Şimdi Ara

ALINIK DAVŞAN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trabzondayım ve fazla buyuk olmayan yavru tavşan arıyorum elinde fazla olan varsa ulaşsın lutfen.

Ogrenci evi bahcesi yok ama teras katı oldugundan dort bir yanı balkon sıkılmaz yavru

ALINIK DAVŞAN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Nisan 2008; 2:31:50 >

• hocam bendede vardı alısınca pesınden ayrılmıo ama benımkı kacmıstı dısarı sonra noldu bılmıyorum
  • davşan deil tavşan
  • quote:

Orjinalden alıntı: setra417

hocam bendede vardı alısınca pesınden ayrılmıo ama benımkı kacmıstı dısarı sonra noldu bılmıyorum

Tam benlikmiş senin tavşan hatun terketti zaten peşimizde kimse de kalmadı

Dedigim gibi benim ki çatı katı kaçma yada tünel kazma şansı yok atlarsa da cicek göndeririz kabrine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Nisan 2008; 2:25:51 >
  • Bende tam tersine büyük tavşan arıyorum
     ALINIK DAVŞAN!!

ALINIK DAVŞAN!!

ALINIK DAVŞAN!!

ALINIK DAVŞAN!!

ALINIK DAVŞAN!!

ALINIK DAVŞAN!!

Böyle bir tavşanınız varsa 300 ytl veririm

• Son resim fake in takla atanı.
  • Ogrenciyiz bana ekonomik tavşan lazım 2-3 marulla haftayı geciren karşılık beklemeden seven aradıgım ozellikler bunlar.

ALINIK DAVŞAN!!

Renkli olması tercih sebebidir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Nisan 2008; 2:46:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmazsa bizim arkadasın tavşanının karnı burnunda bir ara zahmet edip dogurursa birini alayım forumda kimse hayvan beslemiyor sanırım..
  • @Haplo nabcan hacı onları yahni filanmı
  • @Haplo nun verdikleri tavşan değil kanguru falan olmalı
  • Uyarı icin teşekkurler yoksa hep davşan bilecektim
    quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

davşan deil tavşan

Yahuu konuyla alakasız tum mesajlar atıldı imla hataları + dev davşanlar bi ben de var diyen cıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Nisan 2008; 7:21:28 >
  • kardeş alıcaksan yavru almamanı tavsiye ederim, yavru alınan tavşanların %80'i 1. ayını doldurmadan ölüyor malesef..
  • Tabi ki yavru derken anne terbiyesi almış ele avuca gelenlerden bahsediyorum 1ay+..

Arkadaşlar tavşanınız varsa gönül rahatlıgıyla emanet edebilirsiniz meslegim geregi insan sevgisiyle dolu bir karaktere sahibim ve bu sevgi elimden geldigince tavşanınıza da yansıtılacaktır hatta yeni aldıgım RC-HELİKOPTER'e bindirip 2 tur bile attırabilirim yavruya havada

ALINIK DAVŞAN!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 7 Nisan 2008; 9:38:09 >
  • RC-HELİKOPTER
  • deil--> değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: TwiNChiL

davşan deil tavşan
  • Davşan alalım dedik burası dil-tarih-cografya'a döndü

yakınlarda cevre illerde olsa almaya da gelebilirim aslında acil davşan lazım duyanda kesip yiyecegim sanacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.