Şimdi Ara

allah kerim roberto mancini

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes eleştiriyordu juve maçından önce ama kadromuz harbiden içler acısı adamda zaten farkında olayın elinden geleni yapıyor o kısıtlı kadroyla juveyi yendik. devre arasında olmasa bile yazın kritik transferlerle takımı toplayacağına inanıyorum. bazıları gibi bizi yarı yolda da bırakmazsa üzün süreli istikrarlı bi td iyi olur

• başlığa güldüm
  • baslik yaratici

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imparator Roberto Mancini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün o da kötü sonuçlar almaya başlayıp ağır eleştirilecek ve gidecek, her teknik direktörde olduğu gibi(1-2 istisna var.)

Bu süre içinde Derwall bir şeylerin önünü açar ve kalıcı bir ekol bırakırsa o zaman efsaneler arasına girer.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Roberto Mancini, biz de öyle..
  • Başlık
  • Sinyor Mancini
  • terimsporluların kökünü kazıyacak hocammmmmmm

• Ben anlamıyorum nasıl bu kadar menfaatçi olabiliyorsunuz mancini yenilince Allah kerim Fatih Terim yenince Sinyor Mancini oluyor ya bu kadar menfaatçi olmayın o enkazdan F.T sayesinde kalktınız adam s
    ize kaç tane şampiyonluk kazandırmış biraz saygı duyar insan , başkanınız kovdu adamı bence yine F.T mancini den daha iyi bir T.D

Sene sonuda Fenerbahçe şampiyon olursa bağırırsınız yine İmparator diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBox1907

Ben anlamıyorum nasıl bu kadar menfaatçi olabiliyorsunuz mancini yenilince Allah kerim Fatih Terim yenince Sinyor Mancini oluyor ya bu kadar menfaatçi olmayın o enkazdan F.T sayesinde kalktınız adam s
    ize kaç tane şampiyonluk kazandırmış biraz saygı duyar insan , başkanınız kovdu adamı bence yine F.T mancini den daha iyi bir T.D

Taraftar arasında iki grup var.

Bir tanesi Fatih Terim'i yüceltip, Mancini'yi yerin dibine sokuyor.

Bir tanesi Mancini'yi yüceltip, Terim'i yerin dibine sokuyor.

Adam akıllı taraftarın sayısı çok az bu forumda. Fatih Terim Galatasaray'ın Galatasaray olmasını sağlayan kişilerin başında gelir. Efsanedir. İtibarsızlaştırmaya çalışmak bile Galatasaray'a ihanettir. Fatih Terim'in geçmişi belli. Katkıları belli.

Ancak Fatih Terim'in yanlışı yok değil. Yönetim ile arasındaki sorunu takıma yansıttı. Kendi ağzı ile beni kovsalar dahi direnirim demesine rağmen, direnmeden Milli Takım'a imza attı. Birkaç ay önce sövdüğü, hakaret ettiği, tanımıyorum dediği zat ile kol kola girip gülücükler dağıttı. Sergen'in karşısına çıkıp yabancı sınırı kalkmalı diyen Terim şimdi sınır kalkmamalı diyor.

Bu yaptıkları beni bir Galatasaraylı olarak üzmüştür. Fatih Terim'i severim, saygı duyarım ancak bu yaptıkları taraftar olarak beni yaralamıştır. Ama şuan takımın başında başka bir teknik direktör var. O yüzden o yaptı bu yapmadı, şu gitti şu gitmedi gibi düşünceler içine girip taraftarın bölünmesi, şampiyonluk yarışı içinde olan takımı olumsuz etkiler.

Benim ricam, takımın başında Mancini olduğunu ve Fatih Terim'in artık bir ilişiğinin olmadığını kavramanız. Takım artık Mancini'ye emanet ve Galatasaray taraftarı olarak Onu ve takımını desteklemek zorundayız. Hele ki lider ile aramızdaki puan farkı bu kadar bariz iken iki katı desteklemek zorundayız.

Benim düşüncem bu yönde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Ben anlamıyorum nasıl bu kadar menfaatçi olabiliyorsunuz mancini yenilince Allah kerim Fatih Terim yenince Sinyor Mancini oluyor ya bu kadar menfaatçi olmayın o enkazdan F.T sayesinde kalktınız adam s

Adam akıllı taraftarın sayısı çok az bu forumda. Fatih Terim Galatasaray'ın Galatasaray olmasını sağlayan kişilerin başında gelir. Efsanedir. İtibarsızlaştırmaya çalışmak bile Galatasaray'a ihanettir. Fatih Terim'in geçmişi belli. Katkıları belli.

Ancak Fatih Terim'in yanlışı yok değil. Yönetim ile arasındaki sorunu takıma yansıttı. Kendi ağzı ile beni kovsalar dahi direnirim demesine rağmen, direnmeden Milli Takım'a imza attı. Birkaç ay önce sövdüğü, hakaret ettiği, tanımıyorum dediği zat ile kol kola girip gülücükler dağıttı. Sergen'in karşısına çıkıp yabancı sınırı kalkmalı diyen Terim şimdi sınır kalkmamalı diyor.

Bu yaptıkları beni bir Galatasaraylı olarak üzmüştür. Fatih Terim'i severim, saygı duyarım ancak bu yaptıkları taraftar olarak beni yaralamıştır. Ama şuan takımın başında başka bir teknik direktör var. O yüzden o yaptı bu yapmadı, şu gitti şu gitmedi gibi düşünceler içine girip taraftarın bölünmesi, şampiyonluk yarışı içinde olan takımı olumsuz etkiler.

Benim ricam, takımın başında Mancini olduğunu ve Fatih Terim'in artık bir ilişiğinin olmadığını kavramanız. Takım artık Mancini'ye emanet ve Galatasaray taraftarı olarak Onu ve takımını desteklemek zorundayız. Hele ki lider ile aramızdaki puan farkı bu kadar bariz iken iki katı desteklemek zorundayız.

Benim düşüncem bu yönde.

Altina imzami atarim.

• .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

.

yerden yazıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Benim düşüncem bu yönde.

Ben Fenerbahçe liyim ama bölünmeler takımlara olumsuz yansıyor yani böyle kavga ederseniz bize yarar

• @TheBox1907

Mesaja sana cevap vereyim diye başladım, yazarken aklıma konudaki diğer arkadaşların mesajları geldi ben de isyan moduna geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black winter

terimsporluların kökünü kazıyacak hocammmmmmm

Tribünün çok büyük kısmı Terimci ve istisnalar hariç yine büyük çoğunluk "Against Modern Football" görüşünde olduğu için Ünal Aysal'a da sıcak bakılmıyor. Kimin kökünü kim kazıyacak?

Eksileyin transfer sevdalıları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.