Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
rtx 3090 mevcut hocam asus rog strix model kasım 2025e kadar garantili bu kart için fiyatınız 19k mıdır? |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Attention Required! | Cloudflare https://www.sinerji.gen.tr/sapphire-radeon-rx-7800-xt-pulse-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti-p-48119?utm_campaign=akakce&v=1.1.2Arkadaşlar siz ne yapmaya çalışıyorsunuz git şuradan veya benzer sitelerden taksit imkanıda bulursan bir tane 7800 xt al aradaki 2 bin tl için risk almaya değermi yahu elalemin açıp belkide pcie kaplamalarını anakarta çap takarak çizdi ve 6 ay sonra bozulacak bir kart 2. el elektronik ürüne nasıl araba muamelesi çekip bu kadar fiyatlarını korumalarını bekleybilirsiniz git al şuradan bir ekran kartı bana dua et sonra. |
hocam kıyasınız farklı biri 24 gb vram biri 16gb ve kullanım amaçları farklı. biri oyun için diğeri iş için sapla samanı karıştırmayın lütfen |
Rtx 3090 a 20 bin güzel para. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam 7800 xtye 17 bin tl para vereceğim diyor bende 19500 tl civarlarına gidip sıfırını alın diyorum hangisi 24 gb hangisi 16gb iyimisiniz. |
Yahu hocam ilanı mı tam anlayamıyorsunuz? yoksa cidden saf mısınız? Max rakam yani diyor ki böyle sıfıra yakın 3-5 gün kullandığın, kutu fatura garanti her şey tam olan, en ama en tepe modeli getirirsen 17 veririm yani Nitro+ gibi, Red devil gibi modellere 17 veririm. Sen getir bakalım pulse gibi modeli bu kurnaz arkadaş kaç para verecek muhtemelen 15K belki onu bile teklif etmez 14 vereyim der |
Bu arkadas 45bine rtx4090 bekliyor 😁😁 Hayatinda bu seviye kartlari gormemis etmemis olmayan fikrini tecrubesini anlatiyo 🤭 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() ![]() Şu size bir kapak olsun öncelikle tabi daha diğer aldığım parçalar gözükmüyor nvme filanda neyse bu sana yeter. Not : Bu msj Neo adlı arkadaşın eğerki herhangi bir üst seviye pc kompenenti almazsan bu konularda konuşmaman gerektiğini iddia ettiği için koyulmuştur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuFFeT -- 9 Mart 2025; 19:38:16 > |
Başkasının nasıl kullandığını bilmediğim hatta daha kartı kutusundan nasıl çıkardığını bile kestiremediğim bir ürüne %15 arası farkını verir gider sıfırını alırım ha aldığım sıfır ile o 2. el arasında nitro ve pulse arasında oluşan %3lük bir performans farkımı var ? umrumda bile olmaz. |
Hocam bu lafınız banamı" Bu arkadas 45bine rtx4090 bekliyor 😁😁 Hayatinda bu seviye kartlari gormemis etmemis olmayan fikrini tecrubesini anlatiyo 🤭" anlayamadım , ben verdiğim fiyatların piyasaya göre gayet makul olduğunu düşünüyorum |
Ordaki tum tutari toplayinca benim 1 kart etmiyor.neyse siz istediniz buyrun. Kapakmi yaparsin çercevemi sana birakiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demircibu -- 9 Mart 2025; 20:18:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben şimdi sizden aldığım 4090'ı kasaya taktım neo bey. Vip hizmet için teşekkürler |
Lafim diger arkadasa. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım o arkadaş forumda yeni heralde sizi pek tanımıyor yada, 2. el grubunda fazla aktif değil heralde. |
Anlamadım malımızı mülkümüzü ortayamı koyalım? oradaki 3 4 milyon tl sizce benim gözümü korkutmasımı gerekiyor? scalping yapan bir insansınız sonuçta allahın adını verdim neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz haksız olduğunuz yerde ve karşınızdakinin daha ne anlatmaya çalıştığını anlamadan saçma sapan konuşan sizsiniz ve 40 50 bin tllik kart alamayan bir tipsiniz diye suç atanda sizsiniz ben size hatalı olduğunuzu üstüne kapak atarak kanıtladığım zaman mal mülkmü seriyorsunuz ortaya? |