediğin gibi de ben yapmadım.
    ben aracı 45-50 gün kadar önce eniştemden aldım. o yaptırdı.
    nereye bilmiyorum ama bi sorarım..

arabaya yorumların içinde saol eniştemde senin gibi arabaya çok iyi bakıyodu artık sıra bende..
  • okan hocam enişteme sordum o angel farları almanya dan almış iş için sene 3-4 sefer gidiyo da o zaman almış.. burda taktırmış.. fiyatı sordum tam emin değil. hatırlamadı..
  • invite me plz you clup
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

quote:

quote:

Katılıyorum

güzel tasarım çok hemde ne zaman yenilicekler die sorup duruodum herkese en sonunda güzel bir dizayn bmw nin designerı harika

3 ve 5 serisini bozup BMW çizgilerinden uzaklaştırıp japon araba tasarımlarına benzeten "designer" ın acilen işine son vermek lazım. 1 serisi faciasını ortaya çıkaran aklıevvel ile birlikte tabi. 1 serisi Mercedes in Smart vakasından daha beter bir durum. Ciddi bir marka konumlandırma hatası diyemeceğim faciası resmen 1 serisi.
    Yeni X5 şu aralar BMW logosu olmadan Almanya sokaklarında dolaşıyor. Test sürüşleri yapılıyor. 3 ve 5 serisinin yeni rezil tasarımlarından sonra yeni 5 serisi fena durmuyor gibi.

• Bi aksilik olmassa ilerde bineceğim araba BMW dir. avatar ı boşuna koymadık yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: novak

quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

quote:

Orjinalden alıntı: Karşıyakalı�

quote:

quote:

Katılıyorum

3 ve 5 serisini bozup BMW çizgilerinden uzaklaştırıp japon araba tasarımlarına benzeten "designer" ın acilen işine son vermek lazım. 1 serisi faciasını ortaya çıkaran aklıevvel ile birlikte tabi. 1 serisi Mercedes in Smart vakasından daha beter bir durum. Ciddi bir marka konumlandırma hatası diyemeceğim faciası resmen 1 serisi.
    Yeni X5 şu aralar BMW logosu olmadan Almanya sokaklarında dolaşıyor. Test sürüşleri yapılıyor. 3 ve 5 serisinin yeni rezil tasarımlarından sonra yeni 5 serisi fena durmuyor gibi.

biz bahsettiklerinin hepsini çok seviyoruz hocam... 3 zaten geçen yılın tasarım ödülünü alan çok güzel bir tasarım... 5 desen sanırım bmw nin en güzel tasarımı 6 desen zaten yoruma gerek yok gören bakakalıyor.. 7 desen son makyajdan sonra çok hoş bir hal aldı artık... ağırlığını belli ediyor en azından... 1 ide beğenen beğenir mantığındayım ancak bence çok güzel bir araba... tasarım olarak bence gayet yeterli... x5 desen okadar hoş olmuşki yine sokaklarda çok canlar yakacak diyoruz... yani bmw ci olarak her haliyle kabul ettik biz bu markayı...

•  || Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

yaw daha bi sürü varda şu göstergelerdeki vites topuzundaki m harfi müthiş yaw içim gidiyor resmen
  • --------------------------------------------------------------------------------

Dostlar, eşimin de kolayca kullanması için otomatik vitesli bir araba( muhtemelen yine bmw )almak için 91 model e36 3.18i'mi satıyorum.ben çanakkaledeyim.okulum başlayacak, karaman'a bir akrabama bıraktım arabamı, o satacak.şimdi arabasızım.uygun bir e36 3.18ia , 3.20ia, ya da lpgli 5.20ia arıyorum.model 91 ya da sonrası.hangisini tavsiye edersiniz?teşekkürler. bu arada satılık ilanı da verdim nete:
    http://www.araba.com/340960.html
  • Kim ne derse desin. Benim şahsi görüşüm Asla ve asla bir BMW ya LPG takılmamalı.

Benim aracım 2004 Model BMW X5 4.4 İA. Spor paket Panaromik Cam tavanı ile muhteşem ötesi. Yeni nesil X5 Mart 2007 de ithal edilecekmiş. O gününe kadar olay budur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DIABLOS

Kim ne derse desin. Benim şahsi görüşüm Asla ve asla bir BMW ya LPG takılmamalı.

Benim aracım 2004 Model BMW X5 4.4 İA. Spor paket Panaromik Cam tavanı ile muhteşem ötesi. Yeni nesil X5 Mart 2007 de ithal edilecekmiş. O gününe kadar olay budur.

hocam güle güle kullanda 4.4İA filan

benzinlik sahibisin galiba

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.