Alman Alpecin Coffein Dökülme Karşıtı Kafein Şampuan 34.90TL

-
-
75ml az değil mi? ayrıca Almanyada bu şampuanlar 3-4 euro diye biliyorum.
edit: 3-4 euro diye kastettiğim normal boyut olanıydı. Seyehat boy fiyatını araştırıp yazacak halim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 20 Kasım 2020; 10:40:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: wiseass
edit: 3-4 euro diye kastettiğim normal boyut olanıydı. Seyehat boy fiyatını araştırıp yazacak halim yok.Türkiye!deyiz Almanya bizi kıskandığı için pahalı fiyattan bize satıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 19 Kasım 2020; 12:14:57 > -
75ml diyor farkında mısınız :)
Zeytin yağlı defne sabunu ve bebek şampuanını birlikte kullanın. Dökülmeniz duracaktır👍
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
edit: 3-4 euro diye kastettiğim normal boyut olanıydı. Seyehat boy fiyatını araştırıp yazacak halim yok.Başlığa seyahat boy yazmışlar.
-
quote:
edit: 3-4 euro diye kastettiğim normal boyut olanıydı. Seyehat boy fiyatını araştırıp yazacak halim yok.4 euro şuan 36.5 tl zaten.
Almanyadan ucuza satılıyor bizde yani😂😂
yaklasık 8 10 yıldır kullanıyorum saç dökülmemde çok etkili olmuştu güzel ürün ama linkteki ürün 75 ml yani fiyat sıcak değil ben avusturyadan 250 Ml 4.65 euroya alıyordum marketten. Türkiyede alternatif daha ucuz olarak rossmandan isane kafein şampuan kullanabilirsiniz 20 tl olması lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Jayus
Zeytin yağlı defne sabunu ve bebek şampuanını birlikte kullanın. Dökülmeniz duracaktır👍Yahu nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz, anlamıyorum gerçekten. Genetik dökülmeyse (Androgenetik Alopesi) değil zeytinyağlı defne sabunu, feriştahını kullansanız durmaz. Bu, bir endokrinolojik sorundur, dışarıdan tedavi edilmesi mümkün değildir, finasteride etken maddeli ilaçlar dışında çözümü yoktur. Minoxidil veya finasteride ise bazı yan etkilere sahiptir, buna göre düşünmelisiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar KolayYahu nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz, anlamıyorum gerçekten. Genetik dökülmeyse (Androgenetik Alopesi) değil zeytinyağlı defne sabunu, feriştahını kullansanız durmaz. Bu, bir endokrinolojik sorundur, dışarıdan tedavi edilmesi mümkün değildir, finasteride etken maddeli ilaçlar dışında çözümü yoktur. Minoxidil veya finasteride ise bazı yan etkilere sahiptir, buna göre düşünmelisiniz.
Alıntıları Gösterçok bilmiş arkadaşım ,saçı dökülen kişi; hormonal ve besinsel faktörler, kimyasal maddelere maruz kalmak, genetik yatkınlık ve stres vs gibi kaynaklı dökülmeler olabileceğini bilir elbette. Başlığa dikkat edersen tıp ile ilgili bir tartışma yok burada, saç dökülmesine karşı etkisi olan şampuan fırsatından bahsediliyor. Birçok ürün kullanıp fayda görmeyen, ama; tecrübeme göre fayda sağladığım bir ürünü önerdim arkadaşlara. İster kullanırlar ister kullanmazlar. Forumda bir kesim var , maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan. hepsine selam olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jayusçok bilmiş arkadaşım ,saçı dökülen kişi; hormonal ve besinsel faktörler, kimyasal maddelere maruz kalmak, genetik yatkınlık ve stres vs gibi kaynaklı dökülmeler olabileceğini bilir elbette. Başlığa dikkat edersen tıp ile ilgili bir tartışma yok burada, saç dökülmesine karşı etkisi olan şampuan fırsatından bahsediliyor. Birçok ürün kullanıp fayda görmeyen, ama; tecrübeme göre fayda sağladığım bir ürünü önerdim arkadaşlara. İster kullanırlar ister kullanmazlar. Forumda bir kesim var , maksadı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olan. hepsine selam olsun.
Alıntıları GösterKafein içerikli şampuanlar, aga tedavisi için üretilmiş şampuanlardır. Başlıkta bahsi geçen ürün de keza bu amaçla yapılmış ürün. Uzun uzun tartışmaya girmeyeceğim, ben siz diye hitap ediyorum, zira sizi tanımıyorum ve samimiyetim yok. Siz de benimle böyle konuşursanız sevinirim. İyi akşamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çirkinlik Ne Kadar KolayKafein içerikli şampuanlar, aga tedavisi için üretilmiş şampuanlardır. Başlıkta bahsi geçen ürün de keza bu amaçla yapılmış ürün. Uzun uzun tartışmaya girmeyeceğim, ben siz diye hitap ediyorum, zira sizi tanımıyorum ve samimiyetim yok. Siz de benimle böyle konuşursanız sevinirim. İyi akşamlar.
Alıntıları GösterÇok saygıdeğer beyefendi , olayı hitap tartışmasına çevirmene de gerek yok , söyleyecek sözü olamayanların genelde başvurduğu bir yöntemdir bu... bir daha mesajımı alıntı yapmasan sevinirim, vesselam.
-
Lannnnnn
arkadaşlar adı proscar olan prostat ilacı harici erkek tipi dökülmeyi hiçbirşey durduramaz.ben bizzat proscar kullandım.inanamayacağınız şekilde saçlarınızda farkı görürsünüz.en az 6 ay kullanmalısınız.ilacı 4 e bölüp hergün 1 tane şeklinde.güvenmeyip gidip doktorada aorabilirsiniz.genelde doktorlarda tavsiye ediyor.
Euırosport izleyenler iyi tanır bu şampuanı, adını görünce söylemeden geçemedim
-
yanlış bilgi. 250 ml olanı 4.5 para birimiquote:
edit: 3-4 euro diye kastettiğim normal boyut olanıydı. Seyehat boy fiyatını araştırıp yazacak halim yok.
75 ml 'si 1.3 para birimine gelir
pricespy uk
Alpecin Caffeine Shampoo C1 250ml (Shampoos)https://pricespy.co.uk/beauty-health/hair-care/shampoos/alpecin-caffeine-shampoo-c1-250ml--p1211651
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ananas32
yaklasık 8 10 yıldır kullanıyorum saç dökülmemde çok etkili olmuştu güzel ürün ama linkteki ürün 75 ml yani fiyat sıcak değil ben avusturyadan 250 Ml 4.65 euroya alıyordum marketten. Türkiyede alternatif daha ucuz olarak rossmandan isane kafein şampuan kullanabilirsiniz 20 tl olması lazımTavsiye için sağol. Fastpay le alayım, 10 liraya gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: JumaruuTavsiye için sağol. Fastpay le alayım, 10 liraya gelir.
Alıntıları Gösterwww.rossmann.com.tr
ISANA SAÇ BAKIM TONIĞI ANAGAIN VE KAFEIN 150 MLhttps://www.rossmann.com.tr/isana-sac-bakim-tonigi-anagain-ve-kafein-150-ml-p-sr15090162
bu da toniği hocam şampuanda 14.5 kampanyada şuan birlikte kullanırsanız daha faydalı olabilir ince saçları kalınlaştırıyor ben memnun kalmıştım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: JestiaEuırosport izleyenler iyi tanır bu şampuanı, adını görünce söylemeden geçemedim
Are you a man?
Then fight for your hair
En Beğenilen Yanıtlar

Türkiye!deyiz Almanya bizi kıskandığı için pahalı fiyattan bize satıyorlar |
Çok saygıdeğer beyefendi , olayı hitap tartışmasına çevirmene de gerek yok , söyleyecek sözü olamayanların genelde başvurduğu bir yöntemdir bu... bir daha mesajımı alıntı yapmasan sevinirim, vesselam. |
4 euro şuan 36.5 tl zaten. Almanyadan ucuza satılıyor bizde yani😂😂 |
Benzer içerikler
- tod yandex
- shell yağ değişimi
- amazon indirimleri
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- flying tiger indirim kodu
- letgo kargo ücreti ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X