Şimdi Ara

Allah razı olsun Millenicom, yaşasın 100/35mbit internet. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Otakutr

    Abi internet o kadar güzel ki 35 mbit olmasına rağmen 4mb ile indiriyor, 3mbit upload geliyor. Ping 17. İsteyene kanıt atarım. Modeme 100mbit full geliyor. Harikalar. 24 saat geçmeden bağlandı. :Ne zaman teknik desteğe gitsem cevap verdiler.
    35 mbit alsaydınız 4,3 mb/sn görmeniz gerekirdi. Siz şu anda 30mbit hız alıyorsunuz yaklaşık. Yani çok iyi bir internetiniz yok sonuçta... Ping deperleri ne alemde acaba? CGN IP mi alıyorsunuz gerçek IP mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    35 mbit alsaydınız 4,3 mb/sn görmeniz gerekirdi. Siz şu anda 30mbit hız alıyorsunuz yaklaşık. Yani çok iyi bir internetiniz yok sonuçta... Ping deperleri ne alemde acaba? CGN IP mi alıyorsunuz gerçek IP mi?

    Alıntıları Göster
    Demin steam'da baktım 4.2mb saniye ile indirmiş, foto atabilirim istenirse. Ip adresim 100 ile başlıyor muhtemelen gcn, şahsen hiç rahatsız olmadım bu durumdan ama olanlar elbette çıkabilir. Lol oynarken ping 20'yi asla geçmiyor genelde 10-17 arası. Giriş ekranında direk 9 gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 9 Şubat 2019; 16:17:1 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sniper23

    Ben de 100 mbps DL

    35 MBPS UL diye girdim...
    100 mbit yazıyordu, 35 olduğu belli olsun diye onu ekledim, nasıl yazsam bir sorun çıkıyor. :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarthLuca

    Bu mesaj silindi.
    :D vazgeçtim, sana cevap bile yazmayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 12 Şubat 2019; 13:13:37 >
  • Ben de bu servis sağlayıcısına baş vurmak istiyorum.
  • görende 100 mbps dowland 35 mbps uploud alıyorsunuz sanacak :) 100 mpbs dowland 35 uploudu sadece türknet verebiliyor oda yapada (kendi alt yapısında) her yerde alınmıyor tabikide :)








  • quote:

    Orijinalden alıntı: batyaz

    Ben de bu servis sağlayıcısına baş vurmak istiyorum.
    Merhaba,

    Pm atın yakından ilgilenelim.
  • notropil kullanıcısına yanıt
    Fiber olduğunu belirttim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenen tüm arkadaşlara, özellikle Buse Hanımefendiye çok teşekkür ederim. tüm sorularımı yanıtladı soru işareti kalmadı tek üzüntüm var oda oturduğum yerde fiber alt yapı yok VDSL ile TT üzerinden çıkışa devam yapacak bir şey yok umarım bir gün milleni benim oturduğum yere fiber alt yapı getirir ozaman görüşürüz arkadaşlar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allahdiyenallah

    Fiber olduğunu belirttim.
    Fiber demişsiniz tamamda, evinize hat eski 2 li bakır ince tel ilemi geliyor yoksa CAT6 kablo ilemi geliyor yoksa GPON bağlantımı var hangisi?

    Mesela bana yan binadan T11 kabinden eski hat yani ince 2 li bakır tel ile geliyor internet, yani T11 kabine kadar fiber turuncu kalın kablo çektiler, T11 kutudan sonrasınıda eve kadar ben özel Cat7 kablo çektirdim ama sadece iki tane ucu kullanılıyor VDSL bağlantı olduğu için turuncu ve turuncunun beyazı kullanılıyor yani diğer 6 tane tel boşta kalıyor sizdeki durum nasıl bunu öğrenmek istiyorum sizden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 13 Şubat 2019; 22:52:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: allahdiyenallah

    Fiber olduğunu belirttim.
    Arkadaşlar VDSL bağlantı yani TT üzeri bağlatan arkadaşlar lütfen tracert çıktısı atabilirmi acaba buraya, şunu öğrenmek istiyorum mesela ben TT VDSL kullanıyorum ve tracert -j komutunu kullandığım zaman bütün host çıkışlarını görebiliyorum örnek verecek olursam dos komut satırından: tracert -j youtube.com yazarak enter ladığım zaman bana bütün yurt dışı çıkışlarını gösteriyor dolayısıyla benim gibi TT den VDSL kullanıpta millenicom a geçen arkadaşlarım varsa lütfen bu yukarda yazdığım komut ile buraya copy paste yapsınlar ozaman belli olacak millenicom un TT alt yapısını kullansa dahi nerden çıkış yaptığı belli olacak, bunu istememin sebebi TT nin youtube da yaptığı kısıtlama ile ilgili dolayısıyla eğer sizin gönderdiğiniz çıktılarda sorun gözükmez ise yani dış çıkışlar SOL ise bende hiç durmadan millenicom a terfi edicem ama bu sonuçları sizden bekliyorum çok önemli benim için saygılarımla.




  • notropil kullanıcısına yanıt
    gpon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem kiralamasi zoruma gidiyor verdikleri onlarin vericegi modem iyi kötü fark etmez ama kendin istedigin modemi alip taksite bölüp her ay ödemek daha mantikli. Sonuç da modem tekrar kendileri geri aliyor verdigin 1-2 yillik ücret cebinden gitmiş oluyor en azindan verdikleri modem ücretini 2 yil sonra ücretsiz sizin olabilir modemi geri almiyoruz gibi kampanya yapabilirler kisacasi ticaret işine döndü..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 14 Şubat 2019; 12:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    Modem kiralamasi zoruma gidiyor verdikleri onlarin vericegi modem iyi kötü fark etmez ama kendin istedigin modemi alip taksite bölüp her ay ödemek daha mantikli. Sonuç da modem tekrar kendileri geri aliyor verdigin 1-2 yillik ücret cebinden gitmiş oluyor en azindan verdikleri modem ücretini 2 yil sonra ücretsiz sizin olabilir modemi geri almiyoruz gibi kampanya yapabilirler kisacasi ticaret işine döndü..
    Merhaba,

    Bu paylaşımı öneri olarak değerlendireceğiz. İlginiz için teşekkür ederiz.
  • millenicom kullanıcısına yanıt
    Kullanicilara memnun kaldiklari için sizlerle 1-2 yil belkide 3-4 yil sizin aboneniz oldugu ve olucagi için modem ücreti yansitmak kiralamak ticarete döndürmek üzücü bi durum ttnet abonesine 1-2 yil sonra modem parasini abonesinden geri almiyoruz verdigi modem sizin olabilir ücretini ve maliyetini karşilaşdik diyor..memnun kalan ve 2 yil sözleşme yapanlara modemi hediye edebilirsiniz Cok ucuk bi rakam değil ama her ay 9 tl ve her yil 110 tl gibi bi ödeme almak sama geliyo ve geri aliyosunuz sanirim bence degerlendirmelisiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi hocam ben hala memnunum, yukarıda da memnun olanlar var. Ben upload'ın 35mbit olmadığını da açıkladım, dönüp okuyun, okumuyorsan da nasıl yazacağımı söyle değiştireyim kardeşim.

    O trace-j diye şeyi yaptığımda bağlanamıyor diyor nedense. TTNET altyapısından alıyor, 35mbit ile bazen kasma da olsa youtube da 4k video izleyebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Otakutr -- 14 Şubat 2019; 13:13:50 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.