Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.106
Cevap
48
Favori
176.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: Black_Wolf14

Alldebrid'i deniyorum şimdi de çevirilen linkler hemen ölüyor nedense. Idm ile ilgili bir sorunu mu var acaba? Bir de Real-debrid'de indirdiğimiz dosyaların gösterildiği bir yer vardı, Alldebrid'de böyle bir yer var mı?

arkadaşlar ısrarla neden IDM kullanyorsunuz,

JD kullanıyorum hiç böyle bir sorun yok, extabit gibi düşük dl hızı gelenlerde ise Flashget kullanıyorum 1 bağlantı + 5'e bölüyorum her partı full hız geliyor

bu sistemden şaşmayın

Normalde tüm indirmelerimi JD üzerinden yapardım. Partları çıkarması, çıkardığı partları silmesi, indirme listesini gruplandırabilmesi, part şifrelerini kendisi girmesi vs. çok güzel program; fakat dosyayı indirken part sonuna gelip de hızın dibe vurması yok mu işte bu beni çıldırtıyor. Yani tek dosya indiriyorsun ve bunu 10/10 şeklinde indiriyor diyelim; parçalar tamamlandı 2/10'a geldi, 1/10'a geldi mi müthiş bir hız düşümü oluyor. IDM ise parçaları dinamik olarak tuttuğundan daha hızlı indiyorum.

(JD'ye geliştiren sen değilsin, şikayetim sana değil ama) Bu sorunu çözmedikleri için JD kullanımyorum.

• @ogameci

Dosya indirme hızı ve işlemci/ram kullanımı gibi etkenler Idm'yi kullanmaya itiyor beni açıkçası.
  • Alldebrid gerçekten iyi. Çeviriyi düzelteceğiz şimdi. Eğer 2 günlük hesabı premium hızlarda denemek istiyorsanız mesaj atabilirsiniz bana. Sadece 10 kişi ile sınırlı. Üye olduktan 1 saat sonra hızının premium gibi olacak ama ücretsiz hesap için geçerli kotalar dahilinde. İlgilenen mesaj atabilir, bir güzelliğimiz olsun DH'e :)
  • Alldebrid lettibit indirmiyor, sebebi nedir??

not: Linkler saglam. Alldebride attigimda link is valid or unsupported flan diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Alldebrid lettibit indirmiyor, sebebi nedir??

not: Linkler saglam. Alldebride attigimda link is valid or unsupported flan diyor..

buradan hepsini kontrol edebilirsin

http://www.alldebrid.com/compare/
  • Real debrid nihayetinde turbobit sorununu da çözmüş. Hele şükür dicem. Alldebrid'in çok gerisinde kaldılar, bi turbobit'i çözemediler. Ayrıca baktım saçma sapan filehostlar eklemişler; FilesABC, Ultramegabit bunlardan birkaç örnek. Böyle saçma sapan hostlara yükleyen yoktur. Bu herifler böyle saçma sapan filehostalrın premiumunu ekliceklerine gitsin letitbit'in kotasını arttırsın, gitsin en çok revaçta olan depositfiles'i rapidgator'u eklesinler. Tam bi ahmak diyecem yani bunlar için.

Zaten bi kere depositfiles eklenmicek mi diye sordum face sayfasından direkt benim yorum yapmamı engellemişler. Saçma sapan hostlarla uğraşmaya devam et real(!)debrid!!! Yakında senin turbobit yine bozulur aylarca düzeltemezsin zaten biliyoruz.

• Merhaba, 2 gündür idm ile indirme yapamıyorum. http/1.1 500 server hatasını veriyor. alldebridden linkleri idmsiz çalıştırdığımda indiriyor. Ama idmde hata veriyor. Çözümü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid?
  • Alldebrid şu an felç halde. Uploadedto(net), turbobit, bayfiles, 4shared, ryushare, unibytes vb daha 10'larca site çalışmıyor. Umarım yakında düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Alldebrid şu an felç halde. Uploadedto(net), turbobit, bayfiles, 4shared, ryushare, unibytes vb daha 10'larca site çalışmıyor. Umarım yakında düzelir.

all debrid de ryushare'yi kaldıracak gibiye benziyor. Sabah 9 gibi yazmışıınız ama şu an bayfiles, turbobit, ul.to çalışır vaziyette sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Alldebrid şu an felç halde. Uploadedto(net), turbobit, bayfiles, 4shared, ryushare, unibytes vb daha 10'larca site çalışmıyor. Umarım yakında düzelir.

all debrid de ryushare'yi kaldıracak gibiye benziyor. Sabah 9 gibi yazmışıınız ama şu an bayfiles, turbobit, ul.to çalışır vaziyette sanki

Turbobit öğlen gibi düzeldi. Uploaded.to ise 3'e kadar düzelmemişti sonra zaten pc başında değildim. Dediğiniz gibi şimdi o da çalışıyor. En basit siteler medifire, jumbofiles bile çoğu zaman çalışmıyor. Gerçi onlara debrid gerekmiyor ama neyse.

• quote:

quote:

quote:

Turbobit öğlen gibi düzeldi. Uploaded.to ise 3'e kadar düzelmemişti sonra zaten pc başında değildim. Dediğiniz gibi şimdi o da çalışıyor. En basit siteler medifire, jumbofiles bile çoğu zaman çalışmıyor. Gerçi onlara debrid gerekmiyor ama neyse.

beleş kullanırsanız tabi çalışmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

quote:

ne âlâkası var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentalist Zihinbaz

quote:

quote:

quote:

Para verip kullanıyorum. Eğer debrid siteleriyle alıp veremediğiniz varsa bu başlıkta bulunmanızın da pek bir anlamı kalmıyor.

@fireforge35
    Bu arada Uploaded.to tekrar sorunlu. 3-4 saattir çalışmıyor. Çekmem gereken dosyalar vardı alldebrid yüzünden beklemek zorunda kaldım. Bu aralar hiç stabil değil site. Sinir bozucu bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 14 Ekim 2012; 18:20:43 >

• realdebrid de düzgün çalışmıyor 1 seneye yakındır kullanıyorum son 2 aydır bezdirdi. Bende başka site arıyorum fakat alternatif yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

realdebrid de düzgün çalışmıyor 1 seneye yakındır kullanıyorum son 2 aydır bezdirdi. Bende başka site arıyorum fakat alternatif yok gibi

Sitelerin karşılaştırma bölümlerine bakınca yarısından fazlası çalışmadığı gözüküyor. Dediğiniz gibi son zamanlarda berbat haldeler. Acaba debridin sonu mu geliyor?
  • quote:

Sitelerin karşılaştırma bölümlerine bakınca yarısından fazlası çalışmadığı gözüküyor. Dediğiniz gibi son zamanlarda berbat haldeler. Acaba debridin sonu mu geliyor?

olabilir firmalar kendilerini koruma amaçlı sistemlerini değiştiriyor olabilirler. buda debridleri haliyle bozabilir. Oron mesela bugüne kadar hiçbir debrid firmasında görünmedi...
  • quote:

quote:

olabilir firmalar kendilerini koruma amaçlı sistemlerini değiştiriyor olabilirler. buda debridleri haliyle bozabilir. Oron mesela bugüne kadar hiçbir debrid firmasında görünmedi...

oron ilk başlarda real-debrid'de vardı. Ben hatırlıyorum. Hatta şu kıytırık debrid site olan debridmax'ta bile vardı ama sonra işlerine gelmediği için kaldırdılar. Ör; depositfiles da vardı realdebrid'de onu da kaldırdılar. Şimdi işlerine ryushare gelmedi, çözülecek çözülecek diye uyarılar geliyordu; hiçbir ses seda çıkmadan ryushare'yi de uçurdular.

Aslında deposi'de,(eski) oron'da, rapidgator'da kota var; uploaded'da da var ama ul.to limitsizken diğerleri hiç yok debrid'de. Olmaması büyük şüphe uyandırıyor bence

• Son olarak aşağıda ki resimde gördüğünüz servisler de uçtuktan sonra real-debrid'in hiç bir anlamı kalmadı...

• quote:

Son olarak aşağıda ki resimde gördüğünüz servisler de uçtuktan sonra real-debrid'in hiç bir anlamı kalmadı...

o "down hosters" kısmı anlık. Host belli bir saatten sonra düzelince oradaki simge kalkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fireforge35 -- 19 Ekim 2012; 21:48:02 >

• arkadaşlar j dovloaderde aldebrid premium hesap yok eklenti falanmı gerekiyor acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.