Şimdi Ara

Allahım bu nasıl bir düğündü - hala şoktayım HARİKA.GIF !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Ankara - Sheraton dan geldik babamla

Babamın çok yakın bir arkadaşı (Hakan Çevikoğlu @ google ;) ) Hosta Piknik in kızıyla evlendi..

Kenan Doğulu yan masada
    Berrak Tüzünataç onun yanında
    Ozan Doğulu birçok kızla

Allahım kafamı 1 çevirdim, Kenan Doğulu yanımda hiç kaçırır mıyım.Direk merhaba sarılma filan

Şerefsiz çok yakışıklı

(Heyecanlanılmaz demeyin, Kenan Doğulu ve Berrak Tüzünataç'tan bahsediyorum... Resmen elim ayağım dolaştı =) )

Ahanda bir video,kenan(ben ona böyle diyorum ) önümde şarkı söylerken
    (video 1 ara sola kayıyor,Berrak var orda )

Berrak Tüzünataç 7/24 birileriyle kıvırtıp oynadığı için anca 1 tane resminde dururken çekebildim o da arkadan

artık arkayla idare ediceksiniz sorry evet tam önümdeki siyahlı

• Evanescence nın arkasında ilk çalışımda bende heyecan yapıştm ama artık atlattım o dönemleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 3 Eylül 2007; 2:08:42 >
  • Ben de Tayyib' in oğlunun düğününe gitmiştim.
    Ne göreyim !

Hemen sağımda Berlusconi oturuyor. Görür görmez muhabbet ettik. Adam çok dertli. İş konuşuyor sürekli.

Ensesine bi şaplak:

"Yeter ulam buraya eğlenmeye geldik" dedim

Sonra garibim süt dökmüş kedi gibi yudumladı meyve sularını rakı yerine.
  • para işte. İnsanları bu kadar mutlu ediyor
  • Bu kadar abartmayın şu ünlüleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de Tayyib' in oğlunun düğününe gitmiştim.
    Ne göreyim !

Hemen sağımda Berlusconi oturuyor. Görür görmez muhabbet ettik. Adam çok dertli. İş konuşuyor sürekli.

Ensesine bi şaplak:

• bende mustafa sandalla tanışmıştım arkadaşlarla buluşunca bile daha çok heycanlanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

bende mustafa sandalla tanışmıştım arkadaşlarla buluşunca bile daha çok heycanlanırım

gah yalancı elin ayağın titremediyse neyim ya

hiç heyecanlanmadın yani onun arabası var,aya benzer yüreğim,o kız beni görmeli filan şarkılarını söyleyen adamı görünce,tanışınca,elini tutunca

Öyle sıradan Hüsamettini görür gibi rahattın yani ?

hadi ordan

• Hiç Kenan doğulu görmedim abeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 3 Eylül 2007; 2:30:14 >
  • enteresan gerçekten demek kenan doğulu düğünlere gidebiliyormuş..bunu da öğrendik..el sallasaydın bari yan masadan..50 cm bile mesafe olsa el sallamaya bayılırız
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Ben de Tayyib' in oğlunun düğününe gitmiştim.
    Ne göreyim !

Ensesine bi şaplak:

yorum süper
  • eee noldu gördünde allahım yha gördükleride insan olsa ritchie yi görsem ian gillanı görsem bişeyde baba yapmayın be popçu elemanlar ülkeye hç bi faydaları bilem yok bide sanki işe yaramış gibi kestaneniz çizlir yazmışın
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

şaka yaptığımı zannediyor yada dalga geçtiğimi düşünüyorsanız

yarın bütün magazin dergi - gazetelerini alırsınız

Sheraton da düğün başlıklı herşeyi okur

kimlerin katıldığını görürsünüz ok mi kankalar

Öyle şekil yapmayın,kestaneniz yarın çizilir

Bu kadar net konuşuyorsam,vardır birşey

diyecek lafım yok

forum bu kadar seviyesizler le mi doldu sizde yorum yapıyorsunuz şuna bide sanki çok çok önemli bişeymiş gibi Allah Allah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagolen -- 3 Eylül 2007; 1:34:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

enteresan gerçekten demek kenan doğulu düğünlere gidebiliyormuş..bunu da öğrendik..el sallasaydın bari yan masadan..50 cm bile mesafe olsa el sallamaya bayılırız

Düğün değil o dostum yani bambaşka bir şey

Volkan Büyükhanlı bile vardı

Hakan Çevikoğlu ile Kenan Doğulu çok yakın arkadaş... Kenan Doğulu para bile almamış yani o derece yakın bir arkadaş.

1-2 resim çekebildim uzaktan,yanına gidince tanışıp hemen sonra sahneye çıktı fırsat olmadı

uzaktan çektiklerimde çok çok net değil fakat idare eder.Koymak istemedim

sagolen:

Bazı arkadaşlar videolara,görüntülere rağmen inanmak istemiyorda o yüzden..Lan video koyduk daha neye inanmıyorsunuz,düğün var dans ediyor vs.

• quote:

quote:

enteresan gerçekten demek kenan doğulu düğünlere gidebiliyormuş..bunu da öğrendik..el sallasaydın bari yan masadan..50 cm bile mesafe olsa el sallamaya bayılırız

Hakan Çevikoğlu ile Kenan Doğulu çok yakın arkadaş... Kenan Doğulu para bile almamış yani o derece yakın bir arkadaş.

1-2 resim çekebildim uzaktan,yanına gidince tanışıp hemen sonra sahneye çıktı fırsat olmadı

sagolen:

Bazı arkadaşlar videolara,görüntülere rağmen inanmak istemiyorda o yüzden..Lan video koyduk daha neye inanmıyorsunuz,düğün var dans ediyor vs.

düğün mü değil mi?

• quote:

şaka yaptığımı zannediyor yada dalga geçtiğimi düşünüyorsanız

yarın bütün magazin dergi - gazetelerini alırsınız

Sheraton da düğün başlıklı herşeyi okur

kimlerin katıldığını görürsünüz ok mi kankalar

Öyle şekil yapmayın,kestaneniz yarın çizilir

Bu kadar net konuşuyorsam,vardır birşey

arkadaşım kankalar mankalar her konuda

• sizde adamı şey yapmayın şimdi ünlüleri abartmayın cart curt 1 tane vay be diyen yok çekemiyomusunuz nedir
  • quote:

quote:

sagolen:

inanmayacak bişey yok arkadaşım tamam da ne önemi varki elin ayağın titremişde ne bileyim o varmışda şu varmışda yav niye insanlar böyle düşünür anlamıyorumki söyleyecek kelime bulamıyorum nedir bu yav görsen ne olur sarılsan ne olur sende orda olduğuna göre onlar kadar değerlisin demektir ki benim gözümde onların hiç bi değeri yoktur

• .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.