Şimdi Ara

Allah kimseye böyle arkadaşlar vermesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershane'de kıskanç kanıbozuk sizin sürekli moralinizi bozan,üzülmenizden keyif alan sizi alt ettikçe memnun olan sözde arkadaşlar vermesin.

• Bunlar çok sinsidirler. Yüzüne güler arkandan iş çevirirler.
  • Döv hocam acıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biezard jer

Döv hocam acıma

Kavga olduğu zaman dershaneden atıyorlar direk.
  • dersane cok önemli değil 3 4 saat görüyosun o insanları sonucta okul olsa neyse diyecem de ders bittiği gibi cık gel evine
  • sabah burda bir konu açıldı sağır gurbaa diye bir oku hocam
  • hocam rekabetin bir dozu ve seviyesi varsa çok iyidir ama mesela bazı derece sınıflarında cidden saçma sapan kitap saklama, yok işte sana bile bile görmediği yerden wp den soru atma gibi gibi olaylar olabiliyor daha iyi hissedeceğini düşünüyorsan sınıfını düşürebilirsin mesela ama bence rekabetin iyisi kötüsü olmaz sende onlardan hırslanmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dershanedekileri niye umursuyorsun ki ? Çoğu boş tipler. Hiçbiri karşısındaki insanı düşünmez. Hep moral bozmaya çalışır. "Bir kişi elesem bile kardır" düşüncesi içerisindeler.
    Takma yani.
  • Zor soruları hiç çaba sarf etmeden çözüyormuş gibi davran. Zor sorularda hiç kasmadan soruyu anlat soğukkanlılıkla. BAK NASIL KUDURUYORLAR :)
  • Frenchis kullanıcısına yanıt
    Hahahhfhsfh onaylı çözüm yan gözle bakıyorum hangi soruları boş hoca çözerken bu soru çok kolay geçelim felan diyorum kuduruyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: misha_

Dershanedekileri niye umursuyorsun ki ? Çoğu boş tipler. Hiçbiri karşısındaki insanı düşünmez. Hep moral bozmaya çalışır. "Bir kişi elesem bile kardır" düşüncesi içerisindeler.
    Takma yani.

Oha. Ben 11. sınıftan beri senin nicki hatırlıyorum. Şuan mezunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawnate

dersane cok önemli değil 3 4 saat görüyosun o insanları sonucta okul olsa neyse diyecem de ders bittiği gibi cık gel evine

Arkadaşlar anlamıyorsunuz siz beni yine de hergün bu adamlarla aynı ortamdayın insanın moralini öyle bozup canını öyle bi sıkıyorlar ki anlatamam.

Hulusi Kentmen gibi yalnızım karşımda dünya karması resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

hocam rekabetin bir dozu ve seviyesi varsa çok iyidir ama mesela bazı derece sınıflarında cidden saçma sapan kitap saklama, yok işte sana bile bile görmediği yerden wp den soru atma gibi gibi olaylar olabiliyor daha iyi hissedeceğini düşünüyorsan sınıfını düşürebilirsin mesela ama bence rekabetin iyisi kötüsü olmaz sende onlardan hırslanmaya bak

Kesinlikle bu kirli rekabet hırslandırmayıp daha da soğutuyor.
  • Aynı durum bende de var.Bizimkiler bide zengin züppe çalışsam da olur çalışmasam da havalarındalar.Bir şeyi yanlış söyle hemen dalga geçmeye başlarlar.İnşallah sene sonunda son gülen biz oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dimitri Rascoln

Aynı durum bende de var.Bizimkiler bide zengin züppe çalışsam da olur çalışmasam da havalarındalar.Bir şeyi yanlış söyle hemen dalga geçmeye başlarlar.İnşallah sene sonunda son gülen biz oluruz.

İnşallah hocam. Allah yardımcımız olsun.
  • Amq takma hiçbirini seneye görcen mi sanki ?

• Hocam kimse yokken pencereye çek sonra çift tekme at(uçarak) aşağı düşsün . Kanıt yok şahit yok

Hıcam sınıf çokmu küçük kaçamıyormusun yada onları takmayan gıcık olan başka kimse yokmu onlarla konuş birlikte tersleyin giderler zaten , kulaklık fln da mı olmuyor, sınıf değiştir o da mı olmuyor

• Bizim derhanede de var boyleleri ya hiç sevmiyom zaten :)

• Frenchis kullanıcısına yanıt
    ya gecen seneki arkadaşım bana hep onu yapıyodu ya sinir bozucu biraz ama ben bilgiyi kapiyodum geriisni takmiyorum insanlarda

• marmaradishastası kullanıcısına yanıt
    çoçukmusunuz lan siz :D :D hadi ilkookulda olsa neyse derim 18 yaşında insanlarsınız bunlarlamı uğrasıyorsunuz yemin ediyorum komedi :D :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.