Şimdi Ara

ALLAH'A ŞÜKÜR F-16 LARIMIZ SINIR ÖTESİNDE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu haberin doğru olduğuna eminmisiniz ? (!)

Haberlerde bunula alakalı hiçbişey bahsetmiyolarda o açıdan soruyorum.

Normalde haberlerin ilk konusu olması gereken bi olay.

• adamların kampı yok ki..mağaradalar..Mağranın içine bombayla basket atabilen bir uçak duymadım hiç..zarar verme konusuna gelince..elbette zarar veriyoruzdur ama abartılacak kadar değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Kara hareketı şart Herşey karada biter bu unutulmamalı

Daha once kara harekatlari da yapildi da ne oldu???

Senin girecegin en fazla sinirdan 50 kilometre. Adamlar sen gelmeden 1 ay once 100 kilometre iceri kaciyor, sen de bos magaralari bombaliyorsun.

En son yaptigimiz kara harekatinda 1 terorist ele gecirdik mi? Tek ele gecirdigimiz magaralarda cuvallar dolusu un. Adamlar yukte hafif pahada agir ne varsa alip cekiliyor. Ancak ucuz ve agir seyleri arkada birakiyorlar... Istedigin kadar havanda su dovmeye devam et...

PKK nasil kurutulur? Once onlarin hayat damarlarini keseceksin. Bu da onlari finanse eden devletlerin (Amerika ve Avrupa) yardimlarini kesmeyle olur ki su anda mumkun degil...

• Allah Türk askerini korusun ve güç versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordSoth -- 25 Ağustos 2006; 4:27:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_misirci

Bu haberin doğru olduğuna eminmisiniz ? (!)

Haberlerde bunula alakalı hiçbişey bahsetmiyolarda o açıdan soruyorum.

Normalde haberlerin ilk konusu olması gereken bi olay.

haberlerin ilk konusu kaya pisliginin evladı

ne yapsınlar böyle haberleri
  • Sınır ötesi opreayondan bahsediyoruz ama o kadar teçhizat ve sayısal üstünlüğümüze rağmen kendi sınırlarımız içinde şehit veriyoruz.
    Bu şerefsiz örgüte dersini vermek için sanırım daha profesyonel, daha hareketli bir ordu yapısına ihtiyacımız var. Gencecik vatan evlatları şehit oluyor, acaba gereken tam eğitimi alıyorlarmı merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Sınır ötesi opreayondan bahsediyoruz ama o kadar teçhizat ve sayısal üstünlüğümüze rağmen kendi sınırlarımız içinde şehit veriyoruz.
    Bu şerefsiz örgüte dersini vermek için sanırım daha profesyonel, daha hareketli bir ordu yapısına ihtiyacımız var. Gencecik vatan evlatları şehit oluyor, acaba gereken tam eğitimi alıyorlarmı merak ediyorum.

gencecik vatan evlatlarinin sehit vermeleri gayet normal cunku karsinizda meydan savasi vereceginiz bir ordu yok. Gerilla savasinda her zaman ayiat verilir ve de kolay sonuc alinamaz. Ornegin yillarca Rus ordusu cecenlerle basa cikamamistir. Yine Amerikan ordusu Irak'ta surekli kayiplar vermekte ve geri cekilmeye zorlanmaktadir. Bizim ordu kuvvet olarak ne Amerikan ordusunun ne de Rus ordusunun onda biri etmez. onun icin gerilla savaslarinda zayiat gayet normal...

• quote:

Orjinalden alıntı: zanetti35

Sınır ötesi opreayondan bahsediyoruz ama o kadar teçhizat ve sayısal üstünlüğümüze rağmen kendi sınırlarımız içinde şehit veriyoruz.

bordo berelilerle ilgili yazıyı okumadın herhalde
    http://forum.donanimhaber.com/m_8635956/mpage_1/key_bordo%2Cbereliler/tm.htm

ayrıca sorun ordunun kuvvetli olup olmamasıyla ilgili değil.dış kaynaklardan sürekli beslenen bi örgüt bu.hatta iç kaynaklardanda(şu teröristler için taziyeye giden kaymakammıydı belediye başkanımıydı tam hatırlmıyorum onu gibi haysiyetsiz insanlar tarafından)besleniyor. yani pkk orda kamp kurmuş bizi beklemiyor öyle olsa şimdiye çoktan çözülürdü bu mesele.bide buna kukla olan yöenticilerimizi eklemek lazım.

• Bunlar göstermelik şeyler. Lübnan'a gönderilecek barış gücünde Türk askeri olmasını isteyen amerika, ön görüşmelerde hükümetten olumlu bir cevap alınca, kendi belirlediği sınırlar içerisinde bir hava harekatına izin verdi. İran kara harekatından dolayı zaten PKKnın boşalttığı kandil dağı mevzilerine sorti üstüne sorti yapılıyor. Hani bir şey yapmadık denilmesin taktiği. Aylarca bekleyin neden Lübnan'a barış gücü gönderilmesi sürecinde bu harekata kalkışıldığı alenen ortada.
  • Bu konuyu kim upladı? İlk sayfada gözüküyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

F-16 larla

PKK kampını yerle bir etselerdi, yılarca Türkiyedeki kamplarla uğraşmaz, iki bombada işi bitirirlerdi...

Ben olay nasıl oluyor anlatıyım:

İlk önce kobralar mevkileri belirliyor, tespit yapıyor, sona F-16 lara yer bildiriliyor onlar da orayı bombalıyor...

Tabii PKK lı gözcüler helikopter sesini duyup gizleniyor

Sığınaklara...

F-16 vurdumu en fazla 1-2 saat işitme kaybı oluyormuş, sonra düzeliyormuş...

Uçakla olacak iş değil bu...

Iste bu yuzden bana gore mantikli olan strateji 93 de yapilan atak ustune kurulu kara harekatidir. O zamanlar buyul olcude azaltmistik. Karadan onlarin mevzilendigi tepeleri ele gecirmemiz lazim. Kan uykusu belgeselinde bu stratejiyi gorebilirsiniz. Anca boyle erirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.