Şimdi Ara

Alınmaması gereken denemeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
19
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet varsa beğenmediğiniz denemeler altına yazın da millet faydalansın arkadaşalr

Supara türkçe deneme(Anlatan hoca rezalet bir şekilde çözüm yapıyor)
    Puan ayt fen deneme (sınavla alakası yok sorularim yarışı tyt sorusu ve gereksiz konu dağılımı 5 para etmez ayrıca kimya hocası hariç güzel çözmüyor dizinde ses duyulmuyor )
    Deneyimledikce yazarım

Edit arkadaşlar sizin seviyeniz yüksek olabilir basit olan deneklere çöp demeyin sonuçta onu çözecek o seviyede insanlarsa var belirtmek istedim şahsen ben Hız renk ayt mat çözdüm ve beğendim fena değil orta seviye on yargıyla yaklaşmayın bir arkadaşımız limit mat demiş o yorumu görmeden almıştım onuda çözümce yine deneyimimi yazarım.

Muna kadar boş bir yayın yok birde onu ekleyeim

Ayrıca metin yayınları mat harici berbat heleki türkçesi onu yazan bence öğretmenliğinden şüphe duysun

Sınav fen denemesi hatalı soru çok var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengo33 -- 26 Ocak 2020; 0:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fragman yayıncılık tyt genel denemeleri 10 lira diye aldık din sorularını ateist hazırlamış cevap anahtarına göre domuz eti yemek helal sayılıyordu. Matematik konu dağılımı leş iki sorudan bir tanesi hız problemi Türkçe desen o da leş yani kısaca leş oğlu leş.

• haklısınız hocam ben de hiç beğenmemiştim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Krallar karması alın ama içindeki merkez ve mf kazanımın matematiğine aldırış etmeyin , ygs ağırlıklı iki deneme olmuş . Ayrıca krallar karmasının içindeki türkçe soruları da basit-orta düzey . Bunu da söylemek istedim . 20 dakikada falan 3-4 yanlış yapıyordum .
  • Bence Limit Türkçe

• karekök 5'li
  • Limit matematik denemelerini de ekleyebilirim başlangıç için güzel fakat orta ve üstüyseniz almayın derim geonuz kötüyse belki onun haricinde güzel değil.
    Hocam şunun alınması gerekenler başlığını açarsan orayı da uçururuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen ben ony unutmusum aynısı geçen sene bende çözmüştüm bırakmıştım berbat

• Hocam yeni aldım değiştireyim ben

• altın karma tyt ve ayt. geçen sene almıştım berbattı. bu sene değişmiş olabilir bilmiyorum.
  • Krallar karması altın karması 90 neti gecdiyseniz sakin ikisinide almayın aşşşırı basitler

• Hız ve renk biyoloji denemesi, yanlış soru dolu. Çaktırmamak için video çözümde farklı video koymuşlar o sorunun çözümüne

• Supara Türkçe denemesi adam o kadar kötü çözüyor ki kafa atasın geliyor

• Pisagör P kullanıcısına yanıt
    Elinizdeki son basim hiz ve renk biyo mu yoksa eski basim mi hocam ? Demek istedigim belki elinizdeki eski basimsa hatali sorular olabilir de yeni basimda belki duzeltmislerdir dedim

• Bilimmyolu 7 li tyt denemesi matlari leş

• limit tyt 7günde fkb hatalı soru kaynıyor
  • Kafadengi 15li mat denemesi

• Her türlü teas press denemesi.

• karekök 12 li tyt denemesi(ygs tarzı)
    çöz kazan tyt fen denemesi (çözen kimyacı iyiydi hakkını yemiyim)
  • Dostlar ucuza limit hiper denemeleri var onlar hakkında düşünceleriniz neler? Turuncu kapaklı olan.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.