Akşam eve ne taraftan gidiyorsun, deponun anahtarını çalmam gerekiyor. |
ALINACAK NVİDİA RTX 3080-3080 Tİ-3090 / AMD RX 6800XT -6900XT -7800XT (2. sayfa)

-
-
Olsun sikinti yok ilanın hareketlendi😌🫂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arabanın ruhsatını filanmı koysam yoksa işyerindeki iş makinelerin ruhsatlarını filanmı koysam acaba gözüm çok korktu yardım edebilirmisiniz forumdaşlar.
-
Önce neonun yaptığı kapakları topla sonra kendine akıl sağlığı ruhsatı alıp buradan paylaş. Adam mal mülk paylaşmadı sadece malları gösterdi forumdaki herkese
-
40/45 bine bi 4090 goster yada aldigin bir 4090i goster bizde diyelim bu fiyata almissin haklisin vsvsvs bu insanlar bu kartlara ciddi paralar veriyor...
Sen 4090inin olsun bi koy ilana 40/45mi yazarsin 65/70mi..
Karga yavrusunu şahin diye severmis seninkide o hesap...
Ben 10bin ucuza verdim ben bile fiyatlari dusuremem.ama bu hafta 2adet 4090 verdim senden cok daha iyi biliyorum fiyatlari piyasayi dengeyi. Urun cpu bord eklemissin bende birkac koli kart ekledim.ama piyasayi sen belirliyon
Neden bu mal beyanı girme isteği doğdu bir anda, zaten bunu yazdığına göre araba alacak yaşda değilsindir. Çünkü aklı başında birisi böyle bir cevap vermezdi.
-
Siz nereden benim 4090 kartını 45 bin tlye satın aldığımı iddia ediyorsun? veya ben hangi yazımda bu kartın fiyatının 45 bin tl olması gerektiğini söylediğimi gördün? yine kendini aciz duruma sokmaktan başka hiç bir işe yaramıyorsun bu arada
Forum arkadaşlarım kartların gerçek fiyatlarını altta yazıyorum
Rtx 5070 ti MSRP : 750 dolar ödemeniz gereken fiyat türkiyede 35.600 Tl
RTX 5080 MSRP : 999 dolar ödemeniz gereken fiyat türkiyede 47.450 TL
RTX 5090 MSRP : 1999 Dolar ödemeniz gereken fiyat türkiyede 94.900 TL
Rx 9070 xt MSRP : 600 dolar ödemeniz gereken fiyat türkiyede 28.450 TL
Bu fiyatlar Nitro+, Aurus , Strix Vb. modellerde + olarak 130 ile 200 dolar arasında bir fiyat artışı yapmak haricinde hiç bir fiyat artışı olmamalıdır şu anda piyasada arz sıkıntısından dolayı bir karaborsa yani yabancıların deyimi ile scalping dönemi olduğundan dolayı bu kartlara bu kadar fazla paralar veriyorsunuz bir ürün alırken ürünün hakettiği fiyatı bilin ve ne kadar fazla para verdiğinizi bilerek alışveriş yapın.
Bu deneyimli bayi arkadaşımız Ben sanki bu kartların fiyatının bu olduğunu iddia ettiğimi ima ediyor ama ben olması gerekeni ve neden olmadığını nvidianıon arzını bir türlü arttıramadığını filan anlatıyordum sonra bir anda ben eğerki herhangi bir "üst seviye" kart sahibi olmadığım için konuşamam gerektiğini iddia etti sonra bende hayır gayet üst seviye pc kompenentleri aldığımı kanıtladığım zaman hemen bir sidik yarışına girerek mal beyanına gitmeye başladı işte seviyenin nasıl buralara geldiğini anlatabildim umarım.
-
Buffet kardeş bak cahilsin cühelasın onu anladık, boyundan büyük büyük laflar ettin onuda anladıkta halen neyin çiş yarışını yapıyosun birader sen daha donanım haber bilmediğin yıllarda burhan kart satıyodu bu forumda. Az efendi ol sus çekil kenarına köşene adam sansınlar!!!!!
Şu kartları şu yazdığın fiyatlardan bu ülkede uzun bir süre satılma ihtimali yok, bunu sende çok iyi biliyorsun. Özellikle Nvida 5070ti ve 5080 ama işte yorum yazayımda bir şey biliyor sansınlar tribindesin.
-
Zaten ben olmadığını ve NEDEN OLMADIĞINI söyledim ve olayların gelişmesi buradan başladı şimdi en baştan okuyarak tekrar bir değerlendir.
-
-
"E tamam zaten bu seviyede olması benim söylediğim sebeplerden değilmi?"
diye yazmışım anlamadım kötü duruma düşmek ne nvidia kartların ederinin çok üstünde arz sıkıntısından dolayı yüksek fiyatlı olduğunu siz kabul etmiyormusunuz? Durduk yere depo fotosu atarak flex atmak ne alaka mesela?
Neresinde 45 bin tlye düşmesi gerekiyor o fiyatlar demişim mesela ben? türkçe dersindede aslında çok başarılıydım bir gösterebilirmisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuFFeT -- 9 Mart 2025; 19:50:5 > -
NEO 1 delille 40 alimi ikna etti arkadaş hala 39 delil daha istiyor. şu akıl sağlığı ruhsatını paylaşacaktı en son ne oldu? @Buffett
-
-
Hocan 4. olarak araba hazır, her an gaza basabiliriz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
satmayı düşünüyor musunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X