Şimdi Ara

All The Way (2016) | Bryan Cranston

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Broadway oyunu All The Way’de, eski ABD Devlet başkanlarından Lyndon B. Johnson’a hayat veren Cranston, Jay Roach tarafından HBO’ya dizi formatında uyarlanan yapımda da aynı rolle karşımıza çıkacak.

Diziden yayınlanan ilk fragmanda, yıllarca Walter White olarak kodladığımız Bryan Cranston’ın Lyndon B. Johnson’a dönüşümüne tanıklık ediyoruz. Bir Breaking Bad gibi müptelası olur muyuz? Haydi inşallah!

Anthony Mackie, Melissa Leo, Bradley Whitford and Stephen Root, and includes Marque Richardson, Aisha Hinds, Todd Weeks, Mo McRae, Spencer Garrett ve Frank Langella’yı da kadrosunda barındıran All The Way’in ilk bölümü 21 Mayıs’ta yayınlanacak.

Kaynak

• ALLAHHHHHHHHH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hitap eden bir dizi gibi durmuyor ama hbo bu tarz yapımları çok iyi izlettiriyor. House of Cards tarzı bir şey çıkarsa tadından yenmez.
  • Lan ilk baktığımda hangisi Bryan dedim ne güzel makyaj yapmışlar öyle Bu adam Atatürk'ü de iyi oynar he

2006 Model ÜyeFantastik/Bilim Kurgu Edebiyat

Steam Link - PSN : KalduinTR
  • Ciddi bir makyaj yapmışlar yahu , yalnız hal ve hareketleri Breaking Bad'de Walter'ın oynarken ki ile aynı.Adamın içine işlemiş herhalde
    Bilgisayar donanım konusunda yazılım bazlı geniş kapsamlı tavsiye için mesaj atınız (internet,oyun,autocad ,solidworks,3dmax,maya,zbrush,video render,ses işleme,video çekim)Mesaj kutum kapalı değil. Mesaj atamıyorsanız engellenmişsinizdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    All-New All-Different Avengers #1
    10 yıl önce açıldı
    Rick and Morty (2013) | IMDB:9.2
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Velcoro

Yalnız hocam bu dizi değil tv filmi. HBO'da çokça oluyor bu. Yani 21 Mayıs'ta yayınlanacak ve bitecek.

evet bu şekilde olacak, sinema bölümüne taşıdım konuyu

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Fortescue

Lan ilk baktığımda hangisi Bryan dedim ne güzel makyaj yapmışlar öyle Bu adam Atatürk'ü de iyi oynar he

fragmanı izleyince ben de aynı şeyi düşündüm. atatürk'ü oynama konusunda

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ray Velcoro

Yalnız hocam bu dizi değil tv filmi. HBO'da çokça oluyor bu. Yani 21 Mayıs'ta yayınlanacak ve bitecek.

mini dizi ve tv filmi olması daha iyi. gereksiz yere uzatıp içine etmezler böylece.
  • Dizi değilmiş izlerim o zaman
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.