Şimdi Ara

Alınmaması gereken denemeler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
19
Favori
11.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MUBA TYT Türkçe denemeleri - Soruları çelişkide bırakıyor. Aslında çok kötü değil ama o paraya başka şeyler alınabilir.
    Hız ve Renk TYT Tarih ve Coğrafya denemeleri - Geçen senenin basımına denk geldim. Video çözümleri berbat ötesi. Sorular da sırf boş kalmasın diye koyulmuş. Ben soru çeşitliliği olsun diye Sosyal Bilimleri denemesi yerine Tarih ve Coğrafya'yı ayrı ayrı aldım fakat sınavda çıkması zor konulardan bile sormuşlar. Soru dağılımları dengesizdi.
  • Dyrax kullanıcısına yanıt
    Ben nitelik türkçeyi çok beğenmiştim. Kasmışlar biraz ama sorular geliştiriyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wisciart kullanıcısına yanıt
    Hocam soru sayıları gerçek sınavla çok alakasız. Dil bilgisini unutmuş gibiler. 16/20 çözdüm ve 12-13 tane dil bilgisi olan bir deneme hatırlamıyorum, 10 olan bile yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Limit Türkçe denemelerinde ne gibi bir problem var , elimde var da merak ettim.

• Aynı şeyi sormaya gelmiştim hocam kronometre denemeleri vardı

• Limitin bir sürü kurumsal denemesine girdim, kronometre paragraf soru bankasını da cözdüm ama bu denemeler cidden cok bos. Hic zorlamıyor, dil bilgisi soruları cok acık tek kelimelik sorular bir de 345e bakın adamlar hakkını veriyor bu isin

Ben geçen yılkini çözmüştüm belki farklıdır
    tüm sayfayı kaplayan paragraf falan hiç gerçekçi değildi elbette ama şıkları dil bilgisi irdeletiyordu bir de sonlara doğru hızım da artmıştı deneme de zorlaşmıştı ve şey diye düşünmüştüm: Bunu 30 35 dk'da çözebiliyorsam gerçek sınavda da sürede zorluk yaşamam. O anlamda rahatlatmıştı beni ahahshsh
    Alakasız olacak başlıkla ama
    345'in denemelerini alın bence çok güzel. :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Mchunchu

hız ve renk matematik denemesi
    yakın zamanda tyt mat denemlerine başlıcaktım hız ve reml almayı düşünüyorum gelişmek için siz ne düşünüyorsunuz
  • Limit türkçe beklediğimden daha kolay çıksa da çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Dil bilgisi çok kolay özellikle evet ama gerçek sınavda da dil bilgisi çok kasıntı gelmiyo gibime geldi.

• Endemik türkçe alan var mı

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    soruların tyt de çıkan sorularla alakası yok sakın alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mchunchu

soruların tyt de çıkan sorularla alakası yok sakın alma
    Başlangıç için hangi denemeyi önerirsin peki kolaydan bir başlangıç için

Karekök

• quote:

Orijinalden alıntı: cengo33

Karekök
    bende var zaten de ilk denemesi biraz ağır geldi bana hız ve renk düşündüm
    Oda olur

Hocam elimde denemetre var tonguca cok onyargili davrandim ama guvendigim bi arkadasim guzel deyince almistim sorulari orta seviye çözülebilir bence. Ha tabiki acil 345 sonuç 3d gibi kaynaklarla kiyaslanamaz ama fena bi kaynak olmamis

• Nitelik Tyt 7 li deneme seti
    Türkçe sorularının ÖSYM ile alakası yok,matematik desen komple ygs tarzı.
    Asla verdiğiniz paraya değmez,madem aldım boş kalmasın diye Türkçe ve sos kısımlarını çerez niyetine bölüm denemesi olarak kullandım..

• Metin yayınları tyt matematik denemelerini verdiğim paraya pişman oldum 3 tanesini çözdüm attım bi kenara saçma saçma sorular var aşırı kasıntı çözenler fikirlerini belirtirse sevinirim
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    Tyt ve ayt mat var. Daha başlamadım. Çok sonlara bırakuyorum. İnce bir kitap. İki üç sayfasını istersen PM olarak atarın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.