Şimdi Ara

ALINIK İPHONE 5 ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Model #iPhone 5 Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Merhaba arkadaşlar temiz garantili İphone 5 aramaktayım. Köşeleri ezilmiş çizik manyağı olmuş düşmekten kendini alamamış cihaz sahipleri mesaj atmasın. Alışveriş sanal pazar üzerinden olacaktır. Forumda 1400 1500 tl isteyen vatandaşlar mesaj atmasın sahibinden gibi siteler iyi takip edildiğinde pasaport kayıtlı yada garantili iphone 5s alınabiliyor.

Sanalpazar üzerinden 1200 tl ye alınık iphone 5 aramaktayım garantisiz olanlara temiz ise 1000 tl garantili temiz cihazlara 1200 tl veririm.çünkü full kaskolu çok cihaz kaçırdım sanalpazardan kredi kartımın limiti olmadığı için mesajlarınız bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• 1.000 TL ye bulursan bana da haber ver.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Garantisiz 1000 tl ye var lakin kasasında ezikler olan var almak istersen pm atayım.Ayrıca 5s 2 ellere düşmeye başladı 5 ler dökülecek yavaş yavaş.
  • Çizik vs. olmayan, tam kutulu içeriği, yasal kayıtlı 1.000 TL. ye bulabilirseniz olur hocam.
    iPhone 5'in fiyatı iPhone 6 çıkmadan düşmez hocam. iPhone 4'ün fiyatı ancak iPhone 5 çıkınca düşmüştü.
  • fofer kullanıcısına yanıt
    kendim garantili çiziksiz iphone 5 aldım 1000 tl ye sanal pazardan :) Hem LG bu fiyatlarla giderse bence 2 elllere damga vurur g2 mükemmel cihaz İphone yazılım kalitesine alıştığım için düşünüyorum .

1500 iphone 5c bulunabiliyorken sıfır iphone 5 2 elleri 1300 1400 çekmeleri saçmalıktır. Sıfır her zaman iyidir. gider 5c alırım.
  • Helal be hocam haklısın hala iphone5 için 1400 1500 isteyen akil insanlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Eywqllah kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 11 veya 12 ALINIK
    3 ay önce açıldı
    [ALINIK] Mİ NOTE 10 (4 Adet)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuma bakabilirsin garantili beyaz 1100 TL 16gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.