Şimdi Ara

ALLAHINI SEVEN BANA YARDIM ETSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta içinde laptop alıcam we hp pavilion dv6000 almaya karar werdim fakat hp nin sitesine girdiğimde
    dv6000 modellerinin hepsinde de amd işlemci war we ben amd işlemci almak istemiorum forumdaki bazı arkadaşların
    imzalarında dv6000 in intel core duo lusunu gördüm arkadaşlar yardım ederseniz çooooooook sewinririm

• kardes git casper nirvana al ya hp alınırmı adamlar daha bir windows cd si ile dreviri cd lerini vermiyolar ne diyim
  • dv6100 serisine bak...
  • ACER AL DERİM EGER İLLA HP DİYORSAN AMD ALMA 64 BİT OLSA BİLE
  • quote:

Orjinalden alıntı: funy251

kardes git casper nirvana al ya hp alınırmı adamlar daha bir windows cd si ile dreviri cd lerini vermiyolar ne diyim

En azında servisi var...

Casper'a ne demeli..
  • hp alınmasmı ya asık casper alınmaz kardesim ne o oyle teneke gibi kasa berbat
  • he he herkezin zevk ine göre değişir ama casper en iyi bence kasa şekli olsun şebali olsun git al kardes pişman olursan gel bana söle ben bundan pişmanın de veri ver git
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Allah'ım bana yardım et
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle başlığa böyle cevap.
  • Bencede HP ye para verme. Benim öğretmen arkadaşım aldı 3000 YTL ye bir HP. DVD-RW ı traktör gibi ses çıkarıyor dönerken. Morali bozulmasın diye bir şey demedim garibana.

Mavi bilgisayarda DATRON Core Duo 2 1,83 GHz, 256 MB Ekran 1GB RAM olan 100GB Hd, ve
    MSI 675 AMD Trion X2 1,8 GHz, 1GB RAM 256 MB Ekran 120 GB Hd

olan 2100 YTL civarı dizüstüler var. HP den daha iyi. Ben ikisinden birini alacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bali -- 30 Ekim 2006; 21:46:07 >
  • Yaninda cd vermiyolar cunku windows buna izin wermiyor ama hp de istedigin kadar cd yapma imkani veriyor ben hic korkmadan hp al derim dunya markasini tercih et rahat edersin ama hp nin turkiye servisiyle ilgili pek ii seyler duymadim ama yurt disinda olu piksel yoktur diye belgeyle geliyor basin agridigi anda degistiriyolar makineyi
  • lisans da vermiyolar değilmi bunlar şimdi bide yurt içi server lieri iyi değil diylar hakketten duyumlarıma göre
  • hp ile casper ın karşılaştırılması garip geldi doğrusu...
  • Bir tarafta HP diğer tarafta Datron ve Casper...

Neyse polemiğe gerek yok...

Bu arada HP İzmir servisiyle 3 defa muhattap olmam gerekti hepsinde de işim olması gerektiği gibi halloldu..
  • kardeş,
    hp nin gerçekten servisi sabıkalıdır. benim arkadaş aldıktan bir kaç ay sonra problem çıktı. adamlar resmen arkadaşı süründürdüler (trabzon). ben de notbuk alırklen ona sormuştum. kesinlikle alma değmez dedi. ama burada sana casper veya acer gibi 2. kalite ürün öneren arkadaşları görüyorum. boşver onları sen gerçek para vereceksen kaliteli makine al. ama görüyorum ki herkes kendi kullandığı makineyi önermiş ben de aynısını yapayım. ben de msi s420 var. çift çekirdek ve 899 usd. ve gayette memnunum. Benim kriterlerime ve ihtiyacıma cevap veren ve minumum fiyatı olan makine o idi o yüzden almıştım. iyi ki de almışım. senin potansiyelini bilemediğim için sana şöyle deyim;
    Bir çok notbuku incelemiş biri olarak dell, toshiba, sony'den şaşma. özellikle de toshiba. dell de çok sağlam ama driver cd si vermiyor. sony en iyi ancak biliyorsun çok pahalı. bir de sony ye gıcık oluyorum. avrupa ülkeelerine euro diğer ülkelere aynı rakamı usd olarak satıyor. yani fiyatta bize yaklaşık %30 fazladan takıyorlar.. ama en üst kalite.
    Paran varsa 1299 usd ye toshibanın çift çekirdeklileri var. hepsi süper makineler. veya aynı fiyata dell in 6400 Core 2 duo 1.86 + 256 ATI ekran kartı vs vs donanımlı süper bir makinesini önereyim (1.66 T2300'ü de var. yine ekran kartı 256 mb ati. O, 100 usd daha ucuz). belki bulman zor olur ama yine dell in 640m isimli modeli de çok iyi. 1150 usd civarı. açıkçası bu kadar para veriyorsan marka all derim. marka ölmezzz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.