Şimdi Ara

alldebrid mi? real-debrid mi? yada hangi debrid? (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
2.095
Cevap
46
Favori
172.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

şu an alldebrid e girebilen var mı?

herhalde o saatte sorun vardı. Şimdi sorun yok, girebiliyor olmanız lazım alldebrid'e, değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

şu an alldebrid e girebilen var mı?

herhalde o saatte sorun vardı. Şimdi sorun yok, girebiliyor olmanız lazım alldebrid'e, değil mi?

Evet dostum şimdi girebiliyorum.
    O saatte TTNET Yurtdışı çıkışlarında problem varmış o yüzden giremedim.
  • Alldebrid kullanıyorum fakat memnun değilim bazı sitelerden 60-70 kb çekiyor mesela extabit böyle şuan. diğerlerinde de maksimum çıktığım hız 200 kb/sn .. internet bağlantım 16 megabit normalde 1,5mb/sn download yapabiliyorum. Alldebrid dışında önerisi olan var mı? Bu arada ben direk tarayıcıdan indiriyorum herhangi bir download manager ile hızda değişiklik olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 5 Eylül 2012; 17:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkaysvl

Alldebrid kullanıyorum fakat memnun değilim bazı sitelerden 60-70 kb çekiyor mesela extabit böyle şuan. diğerlerinde de maksimum çıktığım hız 200 kb/sn .. internet bağlantım 16 megabit normalde 1,5mb/sn download yapabiliyorum. Alldebrid dışında önerisi olan var mı? Bu arada ben direk tarayıcıdan indiriyorum herhangi bir download manager ile hızda değişiklik olur mu?

evet, download manager ile bariz hız farkı olur. İsterseniz çevirdiğniz extabit linkini IDM'de indirmeyi deneyin bir de tarayıcıdan, farkı mutlaka göreceksiniz.
  • quote:

Alldebrid kullanıyorum fakat memnun değilim bazı sitelerden 60-70 kb çekiyor mesela extabit böyle şuan. diğerlerinde de maksimum çıktığım hız 200 kb/sn .. internet bağlantım 16 megabit normalde 1,5mb/sn download yapabiliyorum. Alldebrid dışında önerisi olan var mı? Bu arada ben direk tarayıcıdan indiriyorum herhangi bir download manager ile hızda değişiklik olur mu?

6 mesaj yukarıda ki mesajımı oku dostum
  • Teşekkürler deneyeceğim...
  • quote:

Internet Download Manager, Flashget tarzı programlar dosyayı çekerken 8 parçaya böldüğünden çok daha hızlı çekmene yardımcı oluyor bu tarz debrid sitelerinde. Extabit dediğin gibi ama sorunlu. IDM ile bile ben de 400-500 kbı pek geçemiyorum. Diğer sağlayıcılarda 800-900 kbı görebiliyorum hızım da zaten 8 mbit.
  • merhaba arkadaşlar alldebrid şifreme ne olduysa dün çalışıyordu bugün giremiyorum daha 9 gün sürem vardı.. Şifremi unuttumdan giriyorum mail gelmiyor ne yapmam lazım??
  • 4 kere Real-Debrid 1 kere AllDebrid kullandım. Şimdi tekrar Real-Debrid kullanıyorum özellikle torrent uygulamasında bana göre real-debrid daha başarılı. Şimdi yine real-debrid kullanıyorum, turbobit, letitbit, shareflare ve ryushare sorunlu birkaç gündür çalışmıyor kullanmadığım için bana göre sorun yok. Bir de real-debrid arayüzü kullanımı bana göre daha iyi.
  • Alldebrid iyi hoş ta linkler hemen ölüyor uyuz olmaya başladım. Kaç tane dizim-filmim yandı %90larda linkin gitmesiyle. Hatta bazen daha linki boş çeviriyor hiç indiremiyorum. Acayip acayip huyları var. Ama genel olarak iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Alldebrid iyi hoş ta linkler hemen ölüyor uyuz olmaya başladım. Kaç tane dizim-filmim yandı %90larda linkin gitmesiyle. Hatta bazen daha linki boş çeviriyor hiç indiremiyorum. Acayip acayip huyları var. Ama genel olarak iyi.

hiç başıma gelmedi dostum

hangi filehostu kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Alldebrid iyi hoş ta linkler hemen ölüyor uyuz olmaya başladım. Kaç tane dizim-filmim yandı %90larda linkin gitmesiyle. Hatta bazen daha linki boş çeviriyor hiç indiremiyorum. Acayip acayip huyları var. Ama genel olarak iyi.

Şu anlık Filefactory ve Uploaded kullanıyorum da torrentte falan da başıma geldi.
  • quote:

quote:

quote:

Şu anlık Filefactory ve Uploaded kullanıyorum da torrentte falan da başıma geldi.

rs - ul- nl

kullanıyorum hiç sorun olmadı.

Ancak şöyle olur eğer 3-4 gün içinde indirmezsen alldeb linkleri deaktif edebilir

ama rutin listende ise geçici bir sıkıntı yaşamışındır

JDowloader tavsiye ederim. Flashget te iyidir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

rs - ul- nl

Ancak şöyle olur eğer 3-4 gün içinde indirmezsen alldeb linkleri deaktif edebilir

IDM kullanıyordum. Diğerlerini deneyeyim bari.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

rs - ul- nl

IDM kullanıyordum. Diğerlerini deneyeyim bari.

Aynen,

Önceliğin JD olsun,

ama mesela extabit JD'de 60 kb geliyor, böyle durumlarda Flashget'e geçip dosyayı 10 parçaya bölüyorum ve yine full hız alıyorum.

• Ben realdebrid kullandım.Gayet güzel hızda indirdim.Sadece turbobit ve letitbit çok sorunlu.Bir kere bile indiremedim.Diğerlerinde neredeyse hiç sorun yaşamadım.Alldebrid premium almak için hep başka sitelere yönleniyor.Kendi sitesi üzerinden premium üyelik alma yokmu acaba.Birde arkadaşımla alldebrid ve realdebrid alıp ortak kullansak banlanma şansı olur mu? Hani aynı anda download edersek falan.
  • JD oldukça iyiymiş Alldebrid ile ama arada "Sabit diske yazma yetkisi yok" hatası veriyor. Onu çözemedim bir türlü ama genel olarak memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetsoul

Alldebrid premium almak için hep başka sitelere yönleniyor.Kendi sitesi üzerinden premium üyelik alma yokmu acaba.

var, bu yollarla alabilirsin.

• Arkadaslar bu konunun tamamını inceleme fırsatı bulamadım da eğer Zahmet olmazsa soruma cevap verebilir mısınız

Alledbrid de üye olduktan sonra aynı sehirde farklı bilgisayarlardan sifremizle girsek Yada aynı bilgisayarla farklı modemler üzerinden girsek şifre patlar mı ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.