Şimdi Ara

Alınık Galaxy p1000 Garantili,temiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Şanlıurfa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık Galaxy p1000 Garantili,temiz
    Temiz , kasasında ezik,çizik bulunmayan ve en fazla 5-6 ay kullanılmış cihaz arıyorum. Cihaz türkiye den alınma olmalı. dışardan getirilme istemiyorum 3g de sorun çıkma ihtimalinden dolayı.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Şanlıurfa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Doğru. Aradığımız şeyi bulmak imkansız gibi.
  • kesinlikle doğru, adminler pek dikkate almıyorlar bu tarz önerileri ama umarım bunu alırlar
  • katiliyorum...
  • Kesinlikle haklısın aramak bazen eziyet haline geliyor...
  • halen bir gelişme yok. girip ipad ilanları arasından başka marka bulmak için gözümüzden olacağız. Çok mu zor şu markalara ayırma olayı?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• valla ben bu konuyu kapatmadıklarına şükrediyorum =) durum o kadar vahim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her üyenin tek tek her ikinci el alt konusuna ilan koyma hakkı bulunuyor. tabletlerde 3 e 5 e ayrılırsa buda elinde 3 4 tableti olan biri için 3 4 ayrı ilan açma anlamına gelir. o kişinin başka ilanlarıda varsa eğer onları güncellediği an 20 30 konuyu bulur. belkide bu yüzden fazla çeşitlendirmiyorlar alt konuları. ama tabi bende çeşitlendirilmesini isterim. sattığım 30 40 parça ürün var toplam 4 konu anca açabiliyorum alt konu yetersizliğinden. hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.