Şimdi Ara

ALLAH'A ŞÜKÜR F-16 LARIMIZ SINIR ÖTESİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kuzey Irakta'ki PKK kamplarına yönelik TSK'nın başlattığı operasyon sürüyor... Diyarbakır'dan kalkan F-16'ların da katıldığı operasyonlarda PKK kamplarına büyük zarar verildi.
    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Kuzey Irak'ta yuvalanan terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Kuzey Irak'ın Kanimasi bölgesine yapılan hava saldırısına Diyarbakır İkinci Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı Sekizinci Ana Jet Üst Komutanlığı'ndan kalkan F-16 savaş uçakları katıldı.

Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır İkinci Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı Sekizinci Ana Jet Üst Komutanlığı'ndan kalkan uçaklar Kuzey Irak'taki Kanimasi, Snaht bölgelerini bombaladı. Özellikle gece kalkan F-16 savaş uçakları PKK inlerine büyük zayiat verdi. Hakkari'de Yüsekova 21. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı da sınırdaki rutin operasyonlarını sürdürüyor.

Ayrıca Uludere ve Beytüşşebap ilçeleri arasında yer alan ve Kuzey Irak sınırına sıfır noktada bulunan Andaç bölgesindeki Kokpittepe bölgesini de zaman zaman top ateşine tutulduğu belirtiliyor.

Öte yandan Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında devam eden askeri operasyon nedeniyle bölgeye askeri sevkıyat yapılıyor. Eruh'un yüksek dağlık kesimlerinde bir süre önce başlatılan operasyon devam ediyor. Operasyonlara korucuların da katıldığı belirtiliyor. Dağlık bölgelerin bombalandığı operasyona Kobra helikopterleri de havadan destek veriyor.

Yine Şırnak'ın Silopi ilçesinde de Habur Sınır Kapısı ile Uludere İlçesi arasında bulunan dağlık alanda güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik başlattığı operasyon sürüyor.

Güneydoğu'nun iç kesimlerindeki dağlık bölgelerinde de operasyonlar devam ediyor. Bingöl, Tunceli ve Diyarbakır'ın kırsal kesimlerinde PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor. Diyarbakır'ın Silvan, Lice ve Kulp ilçelerinin kırsalındaki rutin operasyonların da sürdüğü öğrenildi.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=180780
    ----------
    ALLAH U EKBER
    GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

• F-16 larla

PKK kampını yerle bir etselerdi, yılarca Türkiyedeki kamplarla uğraşmaz, iki bombada işi bitirirlerdi...

Ben olay nasıl oluyor anlatıyım:

İlk önce kobralar mevkileri belirliyor, tespit yapıyor, sona F-16 lara yer bildiriliyor onlar da orayı bombalıyor...

Tabii PKK lı gözcüler helikopter sesini duyup gizleniyor

Sığınaklara...

F-16 vurdumu en fazla 1-2 saat işitme kaybı oluyormuş, sonra düzeliyormuş...

Uçakla olacak iş değil bu...
  • PKK'yi ilk kezde vurmuyoruz sınır otesinde de defalarca operasyon yaptık... Sonuc hep aynı..
  • göstere göstere operasyon yapılmaz amerika bölgeye haber verip boşaltıyor bizde boş kampları dağı taşı bombalıyoruz

amerikan aklı ne şiş yansın ne kebap

hem pkk ya desteğini kesmemiş oluyor hemde Türkiye yi reddetmemiş oluyor

osman pamukoğlunun ey vatan ve unutulanlar dışında bişrşey yok kitaplarını okuyanlar bir operasyonun nasıl yapılacağı hakkında fikir sahibidirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

F-16 larla

PKK kampını yerle bir etselerdi, yılarca Türkiyedeki kamplarla uğraşmaz, iki bombada işi bitirirlerdi...

Ben olay nasıl oluyor anlatıyım:

İlk önce kobralar mevkileri belirliyor, tespit yapıyor, sona F-16 lara yer bildiriliyor onlar da orayı bombalıyor...

Tabii PKK lı gözcüler helikopter sesini duyup gizleniyor

Sığınaklara...

F-16 vurdumu en fazla 1-2 saat işitme kaybı oluyormuş, sonra düzeliyormuş...

Uçakla olacak iş değil bu...

benim bildiğim onların gizlilik modları var bir kere çok yakınımdan geçmişti etrafa bakmasam farketmezdim geçtiğini
  • hezaman yapılıyor bu

göz boyama...
  • HANGİ GAZAN MUBAREK OLUYOR.ŞİMDİYE KADAR YAPILAN OPERASYONLAR BİTİRDİMİ BU ÖRGÜTÜ?MAŞALLAH İYİ GAZA GELMİŞSİN.AMA BOŞ İŞLER BUNLAR.BU ÖRGÜT ASALANIN DEVAMIDIR.PKK BİTSE AKK O BİTSE CKK ÇIKACAKTIR.DIŞ GÜÇLER BİZİ RAHAT BIRAKMAZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1919'da başlayan KURTULUŞ SAVAŞI HALA KAZANILMADI...

Bu şehitler, hangi savaşın şehitleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mit Ajanı -- 25 Ağustos 2006; 9:26:41 >
  • bos bunlar bossss ben o kaynagın bıle dogru olduguna ınanmıyorum
  • mümkünse yanlışlıkla bi tane de imralıya yollasalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: codderial

1919'da başlayan KURTULUŞ SAVAŞI HALA KAZANILMADI...

O savaşın gazilerinden bir tanesinin torunuyum..

Sorun çok genel.. Biraz daha net ve anlaşılır olursan, o günleri en ayrıntısına kadar yaşamış bir Madalyalı İstiklal Savaşı Gazisinin torunu olarak sana yardımcı olabilirim..

Dedemin ve Anneannemin hayatım boyunca bana o dönemlere dair anlattıklarını çocukken masal daha sonraki yıllarda gerçek tarih olarak dinledik defalarca.

• quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

mümkünse yanlışlıkla bi tane de imralıya yollasalar

Valla çok iyi olur

• Acaba bu bombalama için abd ye ne taviz verdik. sakın Lübnan cehennemine bizide bunun karşılığında çekmesinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAEDALUS

quote:

Sorun çok genel.. Biraz daha net ve anlaşılır olursan, o günleri en ayrıntısına kadar yaşamış bir Madalyalı İstiklal Savaşı Gazisinin torunu olarak sana yardımcı olabilirim..

Dedemin ve Anneannemin hayatım boyunca bana o dönemlere dair anlattıklarını çocukken masal daha sonraki yıllarda gerçek tarih olarak dinledik defalarca.

arkadaşım aklında en fazla yer eden anıyı senden duymak isteriz mümkünse. biz senin kadar şanslı değiliz...

• quote:

Orjinalden alıntı: yigido06

quote:

quote:

arkadaşım aklında en fazla yer eden anıyı senden duymak isteriz mümkünse. biz senin kadar şanslı değiliz...

O açıdan gerçekten çok şanslıyım arkadaşım. İlgin için teşekkürler. Bu konular ile topic açarım yakında. Fakat ben hala sorumun cevabını bekliyorum.

Birde bu topicteki haber bağımsız haber kaynaklarınca da doğrulandımı yoksa, bu da yine belli odakların reklamını yapmak için, yobazların kullandığı psikolojik savaş propaganda taktiklerimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 24 Ağustos 2006; 21:07:54 >

• Kara hareketı şart Herşey karada biter bu unutulmamalı
  • Bu operasyon, birakin terörü bitirmeyi, terör devletine zemin hazirlamaktadir. Inanmayanlar ya da anlamayanlar bekleyip görsünler.
  • ALLAH yardim etsin vatan evlatlarimiza
  • OK..SORUMU BİRAZ DAHA AÇIYIM.. YANİ MADEM DEDELERİMİZ KURTULUŞ SAVAŞI VERMİŞLER BU ÜLKE UĞRUNA, ŞU ANDAKİ ŞEHİTLER NE UĞRUNA CAN VERİYOLAR.. TABİİ Kİ VATAN İÇİN, İYİ MADEM KURTULUŞ SAVAŞI 1922'DE KAZANILDI, BU ŞEHİT HABERLERİ HANGİ SAVAŞTAN GELİYOR.. ŞAHSEN KURTULUŞ SAVAŞININ KAZANILDIĞINA TAM OLARAK İNANMIYORUM... HALA KURTULAMADIK, NE AMERİKADAN, NE AVRUPADAN,, KURTULAMIYORUZ DA,, KUZEY IRAK'A GİRMEK İÇİN ABD ONAYINI BEKLİYORUZ.. BİR TÜRLÜ KRTULAMIYORUZ.. DEMEK İSTEDİĞİM, TAM BAĞIMSIZLIK..
    quote:

quote:

• quote:

OK..SORUMU BİRAZ DAHA AÇIYIM.. YANİ MADEM DEDELERİMİZ KURTULUŞ SAVAŞI VERMİŞLER BU ÜLKE UĞRUNA, ŞU ANDAKİ ŞEHİTLER NE UĞRUNA CAN VERİYOLAR.. TABİİ Kİ VATAN İÇİN, İYİ MADEM KURTULUŞ SAVAŞI 1922'DE KAZANILDI, BU ŞEHİT HABERLERİ HANGİ SAVAŞTAN GELİYOR.. ŞAHSEN KURTULUŞ SAVAŞININ KAZANILDIĞINA TAM OLARAK İNANMIYORUM... HALA KURTULAMADIK, NE AMERİKADAN, NE AVRUPADAN,, KURTULAMIYORUZ DA,, KUZEY IRAK'A GİRMEK İÇİN ABD ONAYINI BEKLİYORUZ.. BİR TÜRLÜ KRTULAMIYORUZ.. DEMEK İSTEDİĞİM, TAM BAĞIMSIZLIK..
    quote:

quote:

Sana tüm yüreğimle katılıyorum kardeşim. Fakat, şunu açıklamam gerekir ki, tam bağımsızlık yeryüzünde hiçbir devlet için söz konusu değildir.. ( USA'nın Birleişk Krallık ve tüm anadili İnilizce olan ülkelere olan bağımlılığı gibi... Kanadanın ve Avustralyanın hala Birleşik Kralığın sömürgesi olduğu gibi... Bu ülkeler, dış işlerinde bir karar alacağı zaman İngilteredeki Lordlar kamarasından yetki almalıları gerekir..

Fakat yine de kendi geleceğini kendisinin tayin etmesi için bir ülkenin tüm vatandaşlarının her türlü yolsuzluğa tek yürek halinde karşı durması gerekir. Tam bağımsızlığın temeli ancak işte o zaman atılmaya başlar.. Sen, Cumhuriyetin ilk yıllarına ait o dönemki politikacılar için, herhangi bir yolsuzluk haberi duydunmu bugüne kadar..? İşte yolsuzluk hırsızlık ve her türlü yobazlığın zamanında önlemi alındığı için Türkiye Cumhuriyetinin temelleri sağlam atıldı..

Şimdiki yöneticiler de kesin olarak ABD'den arpalanıyorlar.. Bu yolsuzluk yalnızca şahsi maddi çıkarlar için değil, ABD'nin ülkemizde satın aldıkları sözü geçen kişilerce, siyasi geleceğini garanti altına alınması da çok büyük bir yolsuzluktur..

Ülkemizsde din bile, yolsuzluk amaçlı kullanılıyor..Kişilerin politik çıkarlarının devamı için, ülkemizde dine dayalı zümrelerin yaratılarak, ekonomik çıkar grupları oluşturmak için kuruluyor... Bu ekonomik çıkar gruplarına, müridler ayarlanıyor... Her kes ama herkes bir şekilde satılıp alınıyor Türkiyenizde.. ne yazık ki...!!.

Açıkçası tam anlamıyla ..oka batmış durumdayız ve ..oktan kurtulmak için ne yazık ki her kes bir ATATÜRK'ün dünyaya gelip memleketi kurtarmasını bekliyor..

Peki, ya herkes bir ATATÜRK olmak için yola çıksa, bu memleket kurtulurmu, kurtulmazmı..?

İşte bu yüzden herkesin şaibeli kaynaklardan değil de doğru, tarafsız ve bilimsel kaynaklardan Türkiye Cumhuriyeti Tarihini ve ATATÜRK'ün hayatını çok iyi öğrenmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DAEDALUS -- 24 Ağustos 2006; 21:45:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.