Şimdi Ara

Allah diyen riven ve özentileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birader adam stream acıyo cidden low herif ki bunu aşağılamak olarak söylemiyorum ama low yani herneyse ve ona özenen bebelerde low. Bu adam ve fanları TR de nickleri X SO KAWAİİ & Y SO KAWAİİ diye nickleri alıp sadece riven oynuyolar size 1 tane örnek verecem nicki ; SÜLO SO KAWAİİ adamın kazandığı oyunlar 1/5 2/6 ve son oyunu nasıl dia elo olmuşsa takımımıza geldi ve 3/10 :)

Sadece riven oynayan ve low tarzı oynayan kişilerin nickleri yazarsanız sevinirim
    1. SÜLO SO KAWAİİ

• 2. jaxes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Captain -- 7 Eylül 2015; 20:35:17 >
  • Hüsamettin So Kawaii

kawaii ne bilmeyenler alıyor ne yapasın :(
  • TR'de güncel olarak stream yapan ve iyi bir Riven oyuncusu sanırım sadece asonkos var. Adını yanlış söylemiş de olabilirim.
  • herkeşe kimse karışamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

TR'de güncel olarak stream yapan ve iyi bir Riven oyuncusu sanırım sadece asonkos var. Adını yanlış söylemiş de olabilirim.

İshak'ı mı diyosun ? veya ayzek :D
  • lewo abi adamdır gerisi madamdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • U Mad BRO kullanıcısına yanıt
    Aynen. Şimdiki yayınları nasıl bilmiyorum. Ama geçen sezon yaptığı yayınlarda Riven ile harikalar yaratıyordu.
  • Rivenın yeteneklerini ve oyunu minimum seviyede bilen birisi kadar oynuyor ekstra bir sey yaptigini gormedim hatta lane ini kazandigini bile gormedim diyebilirim..

Rivenı sadece seviyor sanirim mükemmel oynayabildigini soyluyemem.Bir ben değil xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven ile genelde feedliyor.Riven kalmazsa garanti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Aynen. Şimdiki yayınları nasıl bilmiyorum. Ama geçen sezon yaptığı yayınlarda Riven ile harikalar yaratıyordu.

Amerikaya gitti okul için o yüzden yayıncılığı bıraktı açmaya vaktim olmaz diye. Bu Allah diyen riven mıdır nedir buna sataştı hatta geçenlerde bilmem bilir misiniz, küçük bir tartışma oldu sonra bu zeki arkadaş da kendini çıkarmak için video mu çekmiş napmış açıklama falan yapıyor ama haksız olduğu o kadar ortada ki saçmalıyordu sadece. Zaten asankosa bulaştığı için duydum ilk bu adamı onun öncesinde nerden duyayım hiçbi becerisi yok bi şey yok, yayın desen keyifli de değil. Adını böyle millete laf atarak duyurmaya çalışıyor. Hayır hani ishakın böyle milletle tartışması, kavgası da olmaz ki hiç çocuk kendi halinde yayın yapıyordu o yüzden gıcık kaptım bu adama o gün

• Melihin kuklalarından ne bekliyorsunuz ki?
  • Sw hei.
  • Gerzek herifin gelir kaynağı yok, dilenciliğe devam. Gereksiz, boş insan.

• Çöp gerekesiz low 2000li izleyici kitlesi chatte neredeyse tapacak veletler var (evet ciddiyim) tek bir söze sınırsız chat ban riven yoksa milli bağrımıza bastığımız yasuo oynuyor. Başka lane oynamıyor. Oynadığı laneyi ondan daha iyi oynuyorum diyebilirim bronzdan çıkamamama rağmen. Kendini boxbox sanıyor. Bir kere baktım levobox yazmış girmeden kapattım. Ego hard. Sürekli bi sövme bi flame (euwde bile) kendinde suç bulmaz hep başkalarına atar suçları bu da bi bakıma flame. Daha gerek yok sanırım söze.

• Çöp yayıncı. Karşına bilen kennen geldi tesadüf açtığımda adamın qlarını e ile dodgelamayı beceremedi lanei ağır kaybetti. Sonra takımca dolaşırken kill bırakmıyor bunlar dedi ve kapattım yayını.

• Apo so kawaii

• Tatlı sulo mu olur

• Riven öğrenmek isteyen birisi bunun yayınından 50 kat kaliteli şeyleri açıp Youtube'dan izler. Ama izleyenlerin de amacı o değil, mal seviciliği yapmak. Yayıncılık namına da tek bir artısı yok. İlk olumsuz yorumda ban atıp subscribe moda alır chat'i. Sonra subscriber'lara söver. Sonra lane'de ezilip, Jungle'a söver. Bir kere izledim onda da denk geldiğim şeyler bunlardı.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.