Bildirim
Alınık DDR3 amd Anakart ve İşlemci
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Konunun Etiketleri
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mecroskop23
Sadece anakart ve işlemci arıyorum...
şuan sıfır bulduğum anakart + işlemci 230 tl.
işlemci 4 çekirdekli anakart farketmez
en fazla 200 tl veririm
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
hocam benmi yanlıs anladım acaba
siz simdi 200 tl ye 4. cekirdek işlemci + anakart arıyosunuz
cunku sıfırını 230 a buldunuz
ben ilanınızı kirletmek istemiyorum 230 a 4. cekirdek cpu + anakart nerde buldunuz link verebilirmisiniz ben bi kactane almak istiyorum
bu arada intelmi amd mi sormuyorum bile 4 cekirdek olsunda sempronun cekirdekleri acılmıs bile olsa olur :D_____________________________ Fikrin ne ise zikrinde odur.
Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...(Hz.Mevlana) -
bende işlemci arıyorum....sıfırının linklerini atın bende alacağım...
haber bekliyorum..._____________________________ -
ben bursada buldum :) ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mecroskop23
ben bursada buldum :)
hiç durma oradan hemen al bence
_____________________________ ALIMLARDA ÜYELİK TARİHİ NE KADAR ESKİDE OLSA REFERANSI YOKSA ÖNCE ÜRÜN SONRA PARA ÇALIŞIYORUM.
İLANLARIMDA FİYAT SONDUR DEDİĞİM HALDE SON NE OLUR DİYENLERİ İTİNA İLE BANLARIM.
AKSİNİ BELİRTMEDİ İSEM İLANLARIMDA TAKAS OPSİYONU BULUNMAMAKTADIR.
SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN -
hemen al bursadan..hiç kaçırma...
30 tl için..burdan alsan bide kargo parası vereceksin..._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler