Şimdi Ara

ALINIK N11 %25 İNDİRİM- 200TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Firma #n11
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında 200 tl de az ama arkadaşlar en fazla bu kadar verebilirim. Keşke daha fazla verebilsem sizin gibi düşünceli arkadaşlara. Alışverişten kazanılan çekler de sizin olacak. Her şey sizin olacak, her şey. Pazarlık için lütfen mesaj atmayınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 110 tl ye satan varken neden 200 anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 200 TL'ye aldığın çeki bana 300 TL'den satar mısın? 300 TL'den almak istiyorum ama kimse satmıyor!
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    400 den aşağısı kurtarmaz bize gelişi böyle diyeceğim ama GELİŞİNİ HERKES BİLİYOR :)

• Ne kadar hak versem yetmez.2 gün sonra kenara koyacaklar ama hala 120 130 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 249 verenler varken pek Şansın yok maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 56eno56

110 tl ye satan varken neden 200 anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir arkdaşa daha sizin gibi konu açmıştı. oraya yazdığımın aynısını kopyalıyıp yapıştırıyorum.

"Hiç kimseye bir şey söylemedim. Ama bu konuya yazayım. %5 ler için 20,25,30tl %10lar icin 15,20tl ler ödenirken %5ler %10lar%15ler ucretsiz verilirken hiç kimse ironi yapmıyordu. Herkes biliyordu ki %20 lere %25 lere yatırım yapılıyordu. Şimdi satışta abartan arkadaslar olmasına rağmen saygı duymaniz gerekmez mi? %20 ve 25 leri de mi ücretsiz ya da cüzi bir ücrete versinler. 3-5 hesabim var bekliyorum satışa cikarmadim. Banka kampanyası gelirse dediğin fiyata satacagim gelmezse kendim kullanacağım ya da daha önce benden hesap kullanan arkadaşlara kullandiracagim. Lafı cok uzatmadan empatiye davet ediyorum satıcı olarak"
  • 3 gün sonra görecem ben onları 3-4 gün önce elli liradan satılıyordu Bizim milletimize fırsatçılık de otur izle. Kart kampanyası yok bir şey yok 125 zaten n11 in kazığı fiyat farkı 125 i de sana verirsem ne anladım ben bu satıştan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

bir arkdaşa daha sizin gibi konu açmıştı. oraya yazdığımın aynısını kopyalıyıp yapıştırıyorum.

"Hiç kimseye bir şey söylemedim. Ama bu konuya yazayım. %5 ler için 20,25,30tl %10lar icin 15,20tl ler ödenirken %5ler %10lar%15ler ucretsiz verilirken hiç kimse ironi yapmıyordu. Herkes biliyordu ki %20 lere %25 lere yatırım yapılıyordu. Şimdi satışta abartan arkadaslar olmasına rağmen saygı duymaniz gerekmez mi? %20 ve 25 leri de mi ücretsiz ya da cüzi bir ücrete versinler. 3-5 hesabim var bekliyorum satışa cikarmadim. Banka kampanyası gelirse dediğin fiyata satacagim gelmezse kendim kullanacağım ya da daha önce benden hesap kullanan arkadaşlara kullandiracagim. Lafı cok uzatmadan empatiye davet ediyorum satıcı olarak"

Kardeş.

Yapma.

85-90TL ye satanlar da kar ediyordu değil mi?

%15 çeki ücretsiz veren 1-2 kişi ancak oldu.

%5 e 25TL verdiler.
    %10 a 15TL verdiler.
    %15 i ücretsiz verdiler diyelim.

Çıkan para = 25+15 = 40TL.
    %20 Yi en ucuza satan ben 40TL gördüm
    40-40TL = 0TL

Ki bu %15 i bedavaya verenler ya da %20 yi 35 e satanlar zaten %5 e 20TL-%10 a 10TL veren kişilerdi.

Yani %25 çekin tamamı kar.

Biz demiyoruz ki 50TL ye sat. 140TL nedir? Ya da 130TL?

250-130 = 120TL yani %12 indirim.

E zaten N11 ara ara %11 anında indirim yapıyor. Niye ben senin hesabından alayım. İleride sorun olacak faturayı kaybedeceğim bir şey olacak. Ne zaman almışım hangi adamdan almışım bakmam gerkecek e ortada hesap ta yok. Kendi hesabımdan alırım.

Bkunu çıkaranların elinde patlar inşallah çeki diyorum. 100TL %25 ler için maksimum fiyattır. Heh içinde 2-3TL çek vardır onu da fiyata eklersin. Bir de eğer hesabı geri alacaksan kusura bakma o zaman çekin maksimum fiyatı 80-85TL dir.

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Ya zaten N11 ara ara %11 indirim yapıyor. Ben niye senin hesabından alıp ileride bir sorun olunca yana yakıla seni arayayım ki? %1 indirim için mi?

Kazığa gelince. Evet GG den 1070TL ye alacağım ürün N11 de aynı satıcıda 1150TL zaten.
  • siz de haklsınız hocam.
  • %25 için 90-100 TL üstü isteyenlerden almayın aldırmayın arkadaşlar. Resmen kara borsa oldu bu işler. Bekleyin, son gününde gerçek ederine düşecek fiyatlar. Gerekirse alacağınızı indirimsiz alın ki ellerinde patlasın kıymetli çekleri veya kendileri kullanmak zorunda kalsın, daha sonra ki kampanyalarda böyle uyanıklık yapmazlar.Ben de 1000 TL üstü alışveriş yapacağım ama bekliyorum, o fiyatları asla vermem bu uyanıklara. Çeklerin ederi 80-90 TL en fazla 100 TL öderim 10 TL sini başımın gözümün sadakası sayarım bu dilencilere 90 TL ye almış olurum.
  • Arkadaşlar daha önce ben bu çeki 80 tl görüp almadım satıcıyla pazarlığa girdim olmadı. Daha sonra 90 tl ye aldım acele olduğu için işim. Bu çeklere 90 tlden 1 kuruş fazla vermem. Yukarıda bir arkadaşım işin matematiğini gayet güzel açıklamış.
    Empati yapma konusuna gelince. Biz de donanımhaber'de bi şeyler satıyoruz. Ama satarken empatinin kralını yapıyoruz Kendimizi alıcıların yerine koyarak. Birazcık mantık çerçevesinde hareket edelim lütfen. 135 tl pazarlık yok ne arkadaş. Allah mutlu mesut etsin çekinle seni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.