Şimdi Ara

Alınık Ağırlık Seti + Sehpası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 adet uzun bar + 2 adet kısa bar. (kesinlikle plastik olmamalı - krom ve içi dolu olanlar tercih sebebidir)

En az 20 kg ağırlık plakası.

Ayarlanabilir Ağırlık Sehpası

Kargo satıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: D-GaaRa

Başlık gayet açık alınacak urunler.

1 adet uzun bar + 2 adet kısa bar. (kesinlikle plastik olmamalı - krom ve içi dolu olanlar tercih sebebidir)

En az 20 kg ağırlık plakası.

Ayarlanabilir Ağırlık Sehpası

Kargo satıcıya aittir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

öncelikle aradığınızı bulmanız dileğimle.

ancak kargoyu karşılayacak olan satıcının size satacağı ağırlıklardan daha fazla kargoya para ödemesi gerekecek. kargoyu satan kişinin karşılaması çok saçma olmuş bu şart altında aradığınızı bulacağınızı pek sanmıyorum. saygılarımla
  • Hocam internette bu isi yapip kargo karsilayan onlarca insan var. Elli liraya elli kilo satiyorlar bunum bir yolu olmasa zaten yazmam :)

Sagolun yorumunuz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Cevaplandi
  • quote:

Hocam internette bu isi yapip kargo karsilayan onlarca insan var. Elli liraya elli kilo satiyorlar bunum bir yolu olmasa zaten yazmam :)

Sagolun yorumunuz icin

O işi yapanlar dükkan sahibi normalde kim karşılasın o kadar kargo parasını ufacık birşey gönderiyoruz 10 lira kargo alıyorlar apırlık seti sehpa kargo parası senin alıcağın ürünler kadar bilgine dükkanlardan bakıcaksın.
  • hocam o ısı yapanlar agırlıga gore degıl boyuta gore degerlendırıyolar. Sırf bu konu ıcın sordum pttye agırlıgın bı onemı yok boyut ve gıdecegı sehır onemlı dedı memur. Dıger kargo fırmalarında nasıldır bılemem

Yınede ılgın ıcın sagol :)

voıtın setı ıcın bırıyle gorustum kargo tutarı ıskenderundan ıstanbula 15 lıra tutuyor 1 metre uzunluk 20 cm yukseklık 25 cm genıslık canta boyu olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam o ısı yapanlar agırlıga gore degıl boyuta gore degerlendırıyolar. Sırf bu konu ıcın sordum pttye agırlıgın bı onemı yok boyut ve gıdecegı sehır onemlı dedı memur. Dıger kargo fırmalarında nasıldır bılemem

Yınede ılgın ıcın sagol :)

voıtın setı ıcın bırıyle gorustum kargo tutarı ıskenderundan ıstanbula 15 lıra tutuyor 1 metre uzunluk 20 cm yukseklık 25 cm genıslık canta boyu olarak.

Hocam bence yanlışın var ptt kilosunu 3 tl ye gotürüyor ve birçok kargo desiye değilde ağırlığın kilosuna gore fiyat çıkarıyor.Kısaca agırlıkların kargosunu karşılayan esnaf bu işin hamallığını yapar başka bişey yapamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.