Şimdi Ara

Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
2
Favori
7.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok hoş oyundu , aklımı celdi bu hamleyle biraz düşünmem lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan kesin 3 ay + 3 olayı var mı ? sitede açıklama göremedim bi arkadaşım copy paste vs yaparsa sevinirim ona göre 2100 kri alıcam.
  • 2100 kristale 6 ay kampanyasını almak isteyenler bu kampanyanın konusu yok biz aldık ve bize böyle bir süre verildi. Ben 60 tl ye (2100kri) 180 günlük süre aldım. 2 aylık alan bir arkadaşa da 1 ay ekstra gelmiş. Konusunu bende bulamadım aldım direk geldi. O yüzden kesin bir şey diyemeyeceğim ben ve 3 diğer arkadaş aldık ve bize 180 gün tanımlandı.

    Oyuna girdikren sonra whisper komutu ile Türklerle iletişime girebilirsiniz. "/whisper İsim merhaba" slash whisper yazıp bir boşluk bırakıp mesajı atacağınız kişiyi yazıp bir boşluk bırakıp mesajı yazabilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra her backspace tuşuna bastığınızda son pm komutu otamatik girer yada mesaj attıktan sonra isimene sağ tıklayıp fısılda da diyebilirsiniz.

    Oyunda ulaşabilecğeiniz Türkler: Melony-velvox-Hinja-Wrangler-Caldera-Rough önce kendinizi tanıtın sonra zaten ts adresini veririz briliğe de alırız. İttifak tarafındayız iömp tarafı hakkında bir bilgim yok ama sanırım orada türk yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 29 Nisan 2015; 19:13:54 >




  • Bizde çok eski oyuncu sayılmayız 1aylık deneme süresi verildiğinde yabancılar söyledi böyle bir etkinliğin olduğunu bizde aldık 3+3 ay geliyor.65level patchi geleli çok olmadı yakın zamanda başlarsanız kısa sürede yetişmek mümkün.Eğer ilginizi çektiyse oyun başlamak için tam zamanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hummer355 -- 1 Mayıs 2015; 11:25:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hummer355

    Bizde çok eski oyuncu sayılmayız 1aylık deneme süresi verildiğinde yabancılar söyledi böyle bir etkinliğin olduğunu bizde aldık 3+3 ay geliyor.65level patchi geleli çok olmadı yakın zamanda başlarsanız kısa sürede yetişmek mümkün.Eğer ilginizi çektiyse oyun başlamak için tam zamanı

    Ben aldım 10.aya kadar süre geldi 3 aylık aldım 6 ay süre geldi.23 dolar 60 TL yapıyor aylık 10 lira gayet uygun.2.resimdeki 2.paragraf duygulandırdı.

    Oyunun müzikleri çok hoşuma gitti özellikle karlı olan maptaki gizemli müzik etkiledi beni oynyan erkes bence seviya ya gelmeden oyunu oynadım demesin.

    Caldera bana oyun hakkında yardımcı oldu onada teşekkürler.



    Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.)Allods'un P2P Server'ı Açıldı.(Rehber içerir.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 4 Mayıs 2015; 0:15:34 >




  • Beyler su oyunun pvp sistemini ayrıntılı yazacak varmı hoşuma giderse pvp sistemi alayım direkt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GrandTurco

    Beyler su oyunun pvp sistemini ayrıntılı yazacak varmı hoşuma giderse pvp sistemi alayım direkt

    Oyunda guildlerin pvplerinin olduğu dominion sistemi var. Bu savaşlara kayıt olyuorsunuz ve gerezen zamanda gereken yerde olduğunuz taktirde sizi 6 vs 6 yada 24 vs 24 gibi seçeneklerle özel haritalara ışınlıyor. Buradalrda genelde bayrak ele geçirme/koruma amacı oluyor ve bu bayrakları ele geçiriken pvp yapıyorsunuz. Bu tür savaşlara birlik savaşları deniyor.

    Ayrıca gene tek başınıza kayıt olabileceğiniz ve yine gereken sayıya ulaştığında sizi 12 vs 12 yada 24 vs 24 gibi seçeneklerle özel haritalara ışınlıyor. Buralarda da amaç genelde bayrak ele geçirme oluyor.

    Ayrıca gold kasılan haritalarda diğer taraflarla pvp yapabilirsiniz. Ana şehirden tutun gold kasılan hariatalara kadar bütün haritalar pvp ye açıktır. Bu konudaki tek şart karşı taraftaki insanın plmamsını açık olmasıdır. Flamanın açık olması demek o kişi ile savaşabilirsiniz demek oluyor. Peki millet flamayı kapatıp oralıkta dolaşamaz mı tabiki dolaşabilir ama bir süre savaş sancağıdenen bir olay var. Bu savaş sancağı sayesinde savaşmak istemeyen ve flaması kapalı bir şekilde dolaşan birine bile saldırabilirsiniz. Savaş sacağını hangi mapte kullacaksanız o mapteki moblardan düşüre bilirsiniz. Çok zor düşmez.

    Oyunda itemleri geliştirmek için kullanılan amalgamın elde ediliği harita var bu harita her haftanın belli günlerinde bol bol bu nesneden atıyor. Tabi bunu elde etmek isterken pvp kaçınılmaz oluyor.

    Yalnız uyarayım şu anda oyuncu sayısında sorun var bende bu yüzden bu konuyu açtım. Şu anda dominyon ve eriyen ada(amalgam elde edilen yer) dışında fazla pvp göremiyoruz.


    Tabi bide olayın astral savaş kısmı var burada da pvpnin aslını karakterler değil gemileriniz yapıyor. Her oyuncu kendi gemisine sahip olabilir ama yönetmek için en azından 5 kişiye ihyaç duyulur. Bir tanesi makineli tüfekte bir kişi toplarda bir kişi kalkanlarda bir kişi motorda bir kişi dümende ve son olarak da bir kişide etrafdaki amalgam sağlayan sandıkları taraması için tarayıcıda bulunur.

    Gemi savaşlarında genen en önemli şey amalgamdır. Sandıkları rastgle maplere atar ve önce giden bu sandığı alır tabi bu sandığı patlamadan 7dk bounca korumasıda gerekir.

    Yeni bir video bulamadım ama oyunun tee en başındaki astral savaş trailerihttps://www.youtube.com/watch?v=3KKn4r_-w-o Buda oyun içinden çekilmiş gerçek bir savaş videosu bay karışık ama idare edin :)https://www.youtube.com/watch?v=xVx6M1Jdgm0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 4 Mayıs 2015; 0:14:42 >




  • Bu klasmandaki bir oyun (orta seviye) bir kere düştü mü birdaha toparlayamaz. wow kopyası bir oyundu fakat beklenilenin üstünde gelmişti tabi p2w olana kadar.
    Kısa yoldan zengin olalım hırsı yiyip bitiriyor böyle firmaları.
  • Bizde f2p serverinde başladık bu sihirli lamba kampanyasi falan vardi 1000 kri cektik 1500 hediye geldi tas falan bastik bakalim.suan devam ediyoruz zaten piyasada adam akilli oyun yok skyforge umut baglamistik oda fos cikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet başlangıçta yanlış hamleler yapınca toparlaması zor oluyor veya toparlayamayabiliyor.P2p sunucusu bakalım fiyatı çok uygun aylk 10 lira dengesizlik yoksa zevkli olur ama oyuncu lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TearsForFears

    Evet başlangıçta yanlış hamleler yapınca toparlaması zor oluyor veya toparlayamayabiliyor.P2p sunucusu bakalım fiyatı çok uygun aylk 10 lira dengesizlik yoksa zevkli olur ama oyuncu lazım.

    Oyunda adam yok birader sunucu dolsun bende alicam 2 yıllık direkt bekliyorum bir dolsun sunucu ben tek kişilik oyunmu oynuyorum mmorpgmi oynuyorum belli değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F2p serverında da oyuncu p2p kadar az mı ? bence orda baya fazladır diye tahmin ediyorum
  • Benim arkadaş aylik denemek.icin.aldi cok boş imiş bizde biraktik mecbur sansimiza deneme sureside.dolmus suan f2p deyiz ordada mavna diye bisey varmis kampanya karakteri direk 60lvl yapip ustune set dizip taslari 5 yapıyor mus hemde 1k kri yani 30liraya biz onuda kacirdik.Suan f2p deyiz tabi oyunun alakasi yok f2p ile belkide piyasadaki en pahalı oyundur halen daha ama bizim icin efsane 2011 de.oynarkende.böyleydi simdide böyle simdilik 30lira yatirdim taşları 5 5 5 4 2 2 yaptim kampanya ile devam ediyoruz maksat eğlenmek calistigimiz icin 30 lira aylik pek bisey değil ama oyun bir araba parasi.istiyor akliniza gelebilecek en ufak unsur dahi parali ben böyle güzel bi oyunu böyle batiran firma gormedim ama populasyon guZel suan ilerliyoruz parali serveri daha once acmis olsaydilat wow gibi bu oyun suan cok farkli yerlerdeydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F2P'de tabikide oyuncu bol ama çoğu oyunda olduğu gibi p2w mantığı işliyor.P2p sunucusunda oynuyorum ben oyuncu sayısı ilk maplarda exp kasarken çok az tek tük görürsünüz belki.Yazında gelmesiyle umarım sağlam reklam yaparlarda p2p sunucu oyuncu dolar.
  • başlamak istiyorum bende ama wow dan sıkıldığım için yeni maceralar arıyorum,değeceğini düşünüyormusunuz oynayan arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eteçer

    başlamak istiyorum bende ama wow dan sıkıldığım için yeni maceralar arıyorum,değeceğini düşünüyormusunuz oynayan arkadaşlar.

    P2p sunucuda oyuncu sayısı çok az ama bak ben başladım sen başlarsın sonra bir kişi daha başlar zamanla oyuncu sayısı böyle artar diye umuyorum.Yaz geliyor iyi bir reklam yapsalar f2p sunucudaki oyuncuların bir kısmı p2p ye kaysa iyi olur herhalde.
  • Oyun güzel beyler tavsiye ederim ama sunucu boş bunuda yazayım az kişi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P2P sunucusunda uyelik almistim 1 aylik 2 3 saat oynadim biraktim yazilacak cok sey varda konuyu baltalamak istemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BousterHawk

    P2P sunucusunda uyelik almistim 1 aylik 2 3 saat oynadim biraktim yazilacak cok sey varda konuyu baltalamak istemiyorum

    Bence yazmalısınız eğer bir durum varsa herkes öğrensin, konu insanları yanlış yönlendirmesin. Hatta ana mesaja da eklerim eğer gerekirse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehadar -- 8 Mayıs 2015; 21:22:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BousterHawk

    P2P sunucusunda uyelik almistim 1 aylik 2 3 saat oynadim biraktim yazilacak cok sey varda konuyu baltalamak istemiyorum

    Yaz dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.