Şimdi Ara

ALLAH PEYGAMBER AŞKINA Bİ YARDIM EDİN YA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Giriyorum kyk nın sitesine, geri ödemeli öğrenim kredisi başvurusu yapmak için.. İlk defa burs,yurt,kredi başvurusu yapıcaklar buraya tıklasın diye koskoca bi ibare çıkıyo. Giriyorum okudum anladım kabul ediyoruma tıklıyorum.Yeni açılan sayfada tc kimlik no-baba adı ve işlem kodunu girmemi istiyo..giriyorum, 2010 yılı ösym kaydınız bulunmamaktadır diyo!!

Yau arkadaşlar ben geçen sene össye girdim kazandım egede su ürünleri okuyorum.Daha önce hiçbi burs almadım.Dersleri de pek sallamadığımdan 2-3 ders dışında hepsinden kaldım.Bu sene yine sınava girdim kazanamasam da puanım var hazırda duruyo.Şimdi kredi başvurusu yapmak istiyorum.Bana kalkıp 2010 ösym kaydınız bulunmamaktadır diyo.Halbuki var.Kazanamasam da bu sene girdim sınava.Geçen seneden de kazandığım ve okumakta olduğum su ürünleri var zaten.Ben şimdi bu lanet sitenin neresinden başvurucam veya nasıl başvurucam Allah aşkına yardım edin çıldırcam!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de_lorean -- 24 Ağustos 2010; 19:00:26 >

• YUKARI
    hey doc!
  • arkadaşım bizim yani senin başvurular zaten bitti şimdiki başvurular bu sene kazananların eskilerinki ağustos ayının başındaydı zamanında niye takip etmessin ki??
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.