Şimdi Ara

|| Alman BMW Severler Klubu || BMW Seven Herkez ! (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.260
Cevap
4
Favori
217.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hafta sonu 250 kilometre yaptım şehirlerarası ve şehiriçi,şehirlerarası ortalama 90km yi pek geçmedim ve genelde cruise kontrol ili gittim rampalarda bile hız sabit olduğu için 90-80 km ile geçtim,ortalama 12 litre yaktı,motor devri 5.viteste 1500-2000 arası idi,ancak ertesi gün motora baktığımda hafif yağ kaçağı gördüm,zaten aldığımda da yağ kaçağı vardı,motor 171.000 de,alırken ustalara göstermiştim önemli bir sorun olmadığını motor contasından olabileceğini motorun bir 171.000 km daha yapabileceğini söyledi usta doğru mu söyledi sizce?motor yağını da yeni değiştirmiştim çünkü araba 1,5 sene garajda yatmış... yağ da eksilme yok.. sizce korkmalımıyım bu durumdan?!!neden yağ kaçağı oldu?düşük devirden mi cruise kontrol den mi?motoru park etme dışında pek sıkıştırmadım...tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum...
  • Yeni arkadaşlara hoşgeldiniz ekledim sizi..

Ayrıca master yada ozzye36 mı ne demelıyım bılmıyorum da 2002 al dedım dogru butcenı goz ardı etmişim özür diliyorum.

• ozan diyebilirsiniz
    ne isterseniz deyin yaw
  • leventolg,
    bmw nin motorları sağlam ve dayanıklıdır ama uzun süre bakımsız kullanılırsa ve aracı moturu hep limitlerde zorlanır ve hırpalanırsa çabuk arızalanıyor.özellikle e34 ve e36 larda sık duyduğum bir şikayet bu.ve ilk belirtiler yağ kaçırma ve yağ yakma.basit bir sorunda olabilir,neticede araç 1.5 yıl yatmış fajakt ciddi bir motor problemide olabilir.hangi şehirdesiniz acaba?sanırım aracı özel servise götürdünüz,borusan s yağ kaçıran bir motora "170.000 km daha yapar" diyerek bırakmaz.size tavsiyem bu sorunu ihmal etmeyin, aracınızı iyi bir servise ve iyi bir ustaya götürün.eğer büyük bir şehirdeyseniz mutlaka iyi bir bmw servisi bulursunuz.
  • annemle hergün bana e36 alıcazmı tartışması yaşıyorum.

A:annem
    B:ben

A:araba madem güzel neden satıyo
    B:biz clioyu neden sattık(2000 model clio symbol vardı ekimde 12000 ytl ye satıldı(sırf ben istiyorum die) çok temizdi tık dememişti)
    A:o ayrı

A:alıcan sonra 5 milyarda masraf edicden
    B: OHA

B:alıcaz demi anne
    A:sen bi işe girde bakarız
    B:anne ben öğrenci iken istiyom
    A:olmaz sen hızlı gidiyon kaza yaparsın
    B:

SIKTIYSAM ÖZÜR DİLERİM

clio satıldıktan sonrada salak gibi temiz 2. el araba aramaya başladık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 14 Haziran 2006; 17:16:34 >

• hesapladım öss yi kazanırsam 7 milyar çıkartrım gerisi allah kerim
    off fena taktım yine yaw
  • bu araba bence çok güzel olmuş değişiklikleri tahmini fiaytıyla yazarmısınız(arabayı aldımda mdifiyesi kaldı sanki)
    TIKLA
    sanırım sitede neler yaptığı yazıyor ama almanca
    BUDA BAŞKA Bİ FOTO SİTEDE DEĞİŞİK FOTOLAR MEVCUT

|| Alman BMW Severler Klubu   || BMW Seven Herkez !

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfed

leventolg,
    bmw nin motorları sağlam ve dayanıklıdır ama uzun süre bakımsız kullanılırsa ve aracı moturu hep limitlerde zorlanır ve hırpalanırsa çabuk arızalanıyor.özellikle e34 ve e36 larda sık duyduğum bir şikayet bu.ve ilk belirtiler yağ kaçırma ve yağ yakma.basit bir sorunda olabilir,neticede araç 1.5 yıl yatmış fajakt ciddi bir motor problemide olabilir.hangi şehirdesiniz acaba?sanırım aracı özel servise götürdünüz,borusan s yağ kaçıran bir motora "170.000 km daha yapar" diyerek bırakmaz.size tavsiyem bu sorunu ihmal etmeyin, aracınızı iyi bir servise ve iyi bir ustaya götürün.eğer büyük bir şehirdeyseniz mutlaka iyi bir bmw servisi bulursunuz.

Neyazıkki Küçük bir il olan Çanakkaledeyim,üstelik bir ilçesinde... Sanayide bir motor ustasına gösterdim sadece..Ama yakında İzmir'e geçeceğim tatil için o zaman fırsat bulursam bmw özel servisine bir göstreririm..

• quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

3 serisi hangi sınıf oluyo??

d segmenti yani orta sınıf oluyor .

Onun haricinde d segmentindeki mercedes audi jaguar bmw vb. lüks markalara premıum diyorlar yani.

bmw 3 pre. d segemnti bir arac.

bmw nin diger aracları ise

1 serisi pre. c segmenti ( kompakt) (orta alt)

3 serisi pre. d (orta)

5 serisi pre e ( orta üst)

7 serisi f ( lüks )

x serisi Suv ( 4*4 jip )

m ve z serisi G ( spor ) sınıfta yer almaktadır.

2 yanlışın var,
    3 serisi üst orta sınıfta
    5 serisi üst sınıfta... yoksa senin dediğin gibi olsa 7 seriside lüx sınıf olmaz, üst sınıf olurdu...

• quote:

Orjinalden alıntı: leventolg

quote:

leventolg,

Neyazıkki Küçük bir il olan Çanakkaledeyim,üstelik bir ilçesinde... Sanayide bir motor ustasına gösterdim sadece..Ama yakında İzmir'e geçeceğim tatil için o zaman fırsat bulursam bmw özel servisine bir göstreririm..

işte benim tek korkum bu

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: Pink_Cadillac

quote:

Orjinalden alıntı: ozzye36

3 serisi hangi sınıf oluyo??

d segmenti yani orta sınıf oluyor .

Onun haricinde d segmentindeki mercedes audi jaguar bmw vb. lüks markalara premıum diyorlar yani.

bmw 3 pre. d segemnti bir arac.

bmw nin diger aracları ise

1 serisi pre. c segmenti ( kompakt) (orta alt)

3 serisi pre. d (orta)

5 serisi pre e ( orta üst)

7 serisi f ( lüks )

x serisi Suv ( 4*4 jip )

m ve z serisi G ( spor ) sınıfta yer almaktadır.

2 yanlışın var,
    3 serisi üst orta sınıfta
    5 serisi üst sınıfta... yoksa senin dediğin gibi olsa 7 seriside lüx sınıf olmaz, üst sınıf olurdu...

hayır okan senin yanlısın var.

3 serisi d
    5 serisi e
    7 serisi f

yanlış hatırlıyorsanwww.otohaber.com dan bakabilirisn

• eksi sözlükte her ikisinede (3 ve 5) orta üst sınıf yazmışlar

benim bir bilgim yok ama 5 serisin e olması mantıklı geliyor
  • 5 Serisi Zaten Üst sınıftır. Misal Bi Passat ( Segmentini bilmiyorum abcdefg neyse işte) tan Daha Üst Sınıftır .. BMW olması yetıyor zaten şaka tabide .. Kanım Budur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

5 Serisi Zaten Üst sınıftır. Misal Bi Passat ( Segmentini bilmiyorum abcdefg neyse işte) tan Daha Üst Sınıftır .. BMW olması yetıyor zaten şaka tabide .. Kanım Budur

o kesinde 1 üstmü 2 üstmü anlaşamadılar

• ya tamam ya 3 de üst sınıf 5 seriside sizimi kıracam...
  • noldu ben anlamadım
  • leventolg,
    umarım aracında ciddi bir sorun yoktur.ama pek hayra alamet değil bence.sonuçta 171.000 km düzgün kullanılan bir bmw motoru için problem değil.muhtemelen senden önceki sahipleri aracı kötü kullanmışlar.izmir'de iyi bir servis bulursun,orada gösterirsin aracı.fazla masraf açmadan başına halledersin umarım.
  • quote:

leventolg,
    umarım aracında ciddi bir sorun yoktur.ama pek hayra alamet değil bence.sonuçta 171.000 km düzgün kullanılan bir bmw motoru için problem değil.muhtemelen senden önceki sahipleri aracı kötü kullanmışlar.izmir'de iyi bir servis bulursun,orada gösterirsin aracı.fazla masraf açmadan başına halledersin umarım.

abi yukarıdaki foto daki araca yapılan değişiklikleri yazarmısın
  • ozzye36,
    araçta çok değişiklik yok.sadece jantlar ve hella angel eye far takımı.benim araçta bunun aynısı,jantlar ve farlar orjinal benimkinde ama.
  • bu arabaya iyice kanım kaynadı össyi kazanırsam alırım
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.