Bildirim
All-Star Maçı hangi kanalda ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
düz ntvde verirler galiba.geceleri uyuma ntv açık kalsın mutlaka rastlarsın -
hftaya -
3-4 yıldır takip ederim.
Hep Ntv'den izlemişimdir.
Büyük bir ihtimal yine Ntv verir. -
Bildiğimiz ntv mi ? -
vince carterı seçmemişler -
quote:
Orjinalden alıntı: ::SadeceÖğrenci::
Bildiğimiz ntv mi ?
I-ıh. -
yani maç 14 şubatın gecesinde mi oluyor .. yani aslında 15 şubatta ama sabaha karşı öyle mi ? -
Cuma gecesi Rookie yani çaylaklar maçı var. Bir nevi Allstar açılışı.
Cumartesi gecesi tüm yarışmalar var. Yetenek-3lük-Smaç-Takım olarak yarışma filan.
Pazar gecesi Allstar maçı var.
NTV Spor verirse yemin ederim intihar ederim.Zaten kablolu TV var bi maç izleyemiyoruz. Ntv Spor verirse çook kötü şeyler olur. Yıllardır geceleri uyumayıp izlerim. Ntv spor verirse keserim lan! -
quote:
Orjinalden alıntı: V2
vince carterı seçmemişler
hadi ya aaa vince carter sız bi slamdunk show düşünemiyorum -
Vince'siz Slam Dunk Contest düşünemiyorsanız, 8 senedir AllStar hafta sonunu izlemiyorsunuz demektir.
Bu arada bana kalırsa All-Star yine NTV'den yayınlanacak. Çoğu önemli spor programı bu sene itibariyle NTV Spor'dan yayınlanıyor olsada, NBA All-Star'ın her eve ulaşması için NTV'den yayınlanacağını düşünüyorum. Hem All-Star'ın yayın saati televizyoncular için ölü saat olduğu için, programların sıkışması gibi bir durumda oluşmaz. %90 NTV'den yayınlanır kısacası. -
14'ünde sanırım Rookie'lerin all-star maçı, 3'lük yarışı ve smaç yarışı var. Benim bildiğim bütün yarışmalar ALL-STAR maçından önce yapılacak yani 15 Şubat Pazar'ı Pazartesi'ye bağlayacak olan gece ama yinede tam emin değilim NTV başlar bu hafta reklamlara iyi takip etmek lazım.. -
Nba Tv'de var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X