Şimdi Ara

.:Alınık Creative Thx 550 Veya S750 2 Adet Uydu:.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech z2300 için 2 adet temiz megaworks 550 veya s750 uydusu almayı düşünüyorum.Elinde olanlar mantıklı tekliflerle lütfen pm ile ulaşsınlar.

İstanbul içi kadıköy yada bostancıdan elden teslim satın alabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 6 Ocak 2011; 10:54:06 >

• dün bir arkadaşa z 2300 için 2 adet s-750 uydusu sattım.tanesini 30 tl den.5 adet daha var
  • alicandemir resimde koyabilirsen sevinirim.
  • hocam aalmayı düşünüyosan .emin ol hiçbir kusurları yok.ufak tefek çizikleri var sadece
  • ghan87 megaworks aramaya devam et s750 ye göre daha güzel uyuyorlar z2300'e
  • ok sağols750'lere çok fiyat çekiyolar zaten
  • Daha önceki setimin 4 uydusunu çifter çifter sattığım için elimde 1 adet uydu var,düşünürsen mc dnlds'tan bi menüyle takasa girebilirm =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 adet lazım hocam sağol
  • Pm
  • pm cevaplandı.
  • ben de arıyorum
  • arkadaşlar ben buldum ve aldım,hem de sıfır 2 adet s750 uydusu aparatları ile birlikte, z2300 için aldım,

satıcının elinde daha 3 tane varmış,onları da sinema amfim için alacaktım ama pek uyumlu olmayacağı için vazgeçtim,
    elinde ayrıca 5 tane sıfır g500 uydusu varmış,isteyen olursa satıcının linkini pmden atabilirim.
  • Satılık uydu varsa bende düşünüyorum msj atabilirsiniz.s750 olabilir ayaklı olursa saha iyi olur :)
  • ARKADAŞLAR VARSA BENDE THX 550 UYDULARINDAN ARIYORUM S750 DEN VAZ GEÇTİM BİLGİNİZE ŞİMDİDEN TŞK EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan87

Arkadaşlar Logitech z2300 için 2 adet temiz megaworks 550 veya s750 uydusu almayı düşünüyorum.Elinde olanlar mantıklı tekliflerle lütfen pm ile ulaşsınlar.

İstanbul içi kadıköy yada bostancıdan elden teslim satın alabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

MRBLAR AYNI ŞEKİLDE BENDE MEGAWORKS UYDU ARIYORUM 2 ADET ELİNDE OLUPTA SATAN ARKADAŞLAR VARSA PMDEN ULAŞSINLAR LÜTFEN.

• ben de düşünüyorum arkadaşlar. iki adet megaworks uydusu. pm atın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.