Şimdi Ara

Alkolün ne kadarı zararlı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşırı değil de haftada 1-2 kere,3-5 tane bira içmenin ne gibi bir zararı vardır?

• Bence zararı olmaz... olur da öyle fazla olmaz... Düzenli beslenmeyi ihmal etmeyin... B12 Yumurtada bolca var unutmayın karaciğere yararlı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karos N.

Bence zararı olmaz... olur da öyle fazla olmaz... Düzenli beslenmeyi ihmal etmeyin... B12 Yumurtada bolca var unutmayın karaciğere yararlı...

bencede karaciğerinde bi sıkıntı yoksa bi problem yaratmaz ama bi baktırmanı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Aşırı değil de haftada 1-2 kere,3-5 tane bira içmenin ne gibi bir zararı vardır?

tadında bırakınca zararı yokdurda benim gibi fazla kaçırırsan zombi gibi olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: baris01

quote:

Orjinalden alıntı: #Unique

Aşırı değil de haftada 1-2 kere,3-5 tane bira içmenin ne gibi bir zararı vardır?

tadında bırakınca zararı yokdurda benim gibi fazla kaçırırsan zombi gibi olursun

Karaciğerinde zombi olmasında
  • Baya kilo aldım ancak bu yüzden farkettim,alkol tüketilcekse de bira ile amelelik yapılmamalı sanırım,birayı 1 tane öyle ortam olursa içersin ama içeceksen vodka,rakı gibi şeyleri içmek daha mantıklı.Yoksa bira çok kilo aldırıyor,hele ki yanında yenilen patates kızartması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 12 Ağustos 2008; 10:46:42 >
  • Geçenlerde bir belgesel izledim.
    Şarap gerçekten sağlığa yararlı mı diye.Adamlar araştırdı.Yararlı kısmı Üzümün üzerinde bulunan hatta üzüme rengini veren bir madde.Alkolle birleşince günde bir kadehi çok yararlı oluyormuş.

Tabi şişeyi bitirirsen bilemem yaralı mı zararlı mı olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Su İçmenin Zararları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EfsaneKaşif

Geçenlerde bir belgesel izledim.
    Şarap gerçekten sağlığa yararlı mı diye.Adamlar araştırdı.Yararlı kısmı Üzümün üzerinde bulunan hatta üzüme rengini veren bir madde.Alkolle birleşince günde bir kadehi çok yararlı oluyormuş.

Tabi şişeyi bitirirsen bilemem yaralı mı zararlı mı olur

çoğu sarhoş edenin azıda harammış ama ne yapmak lazım

• Hayatta bi kadehte bırakmam gözlerim kararana kadar içerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karos N.

Hayatta bi kadehte bırakmam gözlerim kararana kadar içerim

Bende de o özellik var sanırım,ama çok kötü sonuclar doğuruyor kilo açısından.Şu da var madem içiosun sarhos olana kadar içiceksin baska ne anlamı kalıo ki?
  • 3 aylarda hepinize kocaman bir aferin
  • İçki bütün kötülüklerin anasıdır..( Hz.Muhammed (S.A.V.))
  • 1-2 Tane İçmenin Zararı Değil Yararı Vardır
  • Şarap içersen zarardan çok yararı olur ama abartmadan içersen gerçekten yararlı bilimsel bir gerçek bu ayrıca biraya alışmanı tavsiye etmem bira resmen hamallık ama içicem diyosan vodka iç kilo aldırmaz o biradan iyidir çünkü bira içersen yanında ya fındık fıstık çerez ya da patates yediğimiz için direk kilo onun için bence biraya alışma çünkü bende bir aralar bira+fıstığı baya abartmıştım cidden çok kilo aldırıyor.
  • 1. Cennet anaların ayakları altındadır

2. Ana gibi yar olmaz.

3. Cennete gidince içeceğin kevser şarabı.

Hacı nasıl oluyo bu işler. Bu dünyada içmeyelim, öteki tarafta içeriz hesabı.

quote:

Orjinalden alıntı: Collezione

İçki bütün kötülüklerin anasıdır..( Hz.Muhammed (S.A.V.))
  • bilmeden konuşmayın bi kere orda şaraptan kasıt içecektir. Hem gerçek şarap olsa bile sarhoşluk verici olmayacaktır zaten içkiler sarhoşluk verdiği için haramdır azıda çoğuda ben az içiyom bişi olmuyo demeyinbence hiç içme hem iyi bişey olsaydı haram olmazdı.
  • Arkadaşlar konuya bilimsel nitelikli cevaplar yerine dini içerikli cevaplar vermeye devam ederseniz konuyu kilitlemek ve yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Relusion

Arkadaşlar konuya bilimsel nitelikli cevaplar yerine dini içerikli cevaplar vermeye devam ederseniz konuyu kilitlemek ve yaptırım uygulamak zorunda kalacağım.

Kesinlikle.Bari burada dini karıştırmayın...
  • Peki aynı şekilde bira yerine rakı içilse? Babam çok içiyor da
  • Sadece bilgi almak için açmıstım,din ile ilgili tartısmaya girmek için değil
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.