Şimdi Ara

alkol sonrası mide bulantısına ne iyi gelir ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
3
Favori
208.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rakı masasına oturdunuz ve bolca rakı ve gıdılanası gıdalar mevcut.Sapıttırmaması için her 1 dubleden sonra 1 bardak çay için ne mide bulantısı ne rezil derecede sarhoşluk 5-6 bardak rahat gider bu dediğim yöntemle
  • 1 büyük bardak bira bosuna cila demiyorlar(ciddiyim)
  • 6 shot + 2 bira = hafif baş dönmesi oldu bende, her şeyi hatırlıyorum onun dışında. En çok bu kadar içtim şimdiye kadar
  • 13 shot olmeca ardından 12 saat hayatımdan silindi :D
  • Sanki adam benden daha çok içen var mı diye sormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalgardiyan

6 taneden sonra kendini hatırlamıyomusun
    6 tanecikmi

ben tek seferde 14 shot attım hala yerimdeydim

miden bulanıyorsa karbonhidratlı ve yağlı besinler ye al..boyoz,poğaça falan

ondan önce bol su iç

İçki konusunda 40 yıllık içici gibi konuşanlara feci derecede uyuz oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

quote:

6 tanecikmi

ondan önce bol su iç

Sallama ziya, o 14 shot' tan sonra takla atarak dolaşırsın evin içinde. Ben en fazla 12 tane içtim en son sokakta deli dana gibi koşuyordum. Çok fena kafa yapıyor anlatılmaz yaşanır. Kusmadım ama.

Bence inanılması zor değil. 6 shot tekila yapmıştım zamanın da, sonra kalkıp call of duty oynamaya başladım, sonrada bi dota attım yattım. Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım. Bide tok olmak çok fark ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 25 Haziran 2011; 16:34:05 >

• Biz yıl başında 10 shot yapmıştık klozete aşkım diye sarılmışım gece saat 4 te
  • zemzem suyu ile sulandırılmış yunan rakısı bire bir
  • Yazık evlat.

Şimdi:
  • Çikolota ye.Mide kusmasını önler.
  • Öncelikle içmeden önce karnınız aç olmasın.
    Ne ağzına kadar dolu olsun ne de açlıktan kazınsın.

Tekila içtikten sonra limonu emdiğinizde kabuğunu da yiyin.
    İçkiden sonra atıştırmalık bir şeyler yiyin ve bol bol açık çay için.

Bir de vodkayla sakın ha sakın sarhoş olmayın.Tecrübe ile sabit.

Viski ve tekila en temizidir.
  • soda+ayran karıştır iç hocam çok iyi gelir
  • Ben geçen hafta çarşamba hayvan gibi içtim.Daha hâlâ midem bulanıyor ve iştahım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 arkadaş 100'lük Russkii Standart Gold ardından 70'lik Jack Daniels ve ardından (sadece ben) 8 shot yaptım. Dün. Klozetle o zaman tanıştım işte iyi biri ama. Kusmama çok yardımcı oldu. 1 saat tuvalette uyumam da cabası.
  • yahu adam sizden yardım istemiş, yerin dibine vurmuşsunuz olabilir yani, adam 6 shotla kafayı bulmuş olabilir. hemen kendi marifetlerinizi anlatmanıza gerek yok.

değerli @1 kardeşim. Bol bol su iç. + tuzlu leblebi ye + limon veya limon suyu tüket

NOT: bu mesaj, @1'in midesinin bir buçuk yıldır hala bulandığı düşünülerek yazılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpay731 -- 6 Ocak 2013; 15:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

quote:

6 tanecikmi

ondan önce bol su iç

Hee tabi 14 shot attın bizde inandık

14 shot, inanılması zor bi miktar değil. bünye meselesi. fakat sonrasında hiç bişeyim yok diyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZStar -- 25 Ocak 2013; 16:07:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayberk.

eczanede satilan alka seltzer diye bir ilac var bir bardak suya iki tablet atip ic hicbiseyin kalmaz

Bunu yazmak için girmiştim. Abi böyle bir ilaç olur mu ya. İstediğin kadar miden bulansın kus vs. bundan bir bardak içinde 15 dk sonra gider 1 bucuk porsiyon iskender yersin üstüne. O kadar hızlı etkisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar alkol konusunda uzman değilim, üstteki mesajım geyik amaçlıdır.

Tavsiyem, rakı sofrasında veya alkol sofrasında, limon dilimlettirin, dilim limonları ortadan 2 ye dilimletin, rakıyı yudumladıktan sonra limonu alın ve emin, rakının pis tadını bastırır, bu yöntemle ardarda 5-6 dubleye kadar çıkabilirsin, olmadan 3 dublede kalıyorum.
    şu adamı biri öldürsün

edit: ayrıca şu saçma yazına ithafen soruyorum: rakının yanında neden su veya şalgam suyu getirilir hiç düşündün mü? süs olsun diye değil dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtillaHuN -- 6 Ocak 2013; 15:48:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.