Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.106
Cevap
48
Favori
175.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fireforge35

o "down hosters" kısmı anlık. Host belli bir saatten sonra düzelince oradaki simge kalkıyor.

biliyorum ama günlerdir kullanamıyorum ve şuan hala aynı...
  • Eskiden ne güzel sadece rapid vardı şimdi cılkı çıktı alldebrid şu an berbat durumda.
  • beyler bende alldebrid premium var. ama idm ile ilgili olmayan bir sorun yaşıyorum. ne önerirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hepsini okuyamadım ama kullanan arkadaşlar alldebrid de son durum nedir acaba..

desteklenmeyen site (en çok kullanılanlardan) var mı şu an.

bir de ortak kullanımın sakıncası var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar hepsini okuyamadım ama kullanan arkadaşlar alldebrid de son durum nedir acaba..

desteklenmeyen site (en çok kullanılanlardan) var mı şu an.

bir de ortak kullanımın sakıncası var mı.

Son 1-2 haftadır berbat haldeler. Realdebrid kullanmadım ama karşılaştırmada aynı sorunlar onlarda da var gözüküyor. Karşılaştırma bölümünde hangilerinin çalışıp çalışmadığını görebilirsin.http://www.alldebrid.org/compare/

Yine de ön bilgi vereyim. Uploaded.to(net) 1 haftadır hiç çalışmıyor. Güvenlik önlemlerini arttırmışlar ve düzeltmeye çalışıyorlarmış.
    Bayfiles da çalışmıyor. Galiba yeni üyelik almada sıkıntı yaşıyorlarmış.
    Extabit bir gelip bir gidiyor. (şu an çalışmıyor) Gelince de tam hız çekilmiyor. 8 mbit bağlantımla IDM ile 8 parçaya bölsem bile 400-500 kb ile anca çekebiliyorum. Yavaşlığın önüne de aynı anda 2 dosya çekerek gideriyorum.
    Letitbit zaten kotalı ama uzun süredir çalışmıyor.
    Jumbofiles, Mediafire gibi kullanıcı dostu ve basit siteler şu an çalışmıyor. Neyse ki kendi siteleri üzerinden normal indirmeyle tam hız çekilebiliyor.
    Shareonline.biz sitesi de şu ana kadar 2 ay alldebrid kullandığım süre içinde 2 kere dosya indirebildim sadece. Ne zaman denesem bozuk.
    Unibytes ve ryushare de patlak.

Çalışan büyük sitelere gelirsek.

RS, Netload, filefactory, hotfile ve turbobit şu an sorunsuz çalışıyor. Turbobit arada bir gidip geldiği oluyor ama genelde çalışıyor. Realdebrid'de sanırsam 1-2 haftadır turbobit sorununu çözmüş değil.

Son yazdığım 5 site için kullanacaksanız alın derim ama aksi takdirde daha az kullanılan sitelerden fazla dosya çekiyorsanız tavsiye etmiyorum. 1-2 hafta daha bakacağım uploaded.to vb bazı siteleri düzeltmezlerse 4 ay kadar daha üyeliğim olmasına rağmen başka site arayışına gireceğim.

• Teşekkür ederim açıklamalarınız için.

O zaman torrrrnnnttteee devam..
  • netload var ama akk baydı mtu ile idm den tam hız indiren var mı
  • Real debrid şirin gözükmek için yeniden rapidgator'u eklemiş. Hoş o da çalışmıyor
  • Alldebrib şu ara satın almam çünkü önemli indirme siteleri uzun zamandır göçük vaziyette.
  • beyler torrent indirme özelliğini kimse bilmiyor galiba süper hız görüyorum şuan
  • Real-debrid hala aynı. yukarıda 17 Ekimde geçici olarak çalışmayan göçük sitelerin listesi hala aynı. Artısı var eksiği yok. Dün itibari ile Real-Debrid bitti. Bugün 2leech in 2 günlük denemesini alacağım. Bakalım düzgün ise 1 aylık alırım diye düşünüyorum. sizlerin tavsiyesini de almak isterim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qmandan

Real-debrid hala aynı. yukarıda 17 Ekimde geçici olarak çalışmayan göçük sitelerin listesi hala aynı. Artısı var eksiği yok. Dün itibari ile Real-Debrid bitti. Bugün 2leech in 2 günlük denemesini alacağım. Bakalım düzgün ise 1 aylık alırım diye düşünüyorum. sizlerin tavsiyesini de almak isterim...

2leech'e baktım da fiyatları çok uçuk. Onun yerine simply-debrid'e bakabilirsin. Diğerlerine göre az sağlayıcı var (30) ama ana sayfada gözükene göre putlocker, glumbofiles ve freakshare dışındakiler çalışıyor. İstersen bunu bir deneyin ve buraya yazın. Ona göre ben de almayı düşünüyorum.

Bir de çokluindir var. Türk sitesi ve 2-3 ay kadar kullanmıştım. Fena değildi ama sonra zam yapınca alldebrid almıştım. Şu an benzer sorunlar bunda da var gözüküyor karşılaştırma bölümünden baktığım kadarıyla. Turbobit'e de 1 gb günlük kota koymuşlar o yüzden benim pek işime yaramaz artık. Çoğu türk dizisi malum turbobite ekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 22 Ekim 2012; 18:10:47 >

• Alldebrid 3 aylık satın aldım. İnşallah sorun yaşamayız. Zira real da kullandım 1 yıl boyunca hep sık kullanılan hostlar bozuktu.
  • Arkadaşlar bu site nasıl sızcehttp://www.mydownloader.net/downloads.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevrans

Arkadaşlar bu site nasıl sızcehttp://www.mydownloader.net/downloads.php

Hangi site?
  • quote:

Arkadaşlar bu site nasıl sızcehttp://www.mydownloader.net/downloads.php

Aylık olarak bakınca oldukça pahalı alldebrid ve realdebride göre. Ayrıca desteklediği site sayısı da oldukça az. Yukarda yazdığım simple-debrid'e bir bakın isterseniz.
  • uploaded dahil bir site varmı alldebrid ve realdebrid'de hep kapalı uploaded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _osiris_ -- 24 Ekim 2012; 18:30:55 >
  • DasheriM in söylediği simply-debrid.com var. sitede uploaded çalışıyor görünüyor. birisi sevabına deneyip bilgi verebilse

http://simply-debrid.com/index.php
  • Sımply debrıd arkadasın tavsıyesıyle denıyorum bugun extabıt uploaded bıtshare gitti ve gelmedi hala.
  • quote:

Sımply debrıd arkadasın tavsıyesıyle denıyorum bugun extabıt uploaded bıtshare gitti ve gelmedi hala.

Sen de çok şanssızmışsın. Dün baktığımda sitede 3'ü de çalışıyor gözüküyordu. Bugün ise dediğin gibi bunların yanında bir de Glumbouploads çalışmıyor gözüküyor. En azından adamlar Alldebrid'in ana sayfasındaki gibi yalan bilgi yazmıyor. Alldebrid'in compare kısmına bakmazsanız sanki 4-5 site hariç hepsi çalışıyor gözüküyor ama yalan tabii ki. Gerçekte yaklaşık yarısı çalışmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.