hiç bir nitelik aramıyorum sadece doğal video çözücüsü olsun..3d ve 1080p filmler izlenecek sıkıntı çıkarmasın lütfen..olabilecek en ucuz kartı arıyorum..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık iphone 6+ 16gb sorunsuz ve temiz alınık uygun fiyatlı (maks 100tl) 5ghz router veya menzil genişletici yedek parça niyetine ekranı kırık kayıtsız iphone x beyaz alınık en ucuz vdsl modem
hocam aradığınız kriterlere uyup uymayacağını teknik bilgim olmadığından bilemiyorum ama px6800gs tdh var elimde, istediğiniz fiyata bırakırım.
quote:Orijinalden alıntı: Zühtü29071987 hocam aradığınız kriterlere uyup uymayacağını teknik bilgim olmadığından bilemiyorum ama px6800gs tdh var elimde, istediğiniz fiyata bırakırım. teşekkürler ancak doğal hdmi desteği arıyorum..en olmadı dvi-->>hdmi desteği ancak o seride bildiğim kadarıyla hdmi desteği yok.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün satılık iphone 6+ 16gb sorunsuz ve temiz alınık uygun fiyatlı (maks 100tl) 5ghz router veya menzil genişletici yedek parça niyetine ekranı kırık kayıtsız iphone x beyaz alınık en ucuz vdsl modem