ARkadaşlar Allok video converter programini kullananlarin yardimina ihtiyacım var. Iphone mpeg-4 (mp4) formatını seçiyorum. Kalite suberp çözünürlük 720*406. Dönüştüreceğim dosyaları Hdrip. Filmlerin sample larını önce dönüştürüyorum. itunes un içine atıyorum. Sync ettimmi filmler izleniyor. Fakat dosyanın tamamını dönüstürdügüm zaman (900mb) gene itunes a attigimda itunes bu dosyayı ipod a kopyalamiyor. Acaba nerde hata yapiyorum veya max kalite için allok un ayarlari nasil olmali.
Touchun ekran çözünürlüğü 480x320dir.Ona göre çevir.Ben Total video converter kullanıyorum.Çevirdiğim filmin boyutu 1.4GB(Çevrildikten sonra) atmakta sorun olmuyor.
bu alt yazı atmıyor bi de paralı. Allok un ayarlarını nasıl yapmam gerektiğini bilen var mı acaba?
Total video converter alt yazı atıyor ve nette serialleri var.Ben kullanıyorum.Alt yazıda atıyorum.
alt yazıları film ile aynı klasörde birakinca kendisi otomatik atiyor mu
Kendisi otomatik atmıyor. Altta subtitle bölümü var oradan kendiniz seçiyorsunuz alt yazıyı.
Acaba ALLOK kullanicilarindan birisi video convert ettigi ayarlari yazabilir mi yada bir screen shot da alsa olur ? neleri sectiklerini merak ediyorum. Ben bir türlü hallledemedim.
eğer dvd çevirecekseniz xilisoft dvd ripper tavsiye ederim...touch ve birçok multimedya cihaza göre hazır ayarlar mevcut...1.40 dakkalık dvd filmi 480x320 ve higher video ve ses kalitesinde 750 mb a çevirdi...örenek resimler de aşağıda...dvd çevirecekseniz bu programda aradığınız herşey mevcut...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme