Şimdi Ara

Alınık hd6850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim 2. el istememin sebebi daha ucuz olması (haliyle)
    http://www.bilisimport.com/urun/powercolor-1gb-hd6850-gddr5-256-bit-2xdvi-hdmi-ati-16x.aspx
    bu sitede sıfırının şu anki fiyatı 247tl bu yüzden yalnızca mantıklı teklifleri değerlendirebilirim, forumda araştırdım 250 tl nin altına satılmıyor. Vatanda haftasonu 250 idi zaten almadım:) Tabi çift fanlı black edition vs olmadıktan sonra bu fiyat üstünü kabul etmiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

http://forum.donanimhaber.com/m_61201560/tm.htm
  • öyle hocam piyasa yenisi çıktığı anda acaip düşüyo fiyatlar. Kimse 300 tl verip aldığı parçayı bi kaç ay sonra 200 tl ye satmak istemez ama piyasa bu arkadaşlar bunu kabullenebilmiş değil sadece:) Blackberry 8520 cihazım var garantisi yeni dolmuş. Takas da düşünebilirim isteyen arkadaşlarla.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Orijinalden alıntı: emaxe

Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim 2. el istememin sebebi daha ucuz olması (haliyle)
    http://www.bilisimport.com/urun/powercolor-1gb-hd6850-gddr5-256-bit-2xdvi-hdmi-ati-16x.aspx
    bu sitede sıfırının şu anki fiyatı 247tl bu yüzden yalnızca mantıklı teklifleri değerlendirebilirim, forumda araştırdım 250 tl nin altına satılmıyor. Vatanda haftasonu 250 idi zaten almadım:) Tabi çift fanlı black edition vs olmadıktan sonra bu fiyat üstünü kabul etmiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Pm

~ tonyhawk ~ IsPraNo ~ cem7110 ~ osmanhasimcan ~ onder.t ~ muratmert1 ~ daybreakfb ~ kullanıcıadam ~ ksk_mehmet ~ huseyinss ~ mami0306 ~ elusive ~ neoty ~ J3yKaanTR ~ aoktar ~ Lia* ~ ckaracar ~ Cose Turche ~ onoffon ~ hcakkuzu ~ warbladetr ~ Z1mBaBwE ~ Powerofdreams ~ geraslan ~ Mucuklu Sucurta ~ alican211 ~ enjoyit ~ YasinCC ~ Ekmek_Arasi_Kofte=2.5tl ~ SahVeMad ~ buranaki ~ cqrcqr ~ Naykimayki ~ Briareos ~ fr4nk ~ plextor ~ MirAccK ~ nuk28 ~ mugla_emre ~ J.Maharaja ~ boostcolic ~SnickersTR ~ gladio81 ~ [Fe4R] ~ FoxPark ~ Soin ~ Noxco ~ ilgin1985 ~ arst2004 ~ Öztürk35 ~ joniy ~ Slifer45 ~ csms ~ kuda ~ s.volkan ~ quad4core ~ MPasha87 ~ ircan ~ t_tunccan ~ arslan178 ~ wheaston ~ selimgnc ~ bard673 ~ lutufi123 ~ UltrAslan MCMV ~ ChaRisMaTiq1i ~ LogiS ~ EserKozmetik ~ spacetimereality ~ Evoo ~ N3F3RTARI ~ beyazid84 ~ Blaberus ~ enreka_tr ~ mert25 ~ mehdrive ~ freestyler_07 ~ ATERS ~ Bordo_BERE ~ Ridianod ~ kunglao1 ~ Bl4ckStorMm ~ Kartaltib ~ salih217333 ~ suphi1974 ~ thedevourer ~ yarkan88 ~ cooldreams64 ~ ozgboy ~ MuratKayaa ~ sktem ~ bmax ~ Zahter1 ~ furkan898 ~ mucahidtras ~ Sarsuk ~ Taşkın Mahmut ~ barut78 ~ dragonhell ~ Caperz ~ redkit06 ~ R e a L i z m ~ Bir internet kullanıcısı ~ Aytek29 ~ aLeNN ~ noble ~ shunter ~ Notilus ~ Shelton1392 ~ erm1122 ~ Dr.Teknik ~ Gokhan G. ~ AngryGamer ~ rett ~ JabbaWockeeZ ~ Wirm ~ antinanco ~ eskisistem ~ arcalper0658 ~ gargamel11 ~ Company X ~ knoll ~ Gemolocco ~ beyazaltin ~ Jurgen Klopp ~ sertancay ~ ümit2014 ~ Rakavuz ~

• 3 aylık sapphire hd6850 var exa faturalı garantili düşünürseniz konuşalım
    ALINIK GTX980Tİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.