Şimdi Ara

Alın Size yarsuvat ve yönetimi -Furkan Aldemir sözleşmesini feshetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.milliyet.com.tr/furkan-aldemir-sozlesmesini-galatasaray-1974359-skorerhaber/

Ünal Aysal dan beteri olurmu diyordum,beş bin beteri şu an başımızda,Bu bilmezleri,bunakları başımıza bela eden kadere lanet olsun.Basketbol takip etmeyen bilmez,ribery vakası neyse,basketbolda karşılığı budur.Yazıklar olsun bu peşkeşçi iş bilmezleri destekleyen taraftara,seçen kongreye

http://www.milliyet.com.tr/furkan-aldemir-sozlesmesini-galatasaray-1974359-skorerhaber/

• Çok sert bir şeyler yazacaktım ama zor tuttum kendimi.. Eğer bu sporcu bu klüpten parasını alamadığı için gitmiş ise onun baş sorumlusu aysal efendidir.. Daha yeni yönetim geleli 1 ay olmadı..
  • Yapacak bir şey yok,Furkan 5 aydır maaşını alamadığı için gitmiş.Bu da demek oluyor ki Ünal Aysal yönetiminde 4 ay maaş alamamış,ayrıca Ünal Aysal'ın söz verdiği şampiyonluk primlerinin de ödemediği için gittiği söyleniyor.
  • Furkan çok iyi bir uzundu,böyle bi potansiyeli kaybetmek herkesin harcı değil,tebrikler.Ribery vakasının basketbol şubesi.
  • yeni yönetimle ne alakası var bro ünal kasada para bıraksaymış ödenirdi zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

yeni yönetimle ne alakası var bro ünal kasada para bıraksaymış ödenirdi zaten

ulan neden yönetime talip oldular o zaman? bana bunu açıkla.oraya sorun çözmek,iş yapmak için talip olunmuyorsa,sen bende yönetiriz koca kulübü,bahanelerle,geçmiş yönetime sallaya sallaya
  • Bu adam iyiydi la bize gelsin hatta nba bile iş yapar parlar uçar biraz daha gelişirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni yönetim tamamen bir enkaz devraldı, yapacakları çok da bir şey yok. Bunlar olayın şimdilik görünen yüzleri, UEFA finansal fair play'in 2. raundunu açtığında asıl o zaman tokatı yiyeceğiz. Para cezasını yedik, bir dahaki seneye mali tablo düzelmezse direk Avrupa'dan ban. Yarsuvat zaten kulübün ağır abileri tarafından bu geçiş döneminde 5-6 ay idare etsin diye oraya gönderilen bir kuklaydı. Suç tamamen Aysal'ı ibra eden genel kuruldadır.
  • Bölüm futbol bölümü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thingol

Yeni yönetim tamamen bir enkaz devraldı, yapacakları çok da bir şey yok. Bunlar olayın şimdilik görünen yüzleri, UEFA finansal fair play'in 2. raundunu açtığında asıl o zaman tokatı yiyeceğiz. Para cezasını yedik, bir dahaki seneye mali tablo düzelmezse direk Avrupa'dan ban. Yarsuvat zaten kulübün ağır abileri tarafından bu geçiş döneminde 5-6 ay idare etsin diye oraya gönderilen bir kuklaydı. Suç tamamen Aysal'ı ibra eden genel kuruldadır.

eski yönetime ben kadar sallayan yok,kusura bakmada yeni yönetim daha beteri,oraya talip olan sorun çözmek için olır,ağlayıp bahane ürtetmek için değili.aysal öldü bitti gitti yok artık aysal demeyin herşeye o koltukta şu an duygun var,ve klüpyte olan her tasarruftan duygun sorumludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Bu adam iyiydi la bize gelsin hatta nba bile iş yapar parlar uçar biraz daha gelişirse.

Nba'e gitti zaten.

5 ay maaş alamamış tamam eski yönetimde suçlu. Ama yeni yönetim gelelide 1 ay oldu neden ödenmiyor? sorunu çözmeyeceksen neden geldiniz be adam takımın başına? böyle bir oyuncuyu 500 bin euro için kaybettik.
  • Haklısın tabii de, Duygun başgan kendi söylemedi mi zaten 5-6 aylık idareten geldiğini. Onu oraya zaten liseli tayfa gelecek seçime kadar idare etsin diye vekaleten yolladı. Bu işlerle uğraşacak gücü de yok zaten adamın.
  • quote:

Haklısın tabii de, Duygun başgan kendi söylemedi mi zaten 5-6 aylık idareten geldiğini. Onu oraya zaten liseli tayfa gelecek seçime kadar idare etsin diye vekaleten yolladı. Bu işlerle uğraşacak gücü de yok zaten adamın.

işte diyorum ya hocam,yarsuvatında onu oraya getireninde vizyonu ve galatasaray sevgisi yoktur.sülük bunlar amacı küçük olsun benim olsun hepsinin,hepsi reklam peşinde,para peşinde çıkarı peşine düşmüş insanlar.aysalı övdüğümden değil,yarsuvat gibi ayağı çukurda adama bu camaida başkanlık layık görenlere lafım
  • Ben tiksindim artık bu adamlardan, kulübü borçlandırıp kaçan ne kadar adam varsa alayının hemen ihrac edilip haklarında da dava açılması taraftarıyım. Kulübü gerçekten layığıyla yönetmek isteyen insanlar da vardır muhakkak ama bırakılan enkaza baktıktan sonra kimse cesaret edemiyor.
  • quote:

Ben tiksindim artık bu adamlardan, kulübü borçlandırıp kaçan ne kadar adam varsa alayının hemen ihrac edilip haklarında da dava açılması taraftarıyım. Kulübü gerçekten layığıyla yönetmek isteyen insanlar da vardır muhakkak ama bırakılan enkaza baktıktan sonra kimse cesaret edemiyor.

AYnı şeyleri hissediyoruz.Bana kalırsa Galatasaray bu kongre yapısıyla asla kuyrtuluşa eremez,kongleri izliyorum,bir tane genç adam yok,hepsi 100 yaşına dayanmış dedeler,nineler.Bunların yönettiği klüpten ne hayır gelirki.Kongre üyeliği halka açılmalı,tabi önemli kriterler koyulabilir.Yoksa bu yapıyla birşey olmaz.
  • Geçmiş yönetim enkaz bıraktı ve onların bıraktığı enkazı sezon sonuna kadar idare etmesi için geçici yönetim seçildi. Onlarda taşın altına ellerini sokmuyorlar...

Sezon sonu seçim yapılacak bu kulübün kurtarıcısı büyük ihtimalle o seçimle gelecek, hayırlısı olsun ne diyelim
  • Dün maçtan sonra basketboldan sorumlu yöneticimiz açıklama yapıyor, iki oyuncu ile anlaştık birisi bu gece bitebilir sona yaklaştık, bende basketbol takımında olsam 5 aydır para almasam ne zama alacağımıda bilmesem eyvallah ama bana para veremezken transfer yapmaya çalışılıyorsa bende çeker giderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Ben tiksindim artık bu adamlardan, kulübü borçlandırıp kaçan ne kadar adam varsa alayının hemen ihrac edilip haklarında da dava açılması taraftarıyım. Kulübü gerçekten layığıyla yönetmek isteyen insanlar da vardır muhakkak ama bırakılan enkaza baktıktan sonra kimse cesaret edemiyor.

AYnı şeyleri hissediyoruz.Bana kalırsa Galatasaray bu kongre yapısıyla asla kuyrtuluşa eremez,kongleri izliyorum,bir tane genç adam yok,hepsi 100 yaşına dayanmış dedeler,nineler.Bunların yönettiği klüpten ne hayır gelirki.Kongre üyeliği halka açılmalı,tabi önemli kriterler koyulabilir.Yoksa bu yapıyla birşey olmaz.

Ne kadar bu düşüncelere karşı çıkılsa da liseli denen kısmı ben de sevmiyorum. Tamam zamanında Galatasaray'ı Galatasaray yapan onlar olabilir ancak şu an alayını kulübü sömürmeye çalışıyor. Sanki bütün büyük kulüplerin arkasında bir mektep var.

• klasik enkaz devraldık mesajları ile işe başladılar. o zaman neden talip oluyorsun ? gs yöneticisi, başkanı olmak cazip geliyor değil mi ? o zaman bedel de ödeyeceksin.
  • Basketbol bölümündeki konudan devam edebilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_45281567/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.