Şimdi Ara

Alınık/ 101+ char/server farketmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Server farketmez. Skilleri iyi olması lazım. İtem olmasada olur. Fiyat en fazla 125 lira olmalı. Teşekkürler.

Edit: Kessinlikle E-mail koruması olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kız Kaçıran -- 28 Haziran 2011; 16:10:52 >

Kullanılmamış sinema bileti, birkaç yıllık, birkaç kuruş, tanımadığım anahtarlar. Hangi evin kapısına uyacak yoksa kapıyı kim açacak? Çantamın içinde kırık sigaralar. Sanki paramparça bir aşk hikayesi içinde ben faili meçhul. Bir kadın var, biliyorum. 220 gibi bir numara var aklımda ama biri eksik, aşk sözlerinin heceleri kayık. Flaşlar... Eğer kayıpsam şuanda, kayıp, kaybolmuş gerçekten, götür beni şoför şehrin merkezinde büyük medya binasına!!! İşte ben, yeni ben, bu yeni disko kralı. Bu gece yepyeni kimliğimle, size bir hikaye anlatacağım. Bundan yıllar yıllar önce, kendini yitirmiş bir adam, bir gece büyük televizyon binasında mikrofona konuşmaya başlar. Hikaye o kadar basma kalıp, sıradan, anlamsızdır ki... Kimse bir anlam bulmaya çalışmaz. Sonunda bu anlamsız dünyada adam kral olur. Sonraa.. Kral bir gün bakar.. Ve görür ki: Herkes kraldır! Herkesin bir krallığı vardır! Bunun üzerine kral.. Ölür!
    Money for nothing!
  • 200 Lirayı Tamamlarsan, Areste 105 FF +650k Sp Cold/Fire/Bicheon Full Nowa Char Verebilirim. İlgilenirsen PM
    Kullanılmamış sinema bileti, birkaç yıllık, birkaç kuruş, tanımadığım anahtarlar. Hangi evin kapısına uyacak yoksa kapıyı kim açacak? Çantamın içinde kırık sigaralar. Sanki paramparça bir aşk hikayesi içinde ben faili meçhul. Bir kadın var, biliyorum. 220 gibi bir numara var aklımda ama biri eksik, aşk sözlerinin heceleri kayık. Flaşlar... Eğer kayıpsam şuanda, kayıp, kaybolmuş gerçekten, götür beni şoför şehrin merkezinde büyük medya binasına!!! İşte ben, yeni ben, bu yeni disko kralı. Bu gece yepyeni kimliğimle, size bir hikaye anlatacağım. Bundan yıllar yıllar önce, kendini yitirmiş bir adam, bir gece büyük televizyon binasında mikrofona konuşmaya başlar. Hikaye o kadar basma kalıp, sıradan, anlamsızdır ki... Kimse bir anlam bulmaya çalışmaz. Sonunda bu anlamsız dünyada adam kral olur. Sonraa.. Kral bir gün bakar.. Ve görür ki: Herkes kraldır! Herkesin bir krallığı vardır! Bunun üzerine kral.. Ölür!
    Money for nothing!
  • zeusda 101 level ff nuker charım var hotmail koruması mevcut ben koydum 100tl satılıkdır
    Money for nothing!
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.