Bildirim
Allahım sana geliyorum 2 - ML63 AMG
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
maksimum süratte üstüme gelse benim de söyleyeceğim şey budur; "Allahım sana geliyorum." :)
o değil de 2.5 ton nedir ya, bir de hızlanmayla son sürat verisine bak... kaldı ki son sürat elektronik sınırlı...
AMS bunun da frenleri tutmuyor dandik araba bu diyebilir mi acaba :) -
en alttaki resim bi televizyon programına ait sanırım.fifth gear ya da top gear...sürücü aracın çok kaydığından şikayet etmişti (kontrolü kaybediyor, araç spin atıyordu)...sonra mercedes ten bi abimiz, in la kro ne anlarsın sen yıldız sürmekten dedi, bişiler mi göstermişti yoksa elektronik sistemleri mi açıp kapamıştı hatırlamıyorum ama ondan sonra esas oğlan da spin atmadan uzuuuun uzun yanlamaya devam etti...
olayı tam hatırlamıyorum ama genel olarak böyleydi sanırım.hatırlayan arkadaş varsa düzeltsin :)
bu arada eski ML serisi X5 in yanında bana göre tam bi odundu.ama bu -
Kesinlikle, bir önceki ML bekleneni veremedi..
Evet videodan alıntı o fotoğraf..Aynen dediğin gibi oluyor olay ve sonrasında güvenle yanlıyor ML miz..
quote:
Orjinalden alıntı: extremeenvy
en alttaki resim bi televizyon programına ait sanırım.fifth gear ya da top gear...sürücü aracın çok kaydığından şikayet etmişti (kontrolü kaybediyor, araç spin atıyordu)...sonra mercedes ten bi abimiz, in la kro ne anlarsın sen yıldız sürmekten dedi, bişiler mi göstermişti yoksa elektronik sistemleri mi açıp kapamıştı hatırlamıyorum ama ondan sonra esas oğlan da spin atmadan uzuuuun uzun yanlamaya devam etti...
olayı tam hatırlamıyorum ama genel olarak böyleydi sanırım.hatırlayan arkadaş varsa düzeltsin :)
bu arada eski ML serisi X5 in yanında bana göre tam bi odundu.ama bu
-
quote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
Kesinlikle, bir önceki ML bekleneni veremedi..
Evet videodan alıntı o fotoğraf..Aynen dediğin gibi oluyor olay ve sonrasında güvenle yanlıyor ML miz..
ben ne ML tanırım ne SL ofli
hayatımda en önemli yeri W124 tuttu.ben onu bilirim...E serisinin en mercedes ruhlu arabası da odur bana göre...allahım sana geliyorum dedirtmez belki bi yeni SL ya da CL AMG kadar ama E200 kompressor de allaaaaaah dedirten araçtı zamanında
özledim be
-
2009 u çıksın, muhtemelen ona da öyle denecektir.
Zaten pahalı, daha ne kadar pahalılanabilir ki diye düşünüyor insan. -
resimler 2006 nın
bunlarda 2009
-
Jipleri oldum olası sevmem. Ancak bu insanın İçini tırtıklıyor. Şuna bak yaa aşık olmamak elde değil -
ne kadar ki şimdi bu velet -
2009 resimlerinde güzel duruyor... -
resimlerde göründüğü kadar tipli bir araç değil bu mercedes ml serileri
hele birde sağına soluna turkish modifiye nikelajlı su boruları takıyorlar
albenisi daha da düşüyor -
Gençturkcelle Pazartesi Perşembeleri bi alana bi bedava varmı -
son uyarı ...sakın deneme -
İlk defa Mercedes in bir aracının içinde kalitesiz bir yer buldum,
İbrelerin olduğu yerdeki maddeler ne yazıkki oldukça kalitesiz bi plastikten üretilmiş
Fuarda ben nerdeyse kırıyordum soldaki yuvarlağı :)
Ama eminimki 2009 modelinde bunun üstesinden çabucak gelicektir Mercedes -
Kimse vergiyi düşünmemiş ya , vergisi nedir acaba bunun -
Joushkun fuarda 200 milyarlık Mercedesin Sunroofunda pparça kırmıştı ya burada OHAAAA diyorum kendilerine -
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
Kimse vergiyi düşünmemiş ya , vergisi nedir acaba bunun
10 bin ytl nin üzerinde vardır kesin -
Audi Q7 V12 TDİ 500ps 1000tork 0-100 5.sn
performanslar aynı sayılır biri dizel biri benzin, bunu söylememin sebebide dizellerin performanstaki geldiği noktayı vurgulamak (dizeller az yakar)
-
yalnız öyle bir motor kapağı yapmışlar ki, yolda bozulsa açıp tamir etme şansı hiç yok :) -
Q7 4.500 Devirde kesiciye girerken
AMG size 7.500 Devirde güzel bir senfoni dinletir. Aracın verdigi hissiyat çok onemli..
Benzer içerikler
- suzuki s cross yorum
- 1.3 multijet euro 6 motor yağı kaç numara
- ford b-max kronik sorunlar
- bmw 320i ed kronik sorunları
- land rover freelander 1.8
- byd 2025 modelleri
- 35 tfsi ne demek
- en az yakan arabalar
- togg satış rakamları
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X