Şimdi Ara

ALLAH BENIM BELAMI VERSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 63K Sayisal yaptim muhendislik istiyorum ankarada dogru duzgun hicbir yer tutmuyor. Hedefim olan 30K yi da yapamadim. Sinifta basabas kapistigimiz cocuk 30K oldu ben 63K da surunuyorum. Ne yapacagim ben ne olacak mezuna kalmak da istemiyorum olur dedigim aybü gazi pc muh de olmuyor son girislere baktim... Ulan her yerde mi gariban olur insan be kopek gibi calistim bu muydu karsiligi bu muydu !! Umudum kalmadi takatim kalmadi yasama sevincim kalmadi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonarJuu -- 1 Ağustos 2018; 1:33:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senin canin sagolsun eskisehiri yaz 1 saat suruyor trenle haftada bi gelirsin

• hiç öyle düşünme hiçbir şey sağlığımızdan önemli değil ben de 59k yaptım ne yazacağımı şaşırmış haldeyim
  • ABI YAZSAK NE YA ULAN ŞU HAYAT 1 KERE GARİBE GÜLMEZ MI YA MADDI DURUMUMUZ ELVERISLI DEGIL DISARIDA OKUMAYA ANKARA OLMASI SART . ULAN REHBERLIKCI DIYOR GAZI %95 OLUR NESI OLUYO YA SON 50K ILE KAPATMIS NERESI OLUYO. YOK 1.74 MUHABBETIYDI OSUYDU BUSUYDU BIKTIM LAN BIKTIM. EMEGIMIN KARSILIGINI ALAMAMAKTAN BIKTIM HEP HUZUN GORMEKTEN BIKTIM HEP HAYALLERIMIN YIKILMASINDAN BIKTIM BIKTIM ULAN BIKTIM BE

• Ya bir yandan anneme üzülüyorum ben gitsem çok üzülür ben tekim. Bu sene babam asgari maasiyla zar zor dershane parami odedi. Annem diyor bir daha hazirlanma babam diyor hazirlanirsan yollarim dershaneye sikinti etme diyor da yok be abi koyuyor insana inan o kadar kolay degil... Cevremizdeki akrabalardan hepsi 2. Senesinde daha kotu siralma yaptigi icin annem ve babamda bir suphe var... Ben hep ytü hayali kurardim. Ruyalarima girerdi . Gece 2 de yatip sabah 6-7 de kalktigimi bilirim. Ama mezuna kalirsam kendime guvenim tam ama neyim guvenim yok biliyor musun? sisteme ve şansima.

• Tam da bu durumdayım be hedefim 40 k 80 k yaptım geçen sene mf3 150 k mf4 180 k yaptım ne geçen sene ne bu sene dershane kurs özel hoca yüzü göremedim maddi durumumuzdan dolayı anasını satayım baktım ankara da mühendislik falan da yok buna anca şehır dışı ona gidecek durum da yok eczacılık için zor şartları göze almıştım ama 80 kda bi mühendislik için kyksıydı yemesiydi kitabıydı ulaşımıydı falan ne olaydı da şehir dışına gidecek yüzüm olsaydı 40 k ile hay aq ayt fizik ve geo da şirk mi koştun 2 net yaptım aq
  • MonarJuu kullanıcısına yanıt
    Hocam sana bir burs ayarlaya biliriz belki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.