Şimdi Ara

Alın sıze rıekerınk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Macı ızlıyordur da

Benım gıbı sınır krızı gecırıyordur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Elinde kadromu var doğru düzgün...

Kale ok
    Sneijder ok
    Podolski ok

Bence başka da kalbur üstü adam yok GS de...

Bek yok birkere...ötesi var mı?

Orijinalden alıntı: Fizan

Hocam adam napsın??

Kale ok
    Sneijder ok
    Podolski ok

Evet Uğur Uçar, Mehmet Batdal, Yalçın Ayhan gibi süperstarlar yok elinde...

O saydığın adamlar şuan pası atarken kimin bindirme yaptığını bilen adamlar...

Gs les oynuyor

Bu adam teknik direktor degil

Insanlar kordu

FATIH TERIM’I HARCAMAK !
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saçma sapan bir yorum. Şenol Güneş kaçıncı sezonunda şampiyon oldu? Peki Fatih Terim ? Veya Hamza Hamzaoğlu? Veya Ersun Yanal? Aykut ? Zico? Daum? Gerets? Lucescu? ...

Başakşehir'den kat kat değerli kadron var. Kendi sahanda pozisyona giremeden mağlup oluyorsun. Sonra kadro kötü.. Geçiniz. Riekerink'in şu ezik, kabız futbolla savunulacak tarafı yok.

Orijinalden alıntı: neverlate

Saçma sapan bir yorum. Şenol Güneş kaçıncı sezonunda şampiyon oldu? Peki Fatih Terim ? Veya Hamza Hamzaoğlu? Veya Ersun Yanal? Aykut ? Zico? Daum? Gerets? Lucescu? ...

Başakşehir'den kat kat değerli kadron var. Kendi sahanda pozisyona giremeden mağlup oluyorsun. Sonra kadro kötü.. Geçiniz. Riekerink'in şu ezik, kabız futbolla savunulacak tarafı yok.

Yani siz diyorsunuz ki.Bu kadro ile o yukarıda saydığın TF kerden biri gelse GS şampiyon olabilir?

Bu arada o superstar diye yazdığın adamlardan 2 si gol atmış...

Orijinalden alıntı: Fizan

Hocam adam napsın??

Kale ok
    Sneijder ok
    Podolski ok

başakşehirin elindeki kadroya bak avcı ne yapsın? kadrosunda galatasarayın beğenmeyip gönderdiği 4 fenerbahçenin beğenmeyip gönderdiği 4 oyuncusu var. iş oyuncu ile olmaz. takımda bir istek yok taktik yok pres yok baskı yok pas yapayım dakika geçireyim görüşü hakim. kusura bakmayında melo gitti gs bitti. selçuk un kadro dışı kalması lazım acilen. yanına semihi de alabilir böyle ruhsuz ve gevşek oyunculara lüzum yok..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Bu oyun kadroyla felan aciklanmaz

Kadro kotu de olsa rakip senin yarisahanda oynuyor

Rakibe oyunu yikamiyorsan bu tamamen teknik direktor sucu

1 kere ceza sahasina giremedik dk 36

Rakip en az 10 kez girdi cezasahamiza

Defans cop cop diye bagiriyorsunuz evet cop ama ali turanin isi bile bizim defansin isinden daha kolay

Ona daha az pozizyon geliyor
  • Boşuna tartışıyorsunuz bence. Galatasaray'da şu an tamamen bizim durumumuzda. Takımın tek eksiği bana sorarsanız bekler. Stoperler bir şekilde işi götürüyor kör topal ama Carole ve Linnes ikilisi ve Linnes'in önünde oynayan Sabri gerçekten çok kötü. Zaten geriye kalıyor 7 kişi.

Orijinalden alıntı: nk061

Boşuna tartışıyorsunuz bence. Galatasaray'da şu an tamamen bizim durumumuzda. Takımın tek eksiği bana sorarsanız bekler. Stoperler bir şekilde işi götürüyor kör topal ama Carole ve Linnes ikilisi ve Linnes'in önünde oynayan Sabri gerçekten çok kötü. Zaten geriye kalıyor 7 kişi.

Ben oyuncu olarak degerlendirmeyim

Oyuncular kotu olabilir evet

Ama bir oyun oynarsin oynamaya calisirsin defans berbat dersin

Ama biz oyun felan oynamiyoruz

Hucumda ne yaptik da ben defans cop diyeyim

Rakip senden cok baski yapiyor defansa ne laf soleyim

Defansa laf soyleme gelmiyor icimden cunku oyun bizim yari alanda oynaniyor

Bu da teknik direktorun vasifsizligi hatta teknk direktor bile degil 900bin avro alan gs nin zengin ettigi vasifsiz

• oncelikle merhaba,

ben eski istanbul beyefendilerinden rıfat..bu siteye tesadufen girdim hic hos olmayan şeyler olsada mizahi anlayisi hosuma gittigi icin bir suredir yazarlık yapiyorum.. sanırım dün yine bu saatlerde bu tarz bir baslik gordum.. dikkat ettimde basligi acan kisi yine siz'diniz..ben sakin bir insanim kolay kolay sinirlenmem oyle..ama sizden ricam lutfen artik boyle basliklar acmayin.. acmayin ki burdaki insanlar rahatsiz olmasin.. umarim onerimi dikkate alirsiniz aksi takdirde kotu seyler olucak kimsin ya sen kimsin ha? ne saniyosun kendini? belamisin sen bu foruma? git okuluna ya yeter ya bezdirdin hayattan sogudum senin yuzunden ! ehm afedersiniz.. tesekkur ederim

Orijinalden alıntı: abuzerzerrak

oncelikle merhaba,

ben eski istanbul beyefendilerinden rıfat..bu siteye tesadufen girdim hic hos olmayan şeyler olsada mizahi anlayisi hosuma gittigi icin bir suredir yazarlık yapiyorum.. sanırım dün yine bu saatlerde bu tarz bir baslik gordum.. dikkat ettimde basligi acan kisi yine siz'diniz..ben sakin bir insanim kolay kolay sinirlenmem oyle..ama sizden ricam lutfen artik boyle basliklar acmayin.. acmayin ki burdaki insanlar rahatsiz olmasin.. umarim onerimi dikkate alirsiniz aksi takdirde kotu seyler olucak kimsin ya sen kimsin ha? ne saniyosun kendini? belamisin sen bu foruma? git okuluna ya yeter ya bezdirdin hayattan sogudum senin yuzunden ! ehm afedersiniz.. tesekkur ederim

Kımım fakesısın acaba

1 haftadır yazıyormussun

Ondan Önce 1 ay yazmamışsın o ara banın yokmus buna girme gereksinimi duymamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Boşuna tartışıyorsunuz bence. Galatasaray'da şu an tamamen bizim durumumuzda. Takımın tek eksiği bana sorarsanız bekler. Stoperler bir şekilde işi götürüyor kör topal ama Carole ve Linnes ikilisi ve Linnes'in önünde oynayan Sabri gerçekten çok kötü. Zaten geriye kalıyor 7 kişi.

Ben oyuncu olarak degerlendirmeyim

Oyuncular kotu olabilir evet

Ama bir oyun oynarsin oynamaya calisirsin defans berbat dersin

Ama biz oyun felan oynamiyoruz

Hucumda ne yaptik da ben defans cop diyeyim

Rakip senden cok baski yapiyor defansa ne laf soleyim

Defansa laf soyleme gelmiyor icimden cunku oyun bizim yari alanda oynaniyor

Bu da teknik direktorun vasifsizligi hatta teknk direktor bile degil 900bin avro alan gs nin zengin ettigi vasifsiz

Bence Riekerink bu oyunda %30 sorumlu.

Bizim arka 4lü lig bitmeden önce şu şekilde idi : Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Durica, Mustafa Akbaş.

Bu takım bırakın defans yapmayı tabir-i caizse follofoş oldu neredeyse her maç. Alanya, Fenerbahçe, Beşiktaş aklıma gelmeyen diğer maçlar...

Aradaki transferlerin ardından arka 4lü : Pereira, Uğur Demirok, Durica, Mas

Ne gördük Bursa maçında dün ? Kalite gördük. Nasıl kalite gördük? Pereira ve Mas yani iki bekler görevlerini öyle iyi yerine getirdi ki bu Durica'nın da performansını arttırdı. İleriye o kadar çok katkı yaptılar ki ileri uçtaki Castillo ve Yusuf gibi oyuncular fırsat buldu.

Bu beklerden öncede ilerisi aynı şekilde idi ama oyunda etkileri yoktu çünkü arka taraf berbat olduğu için ileri gidemiyorlardı.

Velhasıl kelam herşey kalitede bitiyor.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Konyadan kalitesizmıyız ya da herhangi anadolu takımındam

Orijinalden alıntı: gurkan19

Konyadan kalitesizmıyız ya da herhangi anadolu takımındam

Form durumlarına bakarsak eğer evet Konya sizden daha kaliteli bir takım şu an. Ömer Ali Şahiner misal. Bu adam gibi oyun çevirebilecek durumda oyuncu var mı Galatasaray'da ? Yok. En basit örnek bu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.