Şimdi Ara

Alınd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

AMD RYZEN 5 3600 * MSI MEG X570 UNIFY * CORSAIR 3600MHZ CL16 TRIDENT Z RGB 4X16GB 64GB * HP OMEN 27 G-SYSNC*VIEWSONIC 27" 155HZ CURVED *MSI RTX 2070SUPER VENTUS OC* CORSAIR X570 CRYSTAL RED * XFX PR750W 750W SILVER 85+ * SAMSUNG 970 PRO 512GB NVME M.2 PCI EXPRESS SSD + JAMESDONKEY 960GB SATA SSD
  • Ati Hd7950 400:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Hd3450 var işine yarar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sorunsuz Alışverişlerim: grag0r(2) /|RoA| /mertstar15(2) /heady /prince_x /Habeeessss /KeyfimBilir /srkn9922 /underwonder /snowtger /Chamonix(4) /erenrzgr /em1r /Elky /axiadam /batuhan4161 /LoBeNzO(3) /egemenism /Bass Boost /Del Murder /Sky_Vision(5) /oak123 /gizemgsm /serenissimo /qaanx /HasanOner /yyavuz80 /dertarif /JrDarKCzech /Altyazar /alisırakaya(2) /muskeder /AmunG /simonphoenix /RNNN /General Darknes /tamerpiyade /ByBulutTR /onuraydin(2) /ByKekeo /DownClock01(6) /Hawk-Claw(5) /m.ersin(30) /sendomi /balistik81 /c0us /R@ /zyadas /Eddie Van Halen /Fitmans /spakyardim1 /emrekaradag /fuducuk /borealatis /OuuuuZ /dcorp /eyupgucluer /ElViento /carman1tr /Supervisor_ /Kampec (2) /Tunyukuk /Vetha /spacetimerealty /iczeleven /b0Ni /ForceBeWithYou /hakan0725 /Urzais100 /ResulMert /Archery /powderishere /emrewirtz /Cagan91 /cathedral /baslanyurek (2) /ozgur4591

Sorunlu Alışverişlerim:
    - tzeberusx1 (2019'da Tek modül 8GB ram aldım oyalayarak 10 günde anca yolladı ve forumdan yakından tanıdığım bir arkadasımı 800TL dolandırdı..)
    - DH.COM (2019'da 1TB HDD aldım ücreti yolladım 1 hafta bekledim gelmedi sonra ücreti iade etti..)
  • forumda birisi r9 390i 650 tlyemi ne veriyordu bence onu bulup onu al tavsiyemdir eger butcen yetiyorsa.

AMD RYZEN 5 3600 * MSI MEG X570 UNIFY * CORSAIR 3600MHZ CL16 TRIDENT Z RGB 4X16GB 64GB * HP OMEN 27 G-SYSNC*VIEWSONIC 27" 155HZ CURVED *MSI RTX 2070SUPER VENTUS OC* CORSAIR X570 CRYSTAL RED * XFX PR750W 750W SILVER 85+ * SAMSUNG 970 PRO 512GB NVME M.2 PCI EXPRESS SSD + JAMESDONKEY 960GB SATA SSD
  • yazmissinda ben genede fiyat performans olarak en iyisini söyleyim dedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asus 5750 1 gb ddr5 200 lira
    SANAL PAZAR VS İLE İLGİLENMİYORUM.REZERVE VS YAPMIYORUM.PTT KARGO İLE ÇALIŞMIYORUM.
    450 REFERANS +19 YILLIK ÜYE+17.000 MESAJ GÜVEN İÇİN YETERLİ DEĞİLSE LÜTFEN İLANLARIMLA İLGİLENMEYİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztin

asus 5750 1 gb ddr5 200 lira
    Teşekkürler hocam 1 adet aldım şimdilik. bir kaç gün sonra olabilir ihtiyacım tekrardan

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Hali hazırda kullandığım 2gb r7 370 ekran kartım 1-2 gün içerisinde boşa çıkacak yeni ekran kartı alacağım için. 8 ay kadar önce ekran da çizgiler oluştuğu için garantiye gönderdim. Kartınızda sorun yok deyip geri gönderdiler. Tekrar takınca dedikleri gibi sorun kalmamıştı. 8 aydır kullanıyorum. Garantisi yok malesef 300 liraya verebilirim.

Kartın resmihttps://cdn.vatanbilgisayar.com/UPLOAD/PRODUCT/SAPPHIRE/thumb/v2-11217-01-40G-1_medium.jpg
    Sıkıntılı o kart. Bende de MSI Gaming olanı vardı. 2 sene kullandım sıfır almıştım. Durduk yere çizgiler oluşmaya başladı ardından da bozuldu hiç görüntü vermedi.
    İkinci el ürün alıp satarken mutlaka dikkatli olun ve mümkün olduğu kadar elden alışveriş yapın. Dolandırıcılara dikkat edin. Forumda referansı çok diyerek hemen güvenmeyin. Forumda çok gördük referansı bol olupta 50-100 TL için düşenleri milleti dolandıranları. Bir diğer önerim ise kargo şirketlerinden de mümkün olduğu kadar uzak durun son zamanlarda mal kaçırma durumları çok yaşanıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.