Şimdi Ara

Alınır mı? 2001 Fiesta Ghia

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=81890

Birkaç gün önce yine DOD'da bir ilan vardı. Araba bunun aynısıydı ve 41.000 km'deydi. Fiyatı da 14.000 YTL idi.
    Bunun mu fiyatı az, yoksa bir problemi olabilir mi?
    Almayı düşünüyorum, ne dersiniz?

• Normal Piyasa Fiyatları...

Bence Ford Alacaksan Otokoç İkinci El i Takip Et Derim....
  • Bence fiyatı çok normal. Çünkü ilandaki eski kasa bir fiesta.Alınır mı o sana kalmış. Ben o kasaların tipini beğenmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melangee -- 12 Kasım 2007; 23:34:36 >
  • 14.000 çok fazla bence,DOD isim güvencesiyle biraz giydiriyor fiyatları 2000 model fıesta ghıayı arkadaşa sorduk geçende galeriden (İstanbul bağcılar) temiz 10.500'e kadar inmişti...Piyasa durgun bende yeni kasası var memnunum...Tahminim 2003-2004 yeni kasasını 15'e alabilirsin 14'e çıkıp 2001 almana değmez...Hayırlısı olsun...
  • Eski kasa Fiestalarda 1.6 motor seçeneği var mı? Dün akşam bir bayan eski kasa Fiesta ile ışıklarda yanyana kalkış yaptık bi süre ardarda gittik yokuş olmasına rağmen hızlanması çok iyiydi aracın.
  • Peki 12.5'a bu alınır mı, yoksa 15-16 civarına yeni kasa mı almak daha mantıklı?
    Çünkü yeni kasada CD çalar ve 4 havayastığı bulmak imkansız gibi bişey. Ne dersiniz?
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Vectra Alınır mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer -- 14 Kasım 2007; 23:43:32 >
  • Muhtemelen 1,25 zetec ile kalktın.. Enfes gidio bu motor..

Ayrıca 14000 ytl çok bu arabaya.. Ama araba doğru bi seçim olur.. Özellikle ghia ve içi bej rengi bulunursa...

quote:

Orjinalden alıntı: EN.ES

Eski kasa Fiestalarda 1.6 motor seçeneği var mı? Dün akşam bir bayan eski kasa Fiesta ile ışıklarda yanyana kalkış yaptık bi süre ardarda gittik yokuş olmasına rağmen hızlanması çok iyiydi aracın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 14 Kasım 2007; 23:12:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Muhtemelen 1,25 zetec ile kalktın.. Enfes gidio bu motor..

Ayrıca 14000 ytl çok bu arabaya.. Ama araba doğru bi seçim olur.. Özellikle ghia ve içi bej rengi bulunursa...

quote:

Eski kasa Fiestalarda 1.6 motor seçeneği var mı? Dün akşam bir bayan eski kasa Fiesta ile ışıklarda yanyana kalkış yaptık bi süre ardarda gittik yokuş olmasına rağmen hızlanması çok iyiydi aracın.

İlandaki 12.500 YTL. Ben ilandakini soruyorum, fiyatı bana da normal geldi ama bilenlerin görüşünü almak istedim.
  • Pazar fiyatları hakkında bilgim olmadığından yorum yapmak istemiorum ama internet fiyatlarına bakarsak çok fazla yüksek de durmuor..
    quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

quote:

İlandaki 12.500 YTL. Ben ilandakini soruyorum, fiyatı bana da normal geldi ama bilenlerin görüşünü almak istedim.

• quote:

Pazar fiyatları hakkında bilgim olmadığından yorum yapmak istemiorum ama internet fiyatlarına bakarsak çok fazla yüksek de durmuor..
    quote:

quote:

quote:

Peki bu arabaya bu parayı vermek mantıklı mı yoksa 16 civarına yeni kasa Fiesta almak daha mı iyi? Yeni kasa bana cazip geliyor ama donanım olarak bu model bariz daha üstün.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer

alinmaz cok pahali.. piyasasi 11 en dolusunun..

triptonik sanruf esp 6 airbag olanlari 10,5-11 civari.. bu pahali geldi

Bu mesaj kabak tadı vermedi mi? Mesaj kirliliği yaratma.
  • Bence yeni kasalardan düşünün derim , 2003 model gibi , çok daha şık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

Bence yeni kasalardan düşünün derim , 2003 model gibi , çok daha şık..

Dediğin doğru ama bunda da sis farı, alaşım jant, CD çalar ve 4 havayastığı var. Çok kararsız kaldım.
    Başka fikri olan yok mu?
  • aynı arac bende vardı çok harika bir arac benim satmamın sebebi aileye küçük geldiği içindi yoksa satmaya hiç niyetim yoktu.

sürüş zevki yaşatan nadir araçlardan birtanesi.ilandaki araç fiyatını hertürlü hakediyor+dod garantisi 12ye almaya çalış bu aracı kaçırma arkadaşım(kazasız ise)
  • quote:

http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=81890

Birkaç gün önce yine DOD'da bir ilan vardı. Araba bunun aynısıydı ve 41.000 km'deydi. Fiyatı da 14.000 YTL idi.

Merak ettim..Dod neden ilanlarında aracın durumundan boyalı değişeni vs..bahsetmez acaba?Ödeme planından bahsedeceğine biraz da araç hakkında bilgi versinler..İlla ki arayıp sormak mı gerek..!

• quote:

Orjinalden alıntı: x15

quote:

http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=81890

Merak ettim..Dod neden ilanlarında aracın durumundan boyalı değişeni vs..bahsetmez acaba?Ödeme planından bahsedeceğine biraz da araç hakkında bilgi versinler..İlla ki arayıp sormak mı gerek..!

Aynı şeyi şimdi ben de düşünüyorum. Gerçekten haklısın. Yarın arayacağım herhalde...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.