Şimdi Ara

ALINIK KALİTELİ PC KULAKLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba oyun için temiz sıfır veya sıfır ayarında kaliteli pc kulaklığı arıyorum fiyat 40 tl yi geçmemesi lazım
    plantronics 350 olabilir mesela
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Msi Z490 UNIFY®MSİ SUPRİM X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 16GB(2x8) DDR4 3200MHz®Nzxt KrakenX62®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core V71®CORSAIR K70RGB MK.2

https://t.me/joinchat/G0IWH3HE_2rhPMaP
  • pm

"Aptallarla tartışmaya girmeyin; Zira izleyenler aradaki farkı anlamayabilirler."
  • 1PM

....................................
  • Özel mesajınız var.

Herkese hayırlı alışverişler dilerim.

Referanslar : deja_wu1453 [RAM sattım.] DiabloXT [RAM aldım.] muhendis2004 [CPU Su Bloğu aldım.] saidss [Dijital Fotoğraf Makinesi sattım.] cerdogan [Notebook RAM sattım.] Av@ng(E3T)r [HDD Cooler sattım.] WeekendWarrior [RAM aldım.] cengiz_vga [Ekran Kartı aldım.] garuda [Bilgisayar parçaları takasladık.] Leone_510 [Bilgisayar parçası aldım.] LprMrtKck [Soğutma Sıvısı Sattım] volvet [DVD Writer aldım.] ToFux [Müzik aleti sattım.] KuNTePeR22 [Bilgisayar parçaları takasladık.]
  • Dükkanda 2 adet war oyun için bakabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 3 Nisan 2009; 10:39:41 >
    Msi Z490 UNIFY®MSİ SUPRİM X 3080Tİ®Intel® Core™ i7-10700K®XPG 8200 512GB NVMe M.2 SSD®G.Skill Trident Z RGB LED 16GB(2x8) DDR4 3200MHz®Nzxt KrakenX62®FSP Aurum PT 1000W PSU®ViewSonic XG2730 27"1msQHD®Thermaltake Core V71®CORSAIR K70RGB MK.2

https://t.me/joinchat/G0IWH3HE_2rhPMaP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.