Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] LGA1150 ITX Anakart Satın Al 16 Haziran 2017 03:00 1 1 [ALINIK] LGA1150 ITX Anakart sistemi kucultecegim icin ITX kasa siparisi verdim fakat itx anakart lazim.200-250tl civarinda ariyorum. ankara icinde elden tercihim fakat il disindan olacaksa konusulur halledilir.tek aradigim ozelligi thin ITX olmamasi cunku desktop ramlerimi kullanacagim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus Transformer TP200SA (500TL, Istediginiz Fiyat'ta olur) GTX770 2GB 450TL (ANKARAYA 350TL) Corsair CX600M, Graphite 600T Kasa Corsair Force LE 120GB (200TL, ANKARAYA 150TL)
sana pm atymıştım, fiytı beğenmedin diye düşünüyordum da okumamışsın. belki üstten üstten okudun cevap vermeye değer bulmadın :) takas için ilanlrıma bak bi istersen. gerçi diğer konuda matx anakartla takas ta olur yazıyordu, burda sadece itx yazıyor da neyse şansımızı deneyelim :)