Şimdi Ara

Allok Sorunu ve Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar Allok video converter programini kullananlarin yardimina ihtiyacım var. Iphone mpeg-4 (mp4) formatını seçiyorum. Kalite suberp çözünürlük 720*406. Dönüştüreceğim dosyaları Hdrip. Filmlerin sample larını önce dönüştürüyorum. itunes un içine atıyorum. Sync ettimmi filmler izleniyor. Fakat dosyanın tamamını dönüstürdügüm zaman (900mb) gene itunes a attigimda itunes bu dosyayı ipod a kopyalamiyor. Acaba nerde hata yapiyorum veya max kalite için allok un ayarlari nasil olmali.

• Touchun ekran çözünürlüğü 480x320dir.Ona göre çevir.Ben Total video converter kullanıyorum.Çevirdiğim filmin boyutu 1.4GB(Çevrildikten sonra) atmakta sorun olmuyor.
  • bu alt yazı atmıyor bi de paralı. Allok un ayarlarını nasıl yapmam gerektiğini bilen var mı acaba?
  • Total video converter alt yazı atıyor ve nette serialleri var.Ben kullanıyorum.Alt yazıda atıyorum.
  • alt yazıları film ile aynı klasörde birakinca kendisi otomatik atiyor mu
  • Kendisi otomatik atmıyor. Altta subtitle bölümü var oradan kendiniz seçiyorsunuz alt yazıyı.
  • Acaba ALLOK kullanicilarindan birisi video convert ettigi ayarlari yazabilir mi yada bir screen shot da alsa olur ? neleri sectiklerini merak ediyorum. Ben bir türlü hallledemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Videoda codec sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer dvd çevirecekseniz xilisoft dvd ripper tavsiye ederim...touch ve birçok multimedya cihaza göre hazır ayarlar mevcut...1.40 dakkalık dvd filmi 480x320 ve higher video ve ses kalitesinde 750 mb a çevirdi...örenek resimler de aşağıda...dvd çevirecekseniz bu programda aradığınız herşey mevcut...

Allok Sorunu ve Ayarları
     Allok Sorunu ve Ayarları

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.