Şimdi Ara

ALLAH BİR DAHA GÖSTERMESİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece yatağa girip uyumaya hazırlandığım esnada aniden sol böbreğimin hizasında müthiş bir ağrı başladı. Daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım. Baktım uyutmuyor hemen majezik adlı ağrı kesiciden içtim. Ama öyle bir ağrı ki yatakta duramıyordum. Ben de hemen sıcak kompres yapıp koltuğun önünde bacaklarım koltukta olacak şekilde sırt üstü yere uzandım ve kompresi sol böbreğime doğru bastırdım. Biraz rahatladım ama 1 saat geçmesine rağmen ağrı geçmeyince fitil aldım.

Yaklaşık 1 -1.30 saat sonra artık dayanamıyorum diyerek ambulans çağırdım. Gecenin 03:30 ünde ambulans geldi. Ben can havliyle ambulansa merdivenlerden koşarcasına inince şaşırdılar "Hasta sen misim?" Diye sordular. Ağrı okadar şiddetli ki gözümü açamıyordum.

Sonra ambulans ekibi tansiyonumu ölçüp "Senin durum ambulanslık değil. Zaten ağrı kesici de almışsın birazdan etkisini gösterir. Hastaneye yine de gitmek istersen atla arabana veya çağır taksi git" deyip bir belge imzalayıp gittiler. Öyle bir ağrı ki kızamıyordum onlara. "Keşke merdivenden ineceğime onları yerde yatarak bekleseydim" dedim kendi kendi me.

Eşime durumu anlattım "Yüzün bembbeyaz olmuş, arabayla gidelim acile" dedi.
    Hemen 9 aylık eşim direksiyona geçti ve en yakın devlet hastanesi acile gittik. Yanımıza da su aldık ben yolda içtim suyu. Çünkü dilim damağım konuşmamı engelleyecek kadar kuruyordu.

Hastanenin acilinde verdikleri sıra numarasında önümde bekleyen 57 kişi olduğu yazılıydı ve görünüşe göre doktorun başka bir acil işi olmalı ki yerinde yoktu, güvenlikte hastaları sakinleştirmek adına domtorcuğunun hangi koşullarda çalıştığını bekleyenlere anlatıyordu. Bu arada Ağrı şiddetli bir şekilde devam ederken karnımın orta alt tarafına doğru yayılmıştı.

Eşime "Boşver burada bana sıra gelene kadar ağrıdan ölürüm. Özel hastaneye gidelim" deim ve yakın olan özel hastaneye doğru yola çıktık. Tam özel hastanenin otoparkına girerken o müthiş ağrı bir anda kesiliverdi.
    Eşime durumu anlattım. Sonra tuvaletim geldiği için yine de parketmesini söyledim. Hastanenin tuvaletine girdim. Küçük yaparken hiçbir sorun yaşamadım ve doktora görünmeden eve döndük.

Allah bir daha böyle birşey göstermesin. İlk fırsatta doktora gideceğim. Ayrıca ambulans ve acil hizmetlerin halini görmek ben de iyi bir tecrübe oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora görünseydiniz ciddi birşey olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 31 Aralık 2013; 11:28:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.