Şimdi Ara

alınık ingilizce ile alakalı kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ertan ardanancının yabancı dil ile ilgili kitaplarını arıyorum .herturlu olabilir ama pahalı olmamalı .

İngilizce Kişisel ve Ticari Yazışmalar
    İngilizce'de Yapılan Kelime ve Gramer Hataları
    İngilizcede Argo ve Günlük Konuşmalar
    İngilizce'de Zamanlar ve Cümle Kuruluşları 2

elinde olanlar pm atabilirler

yada izmirde bunları ucuza bulabilecegim yerleri soylerseniz sevinirim :)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İstanbulda tanıdığın varsa Bakırköyde Beyazadam Kitabevi var orada ikinci el kitaplarda satıyorlar üst katta orayı araştırabilirler.
    Aynı zamanda forumdaki diğer bilmeyen arkadaşlarda faydalanır belki. Eskiden Beyazıtta meydanda satılırdı ama belediye kaldırdı. Sadece sahaflar çarşısı kaldı orada...
  • hocam bende gramer ve normal ingilizce kitaplari war suan bircok universitenin kullandigi ders kitaplari sana ucretsiz verebilirim isine yarar

kitaplarin adi succesdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: shopar45

hocam bende gramer ve normal ingilizce kitaplari war suan bircok universitenin kullandigi ders kitaplari sana ucretsiz verebilirim isine yarar

kitaplarin adi succesdir

teşekkurler arkadaşım bu iyi niyetin için
    ama aradıgım kitap bunlar içerik olark tam aradıgım ozellikte .

• belki ben senin için pdf olarak nette bulabilirim.. araştırıcam.. tabi karşılıksız herşey para değil bizde.. umarım bulurumda.. neyse bulursam pm atarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

belki ben senin için pdf olarak nette bulabilirim.. araştırıcam.. tabi karşılıksız herşey para değil bizde.. umarım bulurumda.. neyse bulursam pm atarım..

teşekkuler

• kardeş pm atıyorum.. umarım işine yarar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pdf olarak kitap bulabileceğim sitelerin bir linki var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: photo_canon1

belki ben senin için pdf olarak nette bulabilirim.. araştırıcam.. tabi karşılıksız herşey para değil bizde.. umarım bulurumda.. neyse bulursam pm atarım..
  • Hocam benim abim yabancı dil de okudu + dil dershanesine gitti 4 yıl ve şuanda ankara üniversitesi dil tarih ve coğrafya ingiliz edebiyatı bölümünde okuyor ondsan kalan birsürü kitaplar var koli koli :) uygun fiyata satabilirim ve bu kitapların dergilerin fiyatlarını aldığımız fiyattan sölesem 1 2 milyar tutar abartmıyorum :) eğer ciddi alıcıysan görüşelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.