ertan ardanancının yabancı dil ile ilgili kitaplarını arıyorum .herturlu olabilir ama pahalı olmamalı .
İngilizce Kişisel ve Ticari Yazışmalar İngilizce'de Yapılan Kelime ve Gramer Hataları İngilizcede Argo ve Günlük Konuşmalar İngilizce'de Zamanlar ve Cümle Kuruluşları 2
elinde olanlar pm atabilirler
yada izmirde bunları ucuza bulabilecegim yerleri soylerseniz sevinirim :) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
İstanbulda tanıdığın varsa Bakırköyde Beyazadam Kitabevi var orada ikinci el kitaplarda satıyorlar üst katta orayı araştırabilirler. Aynı zamanda forumdaki diğer bilmeyen arkadaşlarda faydalanır belki. Eskiden Beyazıtta meydanda satılırdı ama belediye kaldırdı. Sadece sahaflar çarşısı kaldı orada...
hocam bende gramer ve normal ingilizce kitaplari war suan bircok universitenin kullandigi ders kitaplari sana ucretsiz verebilirim isine yarar
kitaplarin adi succesdir
quote:
Orjinalden alıntı: shopar45
hocam bende gramer ve normal ingilizce kitaplari war suan bircok universitenin kullandigi ders kitaplari sana ucretsiz verebilirim isine yarar
kitaplarin adi succesdir
teşekkurler arkadaşım bu iyi niyetin için ama aradıgım kitap bunlar içerik olark tam aradıgım ozellikte .
belki ben senin için pdf olarak nette bulabilirim.. araştırıcam.. tabi karşılıksız herşey para değil bizde.. umarım bulurumda.. neyse bulursam pm atarım..
quote:
Orjinalden alıntı: photo_canon1
belki ben senin için pdf olarak nette bulabilirim.. araştırıcam.. tabi karşılıksız herşey para değil bizde.. umarım bulurumda.. neyse bulursam pm atarım..
pdf olarak kitap bulabileceğim sitelerin bir linki var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: photo_canon1
Hocam benim abim yabancı dil de okudu + dil dershanesine gitti 4 yıl ve şuanda ankara üniversitesi dil tarih ve coğrafya ingiliz edebiyatı bölümünde okuyor ondsan kalan birsürü kitaplar var koli koli :) uygun fiyata satabilirim ve bu kitapların dergilerin fiyatlarını aldığımız fiyattan sölesem 1 2 milyar tutar abartmıyorum :) eğer ciddi alıcıysan görüşelim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme